I'm only human!

618 39 14
                                    

~Sidney

Ik keek Jasper bang aan en hij zei zelfverzekerd: "Maar we hebben wel een paar mensen nodig." Ik keek hem verbaasd aan en vroeg wie. "Dat zie je nog wel, ik ga even een paar mensen bellen." zei hij en hij gaf mij een kus op mijn voorhoofd. Ik knikte en ging op de bank zitten. Even later kwam Jasper terug met een lach op z'n gezicht. Hij kwam bij mij op de bank zitten en duwde me naar achter zodat ik lag. Hij ging op me zitten en zei: "Weet je dat er vanavond een maansverduistering is?" Ik schudde mijn hoofd en voordat ik iets kon zeggen, kuste hij mij. Ik kuste hem terug en hij lachte kort, maar zoende me verder. Ik zoende hem terug en hapte naar adem. Jasper keek me vol lust aan en zei: "Je bent zo mooi." Hij kuste me op mijn schouder en ging steeds meer naar mijn nek toe. Opeens kreunde ik en hij zoende nog een keer in mijn nek. Ik kreunde en hoorde hem zacht grinniken. Ik ging met mijn mond naar zijn nek en kuste hem daar. Ik zei zacht in z'n oor: "Doe je shirt uit!" Hij lachte tegen mijn oor aan en fluisterde: "Als jij het ook doet." Ik lachte en deed langzaam mij shirt uit. Hij deed het net zo langzaam als ik het deed en ik keek naar z'n sixpack, die tevoorschijn kwam. Hij legde z'n hand achter mijn hoofd en bracht mijn mond naar zijn mond. Hij kuste me teder en ik kuste teder terug. Hij ging richting mijn oor en gaf een kus op mijn oorlel. Ik ging nu naar z'n nek en kuste hem daar. Opeens voelde ik zijn lippen weer in mijn nek en ze kusten mijn nek teder. Ik duwde Jasper een stukje van me af en zag dat hij erg lustig was. Opeens sprongen zijn ogen van zwart naar rood. Ik keek hem bang aan en sprong van de bank af. Ik werd tegen de muur aangedrukt en keek bang in Jaspers vuurrode ogen. Er rolde een traan over mijn wang en Jaspers ogen werden weer bruin. Hij liet me los en zei: "Sorry, Sidney. Dit was niet de bedoeling." Ik knikte en zei dat ik ging douchen. Hij knikte en ik rende zowat naar boven. Ik keek nog een keer achterom en zag Jasper me vol spijt naar mij kijken. Ik draaide me om en liep naar mijn kamer. Ik pakte wat kleren en liep naar de badkamer. Daar sloot ik de deur en begon met douchen.

~Jasper

Waarom ben ik nou zo stom? Hoe kon ik mezelf verliezen in haar? Die vragen gingen door mij heen. Opeens hoorde ik de douche aangaan. Ik liep zacht naar boven en ging voor de deur zitten. Opeens begon Sidney te zingen en besefte ik me hoe ze zich echt voelde.

I can hold my breath
I can bite my tongue
I can stay awake for days
If that's what you want
Be your number one

I can fake a smile
I can force a laugh
I can dance and play the part
If that's what you ask
Give you all I am

I can do it
I can do it
I can do it

But I'm only human
And I bleed when I fall down
I'm only human
And I crash and I break down
Your words in my head, knives in my heart
You build me up and then I fall apart
'Cause I'm only human

I can turn it on
Be a good machine
I can hold the weight of worlds
If that's what you need
Be your everything

I can do it
I can do it
I'll get through it

But I'm only human
And I bleed when I fall down
I'm only human
And I crash and I break down
Your words in my head, knives in my heart
You build me up and then I fall apart
'Cause I'm only human

I'm only human
I'm only human
Just a little human

I can take so much
'Til I've had enough

'Cause I'm only human
And I bleed when I fall down
I'm only human
And I crash and I break down
Your words in my head, knives in my heart
You build me up and then I fall apart
'Cause I'm only human

Ze voelde zich gewoon een mens bij ons vampiers. Voor mij was ze zoveel meer, ze was de meest bijzondere meid die ik ooit had leren kennen. Ik was zo in gedachten verzonken dat ik niet merkte dat Sidney tegenover me was gaan zitten. Ze zag er gebroken uit en vroeg hoe lang ik hier al zat. "Een paar minuten." zei ik haar aankijkend. Ze knikte en keek naar de grond. "Je zit er mee, of niet?" vroeg ik voorzichtig. Ze keek me aan en ik zag de tranen in haar ogen. Ze knikte, ik ging staan en stak mijn hand uit. Ze pakte hem aan en zei: "Ik vind het aan de ene kant super gaaf dat ik het met jou heb, maar aan de andere kant ben ik wel altijd bang." Ik trok haar rechtop en ze viel tegen mij aan. Op dat moment ging de deurbel en ik liep samen met Sidney naar de deur toe. Ik deed open en daar stond Caleb. Sidney keek mij aan, maar ik knikte geruststellend. Ik gaf Caleb een brohug en Sidney keek hem hatelijk aan. Ik begeleidde Caleb naar de woonkamer en hij ging op de bank zitten. "Jasper, kan ik je even spreken?" vroeg Sidney rustig. Ik knikte en liep met haar naar de gang. "Jasper, waarom is Caleb hier?" zei Sidney geïrriteerd. "Hij komt ons helpen. Er komen nog anderen hoor." zei ik rustig terwijl ik over haar wang streek. Ze keek me geërgerd aan, maar liet het erbij en knikte. Op dat moment ging de deurbel weer en Sidney zei dat zij dit keer ging. Ik knikte en liep terug naar Caleb. Ik keek naar Caleb en zei dat ik het fijn vond dat hij er was. Hij knikte en Sidney kwam binnen met Ginny en Emily. Ze gingen ook zitten en Sidney kwam bij mij zitten. "Caleb, kan ik jou ook nog even spreken?" vroeg Sidney opeens. Caleb knikte en Sidney stond op. Ze liepen weg naar de gang en ik werd al jaloers.

~Sidney

Ik liep met Caleb de gang in en keek hem geërgerd aan. "Ik heb maar een vraag, Caleb. Waarom deed je het?" vroeg ik boos en teleurgesteld. Hij keek naar de grond en zei: "Ik ben nog verliefd op Elizabeth, blijkbaar." Er rolde een traan over mijn wang, maar ik veegde hem meteen weg. Geen een jongen is het waard om me te zien huilen om hem. "Waarom deed jij het?" vroeg Caleb nu. "Omdat ik wist dat jij mij toch al verraden had. En ik Jasper leuk vind." zei ik. Hij knikte en zei dat het dan beter was dat we uit elkaar waren. Ik knikte en liep terug naar de kamer. Caleb en ik gingen zitten en Jasper legde zijn hand op mijn dijbeen. "Sidney, wil je ons precies vertellen wat er gebeurde gisteravond?" vroegen Emily en Ginny tegelijk. Ik knikte en zei: "Nou, ik kwam thuis en wilde de lamp aanmaken, maar die ging niet aan. Toen zag ik een schim en volgde ik die, totdat ik zag dat er een kaars aan was in de woonkamer. Ik liep ernaartoe en keek toen door de kamer. Daar stond Aiden en hij zei: "Je bent in gevaar, Sidney." Ik vroeg waarom en hij zei hierom. Toen sloeg hij en ik viel op de grond. Toen zag ik dat Aiden een mes had en ik sloot mijn ogen. Ik voelde de pijn toen hij in mijn buik sneed en toen werd het zwart." Ze luisterden aandachtig naar mijn verhaal en toen ik klaar was, hadden ze hun mond open staan. Ik moest lachen om het gezicht en op dat moment kreeg ik een berichtje. H stond er op de nummermelding. Ik klikte hem aan en er stond:

Do you really think it's smart to share this, imagine that these people are on my side. Then they will be there just to laugh.
Kisses,
-H

Ik liet het berichtje aan Jasper en de rest zien en ze zeiden in koor: "Wij zijn te vertrouwen, Sidney. Beloofd!" Ik zei dat ik ze geloofden en ze lachten. We zullen nog wel zien.

My stalker. My life.Where stories live. Discover now