Everywhere or nowhere?

660 43 4
                                    

Voordat ik het hoofdstuk begin, heb ik de chipnamen van de personages.
🚫: dood
Sidney & Caleb: Cadney
Emily & Lucas: Lumily
Ginny & Oscar🚫: Osnny
Jill & Funske(haar hond): Funny
Fleur en Lars: Fleurs
Mia & Aiden: Miaden
Toby & Noa🚫: Noby

Dat waren ze, geniet van het hoofdstuk. Voor vragen over mij ofzo, laat een reactie achter.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

~Sidney
Ik kwam uit de douche en liep meteen door naar Calebs kamer. Hij lag daar op z'n bed en keek op toen hij mij hoorde aankomen. Hij keek me bewonderend aan en ik zei lachend: "Rustig aan, Caleb. Niet gaan kwijlen, hé?" Hij schudde zichzelf even en sloot toen zijn mond. "Wat maak jij het toch moeilijk voor mij. Niet normaal gewoon." zei hij lachend en ik bloosde. Ik beet op mijn lip en hij kon zich al bijna niet meer beheersen. Ik liep snel naar hem toe en kuste hem. Hij werd al rustiger, maar zoende me wel wild terug. Ik lachte en streek door zijn haar. Hij draaide me om en nu lag ik onder hem. Zijn ogen stonden zwart van de lust. "Caleb, ik heb dorst. Ik ga even wat drinken halen, wil jij ook wat?" Zei ik om hem te pesten. Hij gromde en ging van me af. "Doe maar een cola, schatje." zei hij terwijl hij mij een korte kus gaf. Ik lachte en liep naar beneden. Daar zag ik Jasper en hij vroeg of ik lekker geslapen had. "Jep." zei ik en ik liep naar de keuken. "Wil je ook wat te drinken?" riep ik naar Jasper. "Doe maar ook een cola." zei hij in mijn oor. Ik schrok en keek snel achterom. Daar stond Jasper te lachen. "Jasper, eikel, ik schrok me dood." zei ik lachend. Hij lachte en zei: "Sorry prinses." Hij maakte een mislukte buiging en ik schonk ondertussen de cola in. Ik pakte de glazen en liep naar boven. Daar stond Caleb in z'n f*cking sixpack. Echt zo van, slijm slijm. Caleb zag me staren en zei: "Bevalt je uitzicht?" Ik keek hem betrapt aan en zei: "Hmm, wat?" Hij lachte en pakte het glas cola. We dronken hem tegelijk op en ik vroeg aan hem waarom hij zijn zwembroek aanhad. "Ik dacht misschien kunnen we samen zwemmen." zei hij onzeker. Ik lachte en zei: "Ik vind het een geweldig idee." Hij keek op en lachte. "Een probleem, ik heb geen bikini mee." zei ik lachend. "Je hebt de vorige keer je bikini hier laten liggen, dus je hebt hem wel mee." zei hij terwijl hij mijn bikini gooide. Ik ving hem behendig op en Caleb zei lachend: "Weet je waar dit op leek?" Ik keek hem verbaasd aan en hij ging verder "Aan die keer dat je behendig die staak opving. Je weet wel, toen ik je zwak noemde." zei hij glimlachend. "Als de dag van gisteren Caleb. Die dag dacht ik dat je echt dood ging. Ik was echt bang." zei ik terugdenkend. Even later was ik klaar met mijn zwemkleding aantrekken en gingen we naar beneden. Eenmaal buiten dook ik het zwembad in en Caleb sprong achter me aan. Ik zag dat er op de bodem iets geschreven was en vroeg aan Caleb wat er stond. Hij zei dat ik even moest wachten en hij dook naar beneden. Hij kwam weer boven en zei bezorgd: "Er staat

I'm everywhere and soon you'll be nowhere.
Kisses,
-H"

