Beastly

508 26 5
                                    

~Leon
...ik een geheim agent bent en gestuurd ben om je te beschermen." zei ik en Sidney keek me met open mond aan. Daarna begon ze te lachen, maar toen ze merkte dat ik niet meelachte, keek ze weer serieus. "Je bent serieus?" vroeg ze verbaasd en ik knikte. "Er is meer. Wat weet ik nog meer niet?" vroeg ze met haar armen over elkaar geslagen. "Er is niet meer." loog ik, maar ze keek me verontwaardigd aan. "Leon, ik ga weg als je het niet verteld." zei ze geïrriteerd en ik wist dat ze het meende. "M'n baas heeft me betaald om verliefd op je te worden." zei ik en ik wilde verder praten, maar Sidney onderbrak me. "Je bent niet te geloven! Betekent dit niks voor je?" vroeg ze en ze liet haar markering zien. "Sidney, je laat me niet uitpraten. Ik ben echt verliefd op je geworden. Ik hou van je." zei ik bijna smekend. "En dit moet ik dan maar geloven. Nadat je zo iets groots voor me verzwegen hebt." zei ze boos. "Ik wilde je het zeggen, maar mijn baas heeft het me verboden en ik wist dat je boos zou worden." zei ik en ze draaide zich om naar het raam. Ik liep naar haar toe en pakte haar van achter vast. "Weet je Leon?" zei Sidney terwijl ze me kort aankeek. "Wat is er, cutie?" vroeg ik en ze keek me begrijpend aan. "Ik snap alles wel nu, elk stukje past. Behalve een stukje, het stukje van je baas. Wie is hij?" vroeg ze en ik zei: "Je vader." Ze keek me met open mond aan en ik draaide haar naar me toe. "Mijn vader? Uit Aralion?" vroeg ze verbaasd en ik knikte. "Ongelofelijk! Eerst wilt hij mij naar een verdomde zomer kostschool brengen en daarvoor huurt hij een bodyguard in." zei ze boos en ze begon met haar handen te bewegen. Ik pakte haar polsen vast en keek haar aan. "Sidney, vergeet nooit, dat ik echt van je hou. Deze markering in je nek, staat als symbool dat ik van je hou en dat ook altijd zal blijven doen. En ik weet dat je niet beschermt wilt worden, dus ik heb je vader gisteren gezegd dat ik ermee stop. Ik heb hem verteld dat je voor jezelf kan zorgen en dat als je ze echt een keer in grote problemen komt, dat ik je dan kom redden." zei ik en toen drukte ik haar lippen op de mijne. Ik liet haar polsen los en ze gingen meteen naar m'n nek. Ik maakte een spoor van kusjes richting haar nek en toen ik bij de markering was, stopte ik. "Waarom stop je?" vroeg ze hijgend. "Omdat ik je zo nerveus maak." zei ik lachend en ze grinnikte. "Leon, ik geloof je." zei ze en ze liep de woonkamer in. Ik keek haar verbaasd na en volgde haar daarna, maar toen hoorde ik dat ze aan de telefoon met iemand was.

~Sidney
Ik liep de woonkamer in en belde m'n vader uit Aralion op. Hij nam meteen op:
P: Hallo, met je vader
S: Heey pap, kan ik wat eerder met Leon naar Aralion komen? Dan kunnen we ons voorbereiden op de kotsschool, oeps ik bedoel kostschool.
P: Ja is goed, lieverd. Maar let op je woorden, zo praat een prinses niet.
S: Dat weet ik, daarom doe ik het ook.
P: Daarom lijk je op mij en niet op je moeder.
S: Oké, pap. Ik ga hangen. We zijn er over drie weken."
P: Doei lieverd. Ik hou van je.
S: Ik ook van jou.
Ik hing op en draaide me om. Ik schrok, omdat daar Leon stond. "Waarom, Sidney? Verdomme, waarom?" vroeg hij kwaad. "Omdat we dan langer samen kunnen doorbrengen. En we missen zo de eindejaarsvoorstelling niet." zei ik schouderophalend en hij zei: "Over school gesproken, we moeten gaan." Ik knikte en hij zei: "Ik heb nog een verrassing voor je, namelijk." Ik keek hem verbaasd aan en hij trok me lachend mee naar de garage. Daar stonden twee motoren. "Oh my god, ben je serieus?" vroeg ik en hij knikte. "Je mag erop rijden." zei hij en ik begon te springen. Daarna sprong ik op de motor en startte hem. Na een tijdje waren we op school en hadden we meteen repetities. Ik liep er samen met Leon naartoe en eenmaal daar ging ik bij m'n vrienden staan. "Oké, jongens. We mogen van de theaterbond She's the man niet meer vertonen, dus moeten we met een nieuw toneelstuk komen. En ik dacht, we doen een moderne versie van beauty and the beast. Dus, hier is de rolverdeling:
Sidney: Allison, het meisje dat verliefd op Kyle wordt als hij afzichtelijk is.
Leon: Kyle, het beest. Hij heet als beest, Hunter.
Megan: de vriendin van Kyle, Yasmine.
Mia, Anna en Dionne: heks, genaamd Kendra, & volgers.
Jace: Will, de blinde man, die Kyle thuisles geeft
Ginny, Emily & Elizabeth: vriendinnen van Allison, genaamd Lydia, Mila en Zoë
Caleb: de vader van Allison en hij is drugsverslaafde.
Jim: de vader van Kyle. Hij geeft meer om z'n werk dan om z'n zoon
Cacey: Kaya, de huishoudster van Kyle.
Clyde & Lucas: Trey en Troy, twee vrienden van Kyle en een tweeling
Thomas: Dr. Thomsen, de directeur van de school
Lars: beste vriend van Kyle, genaamd Lex
Dat waren alle rollen, we beginnen meteen met repeteren, want we hebben weinig tijd." zei Mr. Jacksons en we knikten. "We beginnen met de eerste scène. Die begint met Kyle, Kendra en Lex. Allison en Yasmine komen er later in voor. En begin." zei Mr. Jacksons en Leon liep het podium op. Toen begon het.

My stalker. My life.Where stories live. Discover now