New home, same old H

580 36 3
                                    

~Sidney
Ik werd wakker in twee sterke armen, het waren de armen van de liefste jongen van de wereld. Hij keek me met z'n bruine ogen aan en zei: "Goeiemorgen liefie. Heb je lekker geslapen?" Ik knikte en stapte uit bed. Ik werd meteen weer teruggetrokken door Jasper, die zei: "Don't go." Ik viel in bed en kuste hem op zijn voorhoofd. "Ik moet gaan, ik heb een opnamesessie vandaag." zei ik. Hij keek me teleurgesteld aan en ik sprong uit bed. Ik trok mijn kleding aan en liep daarna terug naar de slaapkamer. Daar stond Jasper, al aangekleed, klaar en ik vroeg waar hij heenging. "Ik breng je wel." zei hij lachend. Ik lachte terug en rende de trap af. Daar pakte ik in de keuken twee broodjes en draaide me om naar Jasper. "Catch!" riep ik naar hem terwijl ik het broodje gooide. Hij ving hem behendig op en at hem op. Even later kwamen we aan bij de studio en ging ik naar Garrett. Hij keek me lachend aan en vroeg of ik er zin in had. Ik knikte hevig en Jasper ging achter me staan. "Succes!" zei hij zacht terwijl hij mijn oorlel kuste. Ik lachte naar hem en liep naar binnen. Ik maakte naar Garrett een gebaar dat ik er klaar voor was en de muziek begon te spelen.

I used to think one day we'd tell the story of us,
How we met and the sparks flew instantly,
People would say, "They're the lucky ones."
I used to know my place was a spot next to you,
Now I'm searching the room for an empty seat,
'Cause lately I don't even know what page you're on.

Oh, a simple complication,
Miscommunications lead to fall-out.
So many things that I wish you knew,
So many walls that I can't break through.

[Chorus:]
Now I'm standing alone in a crowded room and we're not speaking,
And I'm dying to know is it killing you like it's killing me, yeah?
I don't know what to say, since the twist of fate when it all broke down,
And the story of us looks a lot like a tragedy now.

Next chapter.

How'd we end up this way?
See me nervously pulling at my clothes and trying to look busy,
And you're doing your best to avoid me.
I'm starting to think one day I'll tell the story of us,
How I was losing my mind when I saw you here,
But you held your pride like you should've held me.

Oh, I'm scared to see the ending,
Why are we pretending this is nothing?
I'd tell you I miss you but I don't know how,
I've never heard silence quite this loud.

[Chorus:]
Now I'm standing alone in a crowded room and we're not speaking,
And I'm dying to know is it killing you like it's killing me, yeah?
I don't know what to say, since the twist of fate when it all broke down,
And the story of us looks a lot like a tragedy now.

This is looking like a contest,
Of who can act like they care less,
But I liked it better when you were on my side.
The battle's in your hands now,
But I would lay my armor down
If you said you'd rather love than fight.
So many things that you wished I knew,
But the story of us might be ending soon.

[Chorus:]
Now I'm standing alone in a crowded room and we're not speaking,
And I'm dying to know is it killing you like it's killing me, yeah?
I don't know what to say, since the twist of fate when it all broke down,
And the story of us looks a lot like a tragedy now, now, now.
And we're not speaking,
And I'm dying to know is it killing you like it's killing me, yeah?
I don't know what to say, since the twist of fate 'cause we're going down,
And the story of us looks a lot like a tragedy now.

The end.

Ik lachte naar Jasper en stak een duim op naar Garrett. Hij stak ook een duim op en ik liep even later met Jasper naar buiten toe. Op dat moment kreeg ik een berichtje van H.

Break up with your boyfriend, and this will be over. Kill someone I care of, you'll be dead. Kill yourself and I won't let you do that. Why? Because I want to play with your body parts 4 ever. When you break up with him, I'll be there to comfort you. But remember this sentence. Maybe a guy, maybe a girl, I'll make it easy to you. Change your mind and I'll leave 4 the second time.
Kisses,
-H

