LET ME LOVE YOU..

Від Tiannaa7

136 28 17

Двама братя и едно момиче. Вражда, която ще се зароди между двамата братя и ще се обърнат един срещу друг. Та... Більше

Chapter 1
Chapter 2
Chapter 3
Chapter 4
Chapter 5
Chapter 6
Chapter 7
Chapter 8
Chapter 9
Chapter 10
Chapter 11
Chapter 12
Chapter 13
Chapter 14
Chapter 15
Chapter 16
Chapter 17
Chapter 18
Chapter 19
Chapter 20
Chapter 21
Chapter 22
Chapter 23
Chapter 24
Chapter 25
Chapter 26
Chapter 27
Chapter 28
Chapter 29
Chapter 30
Chapter 31
Chapter 32
Chapter 33
Chapter 34
Chapter 35
Chapter 36
Chapter 37
Chapter 38
Chapter 39
Chapter 41
Chapter 42
Chapter 43
Chapter 44
Chapter 45
Chapter 46
Chapter 47

Chapter 40

0 0 0
Від Tiannaa7

...
Поех си дълбо въздух и затворих очите си. Нямаше шанс да уцеля всичките пет.
Отворих очи и издишах. Добре! Можех да го направя. Хайде Тара! Ти можеш! Прецелих се в първото шише и натистнах спусъка. Бутилката се пръсна на парчета и се усмихнах. Насочих пистолета срещу другата бутилка и се прицелих, уцелих я и тя падна на земята. Същото направих и с останалите. За съжаление не успях да уцеля само четвъртата. След като приключих се обърнах към Блейк и той ми се усмихна.

-Не е зле!-отбеляза той и аз се засмях. Останалите ме поздравиха, а момичетата много се зарадваха.

-Знаехме си, че ще успееш!-каза Ариана, а Миа се съгласи с нея.

-Но аз не!-казах и се засмях.-А аз си мислех, че ще уцеля само една. Предполагам, че това е просто късмет, нищо повече!

През останалата част от вечерта момчетата играха на бира понк и разни такива игри, а музиката беше на макс. По едно време предложиха да играем на някаква игра, за която трябваше да седнем в кръг и да си предаваме някаква карта като използваме единствено устните си. Правилата на играта бяха, че хората, между които падне картата трябва да се целунат.

Наредихме се в посоката на часовниковата стрелка-Блейк, Аз, Аштън, Ариана, Ник, Миа и Тео. Играта започна и всичко си вървеше добре, никой не изпускаше картата докато тя не стигна до Блейк. Той нарочно махна картата от устните си, хвана лицето ми с ръка и ме целуна страстно. Нарочно захапа долната ми устна, за да може да му дам достъп. Той не спираше да целува устните ми като леко захапваше.

-Добре, добре стига вече!-каза Миа и аз се отдръпнах от момчето.

-Вземете си стая мамка му!-каза Тео и всички се засмяхме.
Аз предадох картата на Аштън и докато се обръщаше към Ариана, картата падна. Това беше интересно. Всички очаквахме да се случи нещо. Мога да си представя какво и е на Ари.

-Хайде Аш! Знаеш правилата!-подканих го аз. Той се обърна към мен и присви очи.

-Виж, не е нужно да го правиш, ако не искаш!-каза Ариана. Знаех, че не искаше да изрича думите и искаше това да се случи, но нямаше избор.

-Не! Ще играя честно, все пак трябва да е честно спрямо другите нали?-каза той и се обърна към момичето. Очите на Ари светнаха. Чакаше за този момент отдавна. Толкова се зарадвах, че най-накрая ще бъде щастлива.

Аштън целуна момичето и зачака отговор от нейна страна, който не се забави. Тя му отвърна и всички се споглеждаха радостно, понеже бяха наясно с взаимоотношенията им. Щом приключиха играта продължи. Най-интересната част беше, когато картата падна между Блейк и Тео. Не спрях да се смея през цялото време. Понеже и двамата не искаха да го правят, трябваше да пият шотове. Е, честно да ви кажа, предпочитах шотовете пред гледката как Тео и Блейк се целуват, въпреки, че най-вероятно щяха да докоснат само устните си и веднага да се отдръпнат.

Като цяло вечерта се развиваше много добре. Всички си прекарваха чудесно. Повече от половината вече бяха пияни, но това беше най-забавната част. Когато се напият тези хора...прявят ужасни лудории.

Прекарвах си добре, докато нещата не загрубяха по време на играта "истина или предизвикателство".
Когато беше мой ред да избирам, избрах истина. Може би не трябваше!

-С кого спа за пръв път?-попита ме Аштън. Ето този въпрос не го очаквах. Нямаше никакъв шанс да отговоря на това и то пред всