The bitch is back

1.7K 104 4
                                    

~Sidney

Ik werd wakker van mijn lieve vriendje die mij wakker maakte. "Heey, liefje. Heb je honger?" zei hij zacht. Ik knikte en vroeg wat we gingen eten. "We gaan eten in een eetcafé hier in de buurt. Dus kleed je aan." zei hij. Ik lachte en trok mijn kleding aan. Aiden trok zijn blouse en broek van gisteren aan. Op dat moment kreeg ik een berichtje. Er stond:

Ik hoorde je zingen gisteren. Het is net zo mooi als je bloed. XX
--

Ik keek op en riep Aiden. Hij kwam naast me zitten en zei: "The bitch is back, of niet?" Ik knikte en knuffelde Aiden. Ik zei tegen hem dat ik het liefst nu wilde gaan, en hij accepteerde dat. We liepen stil naar beneden en opeens hoorde ik iemand roepen. "Willen jullie geen ontbijt?" Het was Diego. "Nee, Diego thanks." zei ik en toen zei hij weer: "Geen probleem liefje." daarna liepen we naar buiten en gingen eten.

De afspraak met Lumily

~Aiden

"Heey bro, alles kits?" zei ik tegen Lucas. Hij antwoordde dat alles goed ging en ik gaf hem z'n mannenhug. "Jongens." zeiden Emily en Sidney. Ze gaven elkaar een knuffel en gingen toen zitten. "Oké, dus wat is het plan?" vroeg Emily na een tijdje. We keken elkaar aan en Sidney zei: "Nou, kijk. Jullie kunnen heel goed dansen en wij kunnen heel goed zingen. Dus als jullie dansen en wij zingen en een beetje meedansen, moeten we kunnen winnen. Dus doen jullie mee?" Emily en Lucas keken elkaar aan en knikten toen. "We doen mee." zei Lucas. Sidney sprong van haar stoel en knuffelde Lucas en Emily. "Adem." zei Emily halfstikkend. Ik trok Sidney terug en ze kreeg de slappe lach. We lachten en toen vroeg Lucas welk nummer we gingen doen. Emily en Sidney keken elkaar aan en zeiden tegelijk: "Me and you against the world." Ze begonnen te lachen en zo ging de middag nog even verder. Sidney kreeg na de afspraak een berichtje en er stond in:

Je had gelijk, Aiden. The bitch is back.
Xx
--

My stalker. My life.Where stories live. Discover now