Ik keek naar Jasper en hij keek me bezorgd aan. "Je moet het uitmaken met mij." zei hij gebroken. Ik schudde hevig mijn hoofd en zei: "Nee, als H mij wil hebben, dan pakt hij mij maar. Maar ik kan jou daar geen pijn voor doen. Ik ga nog liever dood dan jou te verliezen." Hij lachte zwak naar mij en sloot me in zijn armen. "Ik hou van je." zei hij zacht. Ik zei dat ik ook van hem hield en we stapten de auto in. We stopten bij mijn huis om nog wat spullen op te halen en liepen naar binnen. Ik keek eerst of we post hadden en er zat niks in. Daarna liep ik naar de woonkamer en daar stonden Jace, Dennis en Phil te praten. Toen ik met Jasper binnenkwam viel de discussie stil. "Heey, jongens. Ik ga samen wonen met Jasper en kom spullen halen." zei ik, de discussie negerend. Ze knikte en Jasper zei in mijn oor: "Ik pak je spullen wel, dan kun jij afscheid nemen." Ik knikte en liep naar Dennis toe. Ik gaf hem een knuffel en zei: "Doei Dennis, ik vond het leuk om bij je in huis te wonen." Dennis lachte naar mij en zei toen zacht in mijn oor: "Moet je gaan met hem?" Ik knikte en liep naar Phil. "Phil, ik wil je bedanken voor het steunen van mij toen mam dood ging." Hij lachte en knuffelde me. "Sidney, ik wil zeggen dat je altijd als een dochter voor mij zal zijn." zei hij snikkend. Ik lachte naar hem en gaf hem een knuffel. Ik liep naar Jace en hij zei meteen: "Ik ga je missen, kiddo. Ik kom super vaak op bezoek, beloofd." Ik lachte naar hem en zei dat ik dat fijn zou vinden. Hij gaf me een knuffel en ik keek achterom. Daar stond Jasper al klaar in de deuropening. Ik liep naar hem en draaide me om naar de jongens. "Oké, doei allemaal." zei ik en ik liep naar buiten met Jasper. "Ben je er wel klaar voor?" vroeg Jasper bezorgd. Ik knikte en liep richting de auto. "Sidney, wacht. Er is iets mis met mijn auto, denk ik." zei hij en op dat moment ontplofte hij. Ik vloog een stukje achteruit en landde in Jaspers armen. Jace, Dennis en Phil kwamen ongerust naar buiten en ze keken naar mijn arm. Ik keek naar mijn arm en zag dat hij bloedde. Jasper keek me bezorgd aan en rende met mij naar binnen. "Ik moet je wond verzorgen." zei hij rustig terwijl hij me neerzette op de badrand. Hij pakte een soort ontsmettingsmiddel en zei: "Als het pijn doet, knijp maar in mijn hand." Ik pakte zijn hand vast en toen het watje mijn hand raakte, schreeuwde ik en kneep in zijn hand. Daarna verbond hij mijn arm en gaf er een kus op. Op dat moment weer een berichtje van H.

I told you that I like to play with body parts. The next time it ends differently.
Kisses,
-H

Ik huilde en knuffelde Jasper. Op dat moment kwam Phil binnen en zei: "Sidney, ben je oké?" Ik knikte en veegde mijn tranen weg. Ik stond op en viel op de vloer. "Kom, ik draag je." zei Jasper en ik knikte. Hij tilde me op mijn rug en we liepen naar beneden. Ik had geluk dat mijn spullen nog in de veranda stonden, anders waren ze nu kapot. Opeens hoorde we getoeter en Dennis kwam aanrijden met z'n auto. "Lift nodig?" vroeg hij serieus. Ik knikte en Dennis, Phil en Jace deden mijn spullen in de achterbak. Jasper had me intussen al in de auto neergezet en Jasper ging voorin zitten. Dennis stapte in samen met Jace en Phil en we reden weg. Jasper gaf instructies en ik praatte intussen met Jace en Phil. We kwamen aan bij ons huis en stapte uit. Ik viel weer bijna, maar herstelde me goed. We gingen naar binnen en ik vroeg aan de jongens of ze bier wilde. Ze knikten allemaal en ik haalde de flesjes. Ik gaf ze aan de jongens en ging op de bank zitten. Jasper en Phil kwamen naast me zitten en vroegen hoe het ging. "Het gaat goed, ik leef nog." zei ik rustig. Ze knikten en even later gingen de jongens naar huis. Op dat moment weer een berichtje van H.

He will not always be there to save you. Just look at Caleb, just such a coward. Cheating with Elizabeth, what a shame. Be proud that you're with Jasper.
Kisses,
-H

Hij/zij wordt het ook nooit moe, dacht ik. Ik schudde mijn hoofd en kuste Jasper snel. "Bedankt voor mij te redden." zei ik lachend. Hij lachte en zei: "Altijd, Sidney." Ik kuste hem en hij kuste me vurig terug. H is waarschijnlijk een meisje.

My stalker. My life.Where stories live. Discover now