The (haunted) house part 1

561 40 2
                                    

~Sidney
Ik liep naar The pub toe terwijl ik nadacht over wat ze met Ginny zouden gaan doen. Zouden ze haar gemarteld hebben? Of misbruikt? Allerlei ideeën spookten door mijn hoofd. Ik stopte nu eindelijk voor de deur en hoorden de mannen binnen al joelen. Ik was voor een moment vergeten dat dit een striptent was. Ik liep naar binnen en zocht naar een teken van Ginny of van H. Ik zag er niks, maar opeens werd ik op mijn schouder getikt. Ik draaide me om en keek in de ogen van Jasper. "Wat doe jij hier?" vroeg ik hem. "Ik moest weten of je oké was." zei hij terwijl hij mij knuffelde. Op dat moment werd ik weer op mijn schouder getikt. Ik draaide me weer om en er stond een man met een briefje. Ik nam het briefje aan en liep met Jasper snel de deur uit. Eenmaal buiten stapte we meteen in Jaspers auto en opende ik het briefje. Er stond op:

You're there, good job. Second job, find something what is most valuable to you and give it to me. I will see myself what I do with it. Come to the abandoned house, I'll be there. Maybe it's an idea to swap you for Ginny, but you have to decide.
Kisses,
-H

Ik keek Jasper aan en zei: "Het meest waardevolst wat ik bezit is onze relatie." Jasper keek me geschrokken aan en zei: "H wist dit, je moet het uitmaken met mij." Ik schudde wild mijn hoofd en zei: "H sterft maar, ik geef jou niet op. Ik geef mezelf op dit keer." Jasper reed aan en zei niks. Z'n momenten vond ik stom tussen ons, als we niks zeiden tegen elkaar. "Jasper." zei ik rustig, geen reactie. "Jasper." zei ik al iets gefrustreerder, geen reactie. "Jasper!" zei ik gestrest. "Wat!" zei Jasper fel. Ik schrok van z'n reactie en begon te huilen. Hij stopte langs de weg en wreef over mijn been. "Sorry, dat ik zo fel reageerde. Ik wilde je niet van streek maken." zei hij terwijl hij over mijn been bleef wrijven. "Breng me erheen." zei ik, mijn tranen wegvegend. Hij knikte en kuste me op mijn wang. Even later stopten we bij het verlaten huis, ik wilde al afscheid van Jasper gaan nemen, toe hij zei: "Ik ga met je mee, ik wil nog afscheid kunnen nemen." Ik knikte en stapte uit. Ik wilde al naar binnen lopen, maar Jasper hield me tegen. Hij hield een pistool in zijn hand en gaf het aan mij. "Wees voorzichtig!" zei hij bezorgd en ik knikte. Ik maakte de piepende deur open en riep: "Ginny, Ginny ben je hier?" Er reageerde iemand en opeens ging er een lamp uit en aan. "Jasper!" Zei ik bang terwijl ik achterom keek. Daar stond niemand meer. "Jasper?" Vroeg ik verward. Ik keek voor me en zag een schim wegglippen. Ik begon te gillen en op dat moment voelde ik een hand voor mijn wang. Ik zakte in elkaar en toen werd het zwart. Na een tijdje werd ik wakker in Jaspers auto en keek bang om me heen. "Fijn, je bent wakker." zei Jasper opgelucht. "Wat gebeurde daarbinnen? Waar was je? Ik ben zo bang." vroeg ik bang. "Je zag een schim en begon te gillen, daarna viel je flauw. Ik was de hele tijd bij je. Kom hier!" zei hij terwijl hij me knuffelde. "Let's go!" zei ik toen we klaar waren met knuffelen. We stapten uit en ik stapte het huis binnen. Op dat moment hoorde ik gegil. Ginny!

~Ginny
Ik werd wakker in een raar huis en wist niet wat er gebeurd was. Op dat moment zag ik een spin en begon te gillen. De deur ging open en Sidney stond in de deuropening. "Ginny!" zei ze en ze knuffelde me. Ik keek haar verbaasd aan en Sidney begon te praten: "Ik weet dat dit raar gaat klinken voor jou, maar Nick is H." Ik keek haar boos aan en zei: "Nee, dat is hij niet." Sidney keek me geïrriteerd aan en begon te schreeuwen: "Ginny, geloof me nou eens een keer. Hij is H, hij is degene die Oscar vermoorde en mij pillen voerde. Hij is slecht, Ginny. Hij zal je wat aandoen." Ik keek haar boos aan en zei: "Je liegt, en trouwens ik vertrouw Nick. En meestal zitten de slechteriken aan jouw kant, zoals Aiden. Niet over nagedacht, Hé. Jij bent zelf ook slecht, want jij staat in verband met de monsters." Sidney keek me met betraande ogen aan en stond op. Ze keek me nog een keer aan en rende toen weg, weg van mij. Ik hoorde een auto wegrijden en ik liep naar buiten. Ik pakte de fiets die er stond en fietste snel naar mijn eigen huis. Toen ik net binnen was, werd er aangebeld. Ik maakte de deur open en daar stond Nick. Maar voordat ik wat kon zeggen, voelde ik een klap en werd alles zwart.

~Sidney
Ik zat net in de auto van Jasper en hij vroeg wat er aan de hand was. Ik antwoordde snikkend en boos: "Ginny geloofde me niet. En toen begon ze over Aiden. Ik wil het niet meer, echt niet. H moet dood. En als Ginny me niet wilt geloven, zal ze zelf de consequenties moeten aanvaarden. Ze staat er nu alleen voor." Op dat moment kreeg ik een berichtje van H:

Thanks, that you have brought her back. We had already lost her. Too bad that you now have a fight. I thought you and Ginny were not separate, but it can.
Kisses,
-H

Ik keek boos naar het berichtje en gooide m'n mobiel op het dashboard. Ik zei boos, voordat we aanreden:"He's dead."

My stalker. My life.Where stories live. Discover now