Oscars funeral

834 50 3
                                    

~Sidney
Ginny zei opeens tegen me dat ze me moest spreken en ik liep achter haar aan. "Heey, Sidney. Ik weet wie H is." zei ze en ik keek haar met grote ogen aan. "Wie dan?" vroeg ik verbaasd. Ze zei: "Noa is zeker een onder H. Zij zei namelijk tegen mij dat zij met mijn pillen had geknoeid en zij is de enige die wist dat ik in het gekkenhuis zat." Ik keek haar aan en zei: "Het zou kunnen kloppen. Maar we moeten het wel kunnen bewijzen." Op dat moment kwam Noa samen met Toby aanlopen. "Heey, broertje. Kijk, ik kan weer praten en zingen. Gisteravond heb ik ook nog met Aiden gedanst." zei ik vrolijk. Op dat moment kwamen Caleb en Aiden ook aanlopen. "Kom, we moeten naar binnen." zei Caleb. Ik knikte en vroeg: "Waar is Dennis?" Aiden zei dat hij met een andere vriend aan het praten was. Hij sloeg toen een arm om Ginny heen en bracht haar naar binnen. Caleb deed hetzelfde bij mij en we gingen bij de anderen zitten. Alleen Ginny en Dennis gingen bij de familie zitten, want dat hadden zijn ouders gevraagd. Na de begrafenis liep ik naar de lijkenkist. Ik keek naar Oscar en zei: "Sorry Oscar, dit is mijn schuld." Ginny ging naast me staan en zei: "Nee, Sidney. Het is niet jouw schuld, maar H." Op dat moment kwam er een jongen aanlopen. "Hoi, ik ben Nate. De vriend van Oscar. Jij bent Ginny, toch?" Ginny knikte en hij zei: "Het spijt me van Oscar, maar hij heeft veel vijanden." Ik bemoeide me er nu ook mee. "Wat bedoel je met veel vijanden?" vroeg ik verbaasd. Hij haalde zijn schouders op en liep toen weg. Raar kind dacht ik. We liepen arm gehaakt naar buiten en liepen naar de jongens toe. "Sidney, ik vind het kut om te zeggen, maar we moeten gaan repeteren." zei Aiden zacht. Ik knikte en knuffelde Ginny nog een keer. Daarna liepen we naar de auto en vroeg ik aan Aiden of hij nog een nummer had geschreven. Hij knikte en zei dat hij het zo liet horen. Ik knikte en zo reden we naar de studio.

~Ginny
Ik keek Noa met een hatelijke blik aan en liep toen naar Jeremy. "Jeremy, kunnen we gaan? Mijn psychiater wacht op mij." vroeg ik en hij knikte. Eenmaal terug daar ging ik de kamer in waar alle patiënten gesprekken voerden met hun psychiater. Dit keer was ik alleen daar. "Hallo mevrouw, ik ben Ginny. Leuk u te ontmoeten." zei ik vriendelijk. "Hallo Ginny, ik ben Ellen, je psychiater. Ik heb gehoord dat je vriendje is overleden. Zou je nog een keer met hem willen praten?" Zei ze en ik knikte. Ze wees naar een lege stoel en ze zei: "Doe net of Oscar daar zit. Zeg wat je zou zeggen." Ik deed en opeens zag ik hem echt zitten, als geest. "Heey Oscar. Ik heb je gemist." zei ik en hij zei dat hij mij ook miste. Ik glimlachte en zei: "Weet jij wie je vermoord heeft?" Oscar antwoordde: "Nee, maar het was niet Noa. Het was een man." Ik keek hem met grote ogen aan en vroeg of hij het zeker was. Hij knikte en ik begon te huilen. Hij stond op van zijn stoel en liep naar me toe. "Niet huilen, Ginny. Ik ben en blijf altijd bij jou. Ik zal over je waken voor H. Net zoals over Sidney enz.. Wil je tegen haar zeggen dat het me spijt dat ik het haar niet op tijd kon vertellen?" zei hij zacht en hij streek over mijn wang. Ik knikte en hij kuste me. Op dat moment schrok ik wakker en zag Ellen niet meer zitten. "Ellen?" vroeg ik. Ineens kwam Jeremy binnen. "Ze is net naar huis. Je viel in slaap en blèrde iets van Oscar en vermoorden." zei hij en ik knikte. Hij bracht me naar mijn kamer en sloot me daar weer op. Hij was bij me geweest, maar dan via een andere wereld.

~Sidney
Ik liep de geluidsstudio binnen en zei tegen Aiden: "Kom maar op met de tekst." Hij gaf me een blaadje en hij had gemarkeerd wanneer ik moest zingen. Ik knikte en hij zei: "Volg mij maar." Ik lachte en zei: "Let's do this." Hij startte de muziek en begon te zingen:

Every try to reach for something
But it's someone else's dream
every step that you take forward
it takes you right back where you've been
and then when you least expect
it and you tried about everything
somebody hears your opinion
somebody cares what you're saying

you woke me up, no longer tied
with you i'm feeling inspired
you helped me find my fire

you're the new classic
you're the new PYT
it stands for pay, young,
taking on the world from the driver's seat
it looks so classic
fantastic
when you're on that floor
bring it the beat back once more
let me see you do the [oh]

trying do it right
and no rehearsals
it's your mind
and you're doing this crazy dance
'cause you're making these crazy things

it's just success not a test
you put in work to be the best
[ooh] it's a classic to take on a brand new game
before the needle drops i'm a know your name

think it's over
don't lose your love, you're cold
i'll warm you up [you up]
your love is coming up, and up and up

you're the new classic
you're the new PYT
it stands for pay, young, and trying everything
just to touch your dream
it looks so classic
fantastic
when you're on that floor
bring the beat back once more [bring the beat back once more]
let me see you do that

it's becomes so hard
for me to be surprised
you're bringing back the real me
and no judgment in your eyes
and it's when i dance with you
it's now i see the truth
just close to going back
now you make me new

you're the new classic
you're the new PYT
'cause you're pay, young,
taking on the world from the driver's seat
you look so classic
fantastic
when you're on that floor
bring the beat back once more [bring the beat back once more]
you're the new classic
you're the new PYT
'cause you're pay, young,
you're taking on the world from the driver's seat
you look so classic [you look so classic]
whenever you're on that floor
bring the beat back [yes]
bring it back, bring it back [oh]
let me see you do that

you're the new [yeah]
you're the new PYT [the PYT]
'cause you're pay, young,
in and up the chance to believe in me
you're the new classic, fantastic
when you're on that floor [when you're on that floor]
bring it back once more [bring it back once more]
let me see you do that

Hij lachte naar me en ik zei: "Dat was easy." Hij knikte en vroeg of ik ook nog het andere nummer wilde doen. Ik knikte en hij begon weer te zingen. Ik viel in en het was perfect. "Nu nog een video maken en we zijn klaar." zei hij trots en ik knikte. Hij gaf mij een highfive en zei: "Hoppa."

My stalker. My life.Where stories live. Discover now