Titanium

603 38 2
                                    

~Sidney
Ik werd wakker in de sterke armen van Caleb en schrok er een beetje van. Toen besefte ik wat er gisteren gebeurd was. Op dat moment werd Caleb wakker en zei: "Heey schatje. Lekker geslapen?" Ik knikte en stond op. Ik liep naar de kledingkast en trok een jurkje van Elizabeth aan (zie foto). Daarna liep ik naar beneden en ging zitten.

~Jasper
Ik werd wakker met Sidney naast me. Ze werd al rustig wakker en keek in mijn ogen. Ze lachte en stond op. "Ik ga eten. wil je ook wat?" vroeg ze lief. Ik knikte en zei dat ik een broodje wilde. Ze gaf me een korte kus en ik voelde weer niks. Ze liep naar beneden en ik trok snel mijn kleding aan. Ik kwam beneden en zag dat Sidney ook al haar kleren aan had. Ze gaf me een broodje en zei: "Smakelijk." Ik lachte naar haar en begon te eten. "Kom, we gaan naar school." zei ik na het eten. Ze knikte en we stapten in mijn auto. Eenmaal op school zag ik Caleb en Elizabeth staan en ik vroeg aan Caleb of ik hem even kon spreken. Hij knikte en we liepen naar mijn kluisje. "Sidney deed vanmorgen anders en toen ik haar kuste voelde ik niks." zei ik verontwaardigd. "Ik had hetzelfde bij Elizabeth. Ik heb een plan om te ontdekken of er wat aan de hand is." zei Caleb serieus. "Wat dan?" vroeg ik en Caleb legde het plan uit.

~Sidney
"Ik zweer het je, Jasper had me bijna door." zei Elizabeth tegen me. "Jouw weddenschap, dus we moeten allebei knippen als het mislukt." zei ik bitchy. "Wauw, je begint al op mij te lijken." zei Elizabeth trots. "Never!" zei ik. Op dat moment kwamen de jongens weer aanlopen en zeiden: "Hey meiden." Wij zeiden tegelijk: "Hey boys." We keken elkaar aan en lachten kort. Op dat moment vroeg Jasper aan mij: "Elizabeth, kan ik je ook even spreken?" Ik knikte en keek naar Elizabeth. Ze gaf een rustig knikje en ik liep met Jasper mee. "Wat is er, Jasper?" vroeg ik normaal. "Ik moet Sidney ten huwelijk vragen, maar weet niet hoe." zei hij en ik stond daar met open mond. "Elizabeth, je vangt vliegen." zei Jasper lachend en ik vroeg hoe ik hem kon helpen. Hij antwoordde dat hij speciaal wilde maken en ik knikte. "Ik weet het niet, Jasper." zei ik snel en liep terug naar Caleb. "Kunnen we gaan, ik moet mijn boeken nog pakken." vroeg ik smekend aan Caleb. Hij knikte en liep met me mee naar Elizabeths kluisje. Ik maakte hem open en zag er een briefje in liggen. Niet H, niet op dit moment. Ik deed het briefje in mijn tas en pakte de boeken. Ik gaf Caleb een kus en zei: "Ik ga even naar de wc, oké?" Hij knikte en ik liep snel naar de wc. Eenmaal in het toilethokje maakte ik mijn tas open en las het briefje.

You think I do not recognize you with another identity. I'm your worst nightmare, remember. Just make sure you do not see Jasper kissing with Caleb, it will break him. I will haunt you until the end of time. Good luck with your hair. Switch back, bitches.
Kisses,
-H

Ik raakte in paniek en kon niet helder nadenken. Wat moest ik nu doen? Ik belde Ginny op en ze nam meteen op.
G: Heey Sidney, wat is er?
S: H weet het.
G: Wat weet H?
S: The switch.
G: Owh..
S: Ik ga weer naar Caleb toe. Help me, please.
G: Gewoon rustig blijven en net als Elizabeth blijven doen.
S: Thankss, zie je morgen. Waar ben je by the way nu?
G: Ik ben bij Nick, had geen zin in school.
S: Oké, veel succes. Wel condoom gebruiken, hé?
G: Sidney!!
S: Doeidoei!

Ik hing op en liep het meidentoilet uit. Ik zei tegen de conciërge dat ik me niet lekker voelde en mocht naar huis. Caleb vroeg of hij mee moest en ik schudde mijn hoofd. "Ik wil gewoon rusten." zei ik en Caleb knikte. Hij streek over mijn wang en kuste me. Ik kuste hem kort terug en liep toen naar Calebs huis. Eenmaal daar zag ik dat er iemand binnen was en ik schrok. Toen ik zag wie het was zuchtte ik, het was Vincent. "Hallo Vincent." zei ik en ik zag dat hij schrok. Hij draaide zich om en keek me boos aan. "Zo zo zo daar is de bitch dan." zei hij en krak daar ging mijn hart. Ik weet dat hij Elizabeth bedoelde, maar het deed pijn. Ik wist niet wat ik moest zeggen en liep gewoon naar Calebs kamer. Ik miste Jasper, ik miste zijn knuffels, ik miste alles. Na een tijdje viel ik in slaap en weer een tijdje werd ik wakker van geklop op de deur. "Binnen!" zei ik nog moe. "Heey, hoe voel je je?" vroeg Caleb lief. Ik lachte naar hem en zei: "Het gaat wel." Hij lachte terug en ging bij mij op bed zitten. "Ik ga douchen." zei ik zacht en ik sprong uit bed. Ik pakte schoon ondergoed en een handdoek en liep de badkamer in.

My stalker. My life.Where stories live. Discover now