The finals and gunfights part 1

492 40 3
                                    

~Sidney
Vandaag waren eindelijk de finales van The A Capella Games. We hadden s'morgens al afgesproken met de meiden om te repeteren. Ik zag Elizabeth en liep naar haar toe. "Kan ik je even spreken?" vroeg ik aan haar. Ze knikte en we liepen de gang op. "Wat is er?" vroeg ze bezorgd. "Ik wil je bedanken van het redden van mij in het huis, toen. Je was er toen ik iemand nodig had, net als een grote zus. Bedankt daarvoor." zei ik terwijl ik haar knuffelde. Ze antwoordde lachend: "Ik ben de oma van jouw oma. Ik moet je wel beschermen, jij bent ook als een zus voor mij. En familie betekent elkaar nooit in de steek laten of vergeten. Jij bent de enige familie die ik nog heb, Sidney." Ik lachte naar haar en we liepen terug. Ginny kwam opeens op me af gerend en zei: "We hebben gesloten deze liedjes te doen." Ik knikte en we besproken het verder. Ik had er zin in.

Die avond
~Jasper
Ik stapte de auto uit en kreeg een berichtje van H. Er stond in:

Are you sure that your girlfriend didn't forget you? She is doing great with Leon, man. Check this picture.
Kisses,
-H

Er zat een foto bij en ik opende hem. Daar stond Sidney zoenend met Leon. Krak, mijn hart. Op dat moment kwam het busje van Ginny aan en stapte Sidney uit. Ik keek boos naar Sidney en zij keek me verbaasd aan. Ze liep naar me toe en vroeg wat er was. Ze legde haar hand op mijn wang, maar ik sloeg hem weg en keek haar boos aan. "Jij hebt fucking gezoend met Leon. Dat is er. En zeg niet dat je het Bie gedaan hebt, want ik heb het bewijs hier." schreeuwde ik boos. Ik liet haar de foto zien en haar gezicht ging van verbaasd naar schuldig. "Dit is drie jaar geleden. Toen kende ik jou nog niet." zei ze zacht. "Ik geloof je niet." zei ik boos en ik liep weg.

~Sidney
Ik keek hem na en er rolde een traan over mijn wang. "Sidney? Gaat het met je?" hoorde ik Elizabeth achter me zeggen. Ik draaide me om en zei: "Waarom gelooft hij mij niet?" Ze kwam naar me toe en knuffelde me. "Ik weet het niet, Sidney." zei ze en ze liet me los. "Ik ga naar hem toe." zei ik en ik liep naar binnen. Ik zag de jongens staan en Jasper keek me aan. Ik keek terug en liep op mijn doel af. Eenmaal bij hem fluisterde ik: "Geloof me nou." Hij keek me aan en zei boos: "Gedraag je dan niet als een slet." Auch, die kwam hard aan. Ik keek hem geschokt aan en hij keek gevoelloos terug. "The Vocal Boyz moeten het podium op." zei de backstagemanager. Jasper draaide zich om en liep met de rest het podium op. Daarna begonnen ze met zingen.

Jasper
I've been living for the weekend, but no, not anymore
'Cause here comes that familiar feeling that Friday's famous for
Yeah, I'm looking for some action, and it's out there somewhere
You can feel the electricity, all in the evening air
And it may just be more of the same,
But sometimes you wanna go where everyone knows your name.
So I guess I'll have to wait and see,
But I'm just gonna let something brand new happen to me
And it's alright, it's alright, it's alright, it's alright, it's alright
It's alright
Bright lights and the big city, it belongs to us tonight
Tonight, tonight

Caleb
I've got the magic in me
Every time I touch that track
It turns into gold
Now everybody knows
I've got the magic in me
When I hit the flow, the girls come
Snappin' at me
Now everybody wants some presto
Magic

Jace
These tricks that I'll attempt
Will blow your mind
Pick a verse, any verse
I'll hypnotize you with every line
I'll need a volunteer
How about you, with the eyes?
Come on down to the front
And sit right here, and don't be shy
So come one, come all
And see the show tonight
Prepare to be astounded
No Ghost or Poltergeist
You know I'm no Pinocchio
I've never told a lie
They call me Mr. Magic Man
I float on Cloud Nine

Trebles
I've got the magic in me
(I got the magic, baby)
Every time I touch that track it
Turns into gold
(Oh, yes, it turns to gold)
Everybody knows
I've got the
Magic, magic, magic
Magic, magic, magic
Magic, magic, magic

I got the magic in me

Ik keek naar hen en ondertussen kwamen de andere Throats waren er ook bij komen staan. "Het komt wel goed, Sidney." zei Ginny zacht. Ik schudde mijn hoofd en zei: "Hij noemde me een slet, ik weet niet of het goed komt." Toen de jongens klaar waren met zingen, gingen de lichten ineens uit. Daarna ging het beeldscherm achter het podium aan en er kwam een hoodie op te staan, die zei: "It's time for a gunfight." Ik pakte mijn pistool en gaf er ook een aan Elizabeth. Daarna gingen de lichten weer aan en er stonden twee H's met een pistool gericht op Jasper's en Calebs hoofd. "Laat het wapen vallen nu." schreeuwde Elizabeth kwaad. "Neem mij mee, als jullie dat nog willen. Speel maar met mij. Maar ik beloof je, als je Jasper en/of Caleb pijn doet. Dan zal ik jullie vermoorden, zonder enige reden." zei ik boos. Jasper keek me geschrokken aan en ik knikte naar hem. "Jij vond mij een slet, Jasper. Laten we eens kijken hoe veel deze slet om je geeft." zei ik en ik zette het pistool tegen mijn hoofd aan. "Sidney, stop." schreeuwde Jasper nu. "Sidney, stop. Ik meende het niet." zei hij er nog achterna. "Elizabeth, haal de meiden weg. Ik wil niet dat ze dit zien." zei ik tegen Elizabeth en haar voetstappen stierven af. "Laat Caleb los, H. Hij heeft hier niks mee te maken." zei ik terwijl ik naar de H keek die Jasper vast had. De grote H maakte een gebaar naar de andere en hij liet Caleb los. "Caleb ga." zei ik streng en hij deed wat ik zei. Jasper keek me met betraande ogen aan en hij zei: "Sidney, laat het pistool vallen. Je weet dat ik het niet meende." Ik keek naar de grond terwijl ik de trekker vastpakte. "Kijk me aan. Kijk me verdomme aan als je jezelf neerschiet. Als je schiet, wordt je als mij, een levende dode. Is dat wat je wil? Wil je zoals mij zijn? Denk het niet nee. Ik ben een monster, je niet waardig en het spijt me, Sidney. Ik had je nooit zoveel pijn moeten doen. Hoor je me?! Het spijt me." Schreeuwde hij en ik kromp ineen. Ik gooide het pistool neer en zei: "H schiet, Sidney scoort." Daarna draaide H zich naar mij toe en hield het pistool op mij gericht. En toen gebeurde het.

My stalker. My life.Where stories live. Discover now