#BuďmeŠťastní

3.4K 261 75
                                    

(Ak chcete ďalšiu časť, prečítajte si toto prosím dokonca. Tam sa k nej nachádza nejaké info ;) )

Ahoj!

Po veľmi dlhej dobe sa hlásim s autorskou poznámkou bez časti, no bola by som veľmi vďačná, keby si toto prečítate a pomôžete mi.

Chcela by som vám tu povedať o projekte #BuďmeŠťastní, ktorý som vymyslela, keď som nemohla dnes o tretej v noci spať.

Ide o označovanie príbehov hastagom buďme šťastní. Chcela by som, aby sa takto označili všetky príbehy, ktoré sú vtipné, dajú človeku úsmev na tvár, skončia dobre a tak ďalej.

Ideme mi o to, že ma veľmi trápi dnešná situácia mladých ľudí a nechcem aby boli iba smutní...preto by som chcela nájsť pod tagom #BuďmeŠťastní čo najviac príbehov ktoré pomôžu ľuďom ujsť z reality na lepšie miesto.

Ako označiť takéto príbehy?

Bola by som rada, keby ste #BuďmeŠťastní vložili do popisu vašej knižky, tak ako som to aj ja spravila s týmto príbehom.

A tiež by ste toto isté mohli vložili do tagu, takže si ľudia budú môcť zadať do vyhľadávania BuďmeŠťastní a nájdu váš príbeh.

Nikde nemusí byť moje meno, iba tento super hashtag :D

(Aj keď by som bola rada, keby si tento nápad nikto neprivlastní)

Ak sa zapojíte, budem vás nadovšetko milovať!

(Bola by som rada, keby ste mi dali vedieť, pokiaľ do toho pôjdete! Aby som vedela, koho mám milovať najviac na svete! ❤❤❤)

A teraz k časti! Za chvíľu pravdepodobne dosiahnem 200 000 čítaní a tak by som pre vás chcela napísať niečo špeciálne ako poďakovanie. Už mám niečo v hlave, no ak vás niečo napadne, rada to uvidím v komentári!

S láskou, E.xx

PS: Budem vám do smrti zaviazaná, ak toto budete šíriť ďalej! Nejaké bližšie info sa neskôr objaví aj na mojom profile!

180°Where stories live. Discover now