The hoodie man

1.4K 86 1
                                    

Een week later
~Aiden
Het is de dag voor carnaval en we hebben al de perfecte outfit gevonden voor ons beiden. De afgelopen week hebben we naar aanwijzingen gezocht, maar we hebben niks gevonden. Ondertussen kreeg Sidney weer berichtjes van creepy stalker. Het waren z'n soort berichtjes:

Ik hoop dat je broers bloed net zo lekker is dan de jouwe. Want ook hem zal ik vinden. En trouwens ik wist al dat hij leefde. We waren niks voor niks vroeger vrienden.
X
--

Sidney was erg in paniek geweest over het berichtje, maar het lukte me al snel om haar rustig te krijgen. Verder heeft Sidney al een nummer opgenomen en gaat het alweer wat beter met haar. Gisteren was ze superblij, omdat ze ging shoppen met mij, Emily en Lucas. We gingen alle vier gemaskerd. Sidney had een roze lange jurk en ik een zwarte smoking (zie hierboven). Maar terug naar vandaag. Ik stond al vroeg op en trok mijn kleding aan. Ik reed naar school en onderweg zag ik een jongen in zwarte hoodie. Toen ik nog een keer was hij weg. Ik dacht meteen aan Sidney, ze was echt bang voor mensen in zwarte hoodie sinds het ongeluk bij haar thuis. Opeens kreeg ik een berichtje van Sidney.
S: Tot zo op school. Ik moet je wat laten zien en wat laten lezen. X je lieve Sidje😘😊💋❤️
Ik stuurde terug:
A: Oké, tot zo. X your hunk😊😘😉💪
Ik lachte en reed toen verder naar school.

~Sidney
Ik lachte om zijn reactie en keek naar het berichtje dat Jace me vanmorgen gestuurd had. Er stond in:
Sidney,
Ik ben er gisteren achter gekomen dat je gestalkt wordt. Ik weet niet door wie, maar ik denk dat je in gevaar bent. Ik heb de berichtjes getraceerd en ze komen van een boomhut in het bos. Vraag aan Aiden of hij met je meegaat. Dit kan gevaarlijk worden. X je bro Jace.

Ik snapte het bericht niet helemaal maar als ps was er een adres geschreven. Ik zag Aiden en zwaaide. Hij kwam naar me toe en kuste me. "Heey, wat wilde je me laten zien?" vroeg hij. Ik zei niks en gaf hem mijn telefoon. Hij las het en zei toen dat we het maar moesten doen. "We gaan meteen naar school." zei hij en ik knikte.

Na school liepen we naar Aidens auto en reden naar de bestemming die de gps aangaf. Het was inderdaad een boomhut. Ik klom voorzichtig omhoog en klopte op de deur. Toen ik geen geluid hoorde liep ik naar binnen, met Aiden achter me aan. Daar lagen allerlei papieren en ook een computer met een paar schermen. Ik klikte op de muis en er verschenen allerlei foto's en informatie over mij en mijn familie. Ik schrok ervan en Aiden keek me bezorgd aan. Hij zocht verder naar een aanwijzing en opeens kwam hij naar me toe met twee getekende outfits erop. Een was helemaal rood en er stond boven Jace. De andere was een piraten kostuum met een masker. Er stond niks boven. "Hier zoeken we naar morgenavond." zei ik en legde het blaadje terug.

My stalker. My life.Où les histoires vivent. Découvrez maintenant