Mijn eerste nachtmerrie

5.1K 151 17
                                    

~Sidney

De zomervakantie was jammer genoeg voorbij dus ik moest weer naar school. Ik fietste naar school en had al meteen het idee dat ik gevolgd werd. Ik woon redelijk dicht bij school dus ik was er al snel. Ik liep naar binnen en liep meteen door naar de kluisjes. Daar stond mijn BFF, Emily, al te wachtten. Ik rende gillend op haar af en zei: "Heey Em, ik heb je zo gemist. Hoe was jouw vakantie?" Ze knuffelde me en zei dat ze een fantastische vakantie had gehad en ze begon te ratelen over haar vakantie vriendje. Ik luisterde maar half, omdat ik naar die ene jongen keek, Aiden. Hij was zo knap met z'n bruine haar en bruine ogen. Elk meisje in de school aanbad hem, wat zou hij nou zien in een meisje als ik! Hij keek ineens mijn kant op en fluisterde iets naar z'n vrienden. Op dat moment kreeg ik een berichtje. Er stond in:

Zal de beauty nou echt op een beast vallen? Denk het niet, liefje. Maar geen zorgen, je blijft mijn bitch.

X
--

Ik keek rond of er iemand was aan het kijken. Nee, niemand. Ik keek weer richting de jongens en zag dat Lucas, de vriend van Aiden nu naar mij keek. Op dat moment voelde ik iemand aan mij trekken. Het was Emily die vroeg: "Gaat het wel goed? Je bent een beetje rood aan het worden." Ik knikte en liep daarna met haar naar de les. Opeens trilde mijn telefoon weer. Ik keek en zag weer een berichtje. Onbekend nummer. Er stond:

Ik ben Lucas. Je weet wel, een van de coolste jongens op school. Kan ik je na school spreken? Het is belangrijk. X Lucas

Ik typte terug:

Ja, is goed. Zie je na school. :) X Sidney

Daarna rende ik snel naar Emily toe en liepen de les in.

Na school

"Heey Sidney" riep Lucas en hij zwaaide. Ik liep naar hem toe en vroeg wat er was. Hij antwoordde: "Ik hoorde dat je zingt." Ik knikte en hij ging verder. "Zou je een keer samen met Aiden op willen treden?" Ik keek hem verbaasd aan en zei: "Ja, is goed. Wist niet dat hij kon zingen?" Lucas knikte en zei dat hij het ook liever geheim wilde houden. "Een vraagje. Waarom vragen jullie mij?" zei ik en hij antwoordde niet. Ik liet het erbij en vroeg aan hem wanneer het was. "Volgende week vrijdag. Dan gaat zijn vader namelijk hertrouwen. Ik geef je zijn nummer en dan kun je hem appen voor te repeteren." Ik knikte en zei hem gedag. Daarna fietste ik naar huis en had weer het idee dat ik werd gevolgd. Toen ik thuis kwam ging ik meteen naar bed. Ik viel meteen in slaap en toen begon mij nachtmerrie.

Ik loop door het bos en zie ineens een open plek. Ik loop erheen en merk dat het nog donkerder is dan in het bos zelf. Ik kijk rond en zie ineens twee ogen die me blijven aankijken. "Ik heb dorst, liefje." hoor ik ineens en ik diens snel achteruit. Voordat ik het weet voel ik twee tanden in mijn nek. Ik gil het uit maar niemand komt. Dan word alles zwart.

Ik werd huilend en gillend wakker en keek op mijn mobiel. Half 3, stond er en twee berichtjes. Een van Emily en een onbekende. Emily stuurde:

Heey,
Zullen we morgen winkelen? Het school bal komt er namelijk aan.
X
Je gekke drol

Ik lachte en stuurde terug dat ik dat leuk vond. Daarna opende ik het andere berichtje. Er stond in:

Je was weer heerlijk, liefje. Ik zie je morgen
X
--

Ik begin te huilen en te hyperventileren. Was mijn droom dan echt?

_______
Heey stalkers,
Hierboven mijn eerste hoofdstuk. Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Hierboven een foto van de personen in het verhaal. Over Aiden ben ik nog niet helemaal uit.

X
Sidney

My stalker. My life.حيث تعيش القصص. اكتشف الآن