Ik slikte en Caleb zag dat ik bang was. Hij pakte me vast en zei geruststellend: "Het komt goed, liefie." Ik knikte en zei: "Ik hoop het." Hij trok me het zwembad uit en zei: "Kom, ik moet je een plek laten zien." Hij zette me even later neer in zijn auto met een blinddoek om. De auto stopte na een tijdje met rijden en Caleb hielp me uitstappen. Hij liep met me ergens heen en opeens stopte hij. Hij haalde de blinddoek van mijn ogen en ik zag een vrij grote boomhut (Zie foto). "Wat is dit?" vroeg ik verbaasd. "Mijn speciale plekje. Ik wilde hem met je delen." zei hij lachend. Hij nam me mee naar binnen en gaf me een rondleiding. Aan het einde van z'n rondleiding gingen we naar een kamer met allemaal computers. "Dit is mijn track H-room. Hier volg ik elke stap die H heeft gemaakt." zei hij tegen mij. Ik keek hem met grote ogen aan en zei bezorgd: "Jij volgt H? Caleb, dat is gevaarlijk." Hij legde zijn hand op mijn wang en er rolde een traan over mijn wang. "Waarom zei je niks?" vroeg ik half snikkend. "Ik wilde je niet bezorgd maken." zei hij sussend. Hij gaf me een kus op mijn voorhoofd en ik keek hem in zijn ogen. Het was een paar minuten stil en we staarden alleen maar. Daarna zei ik: "Oké, wat heb je al?" Caleb lachte en ik ging op de bureaustoel zitten. "De hoofd H is een man, dat moet wel. Verder zijn er nog vijf kleine H'tjes. Twee meiden en drie jongens. Een hebben we al achterhaalt, dat was Stefan, de broer van Mia. Verder zitten er nog meer in het complot die er van weten, maar niks zeggen."Zei hij en ik knikte. "Dus het komt er op neer dat niemand te vertrouwen is." vroeg ik teleurgesteld. "Er zijn mensen die wel te vertrouwen zijn. Ik weet dat Jasper te vertrouwen is, net zoals Ginny, Lucas, Fleur, Jill en Thomas." zei hij en ik knikte. Ik keek op mijn horloge en zag dat het al twaalf uur was. "Ik moet gaan, Caleb. Ik moet gaan opnemen vandaag. Kun je me brengen?" Hij knikte en even later kwamen we aan bij de studio. Ik gaf Caleb een kus en zei: "Tot straks." Hij lachte en zei: "Ik moest mee vandaag, weet je nog?" Ik lachte en we liepen naar binnen. Ik vroeg aan de regisseur wat de bedoeling was en hij antwoordde: "Als eerste ga je naar make-up je klaar maken. Daarna leg ik het wel uit." Ik knikte en liep naar de kleedkamer.

~Caleb
Ik zag Sidney naar de kleedkamer lopen en ik liep naar de regisseur toe. "Wat moet ik zometeen doen?" vroeg ik en de regisseur antwoordde dat ik me ook om moest gaan kleden. Dat deed ik en even later kwam ik terug in mijn pak. De regisseur legde de scène uit. We snapten het en begonnen met opnemen. Ik ging in mijn stoel zitten en actie. Het bogen. (zie filmpje).

So serious, all the time.
I feel distress, I feel confide.
I cannot take your whispering, your whispering)

I wanna dance without you.
For once just let me lose myself. (Lose myself)
I wanna dance without you.
For once just let me lose myself.
For once let me lose myself.

So insecure, so uptight.
I break my neck, to be polite.
I cannot take your whispering, your whispering.

I wanna dance without you.
For once just let me lose myself. (Lose myself)
I wanna dance without you
For once just let me lose myself.
For once let me lose myself.

How can I make history, with your choreography.
Take your hands off me, take your hands off me.
Before I suffocate.

I wanna dance without you.
For once just let me lose myself. (Lose myself)
I wanna dance without you.
For once just let me lose myself.
For once let me lose myself.

Ik wist niet wat me gebeurde. Het was supervet. Het leek net of ik naar sex in the city was aan het kijken, zo sexy danste Sidney. Haar zorgen waren voor even weg, maar het zou niet lang duren voordat het terugkwam.

My stalker. My life.Where stories live. Discover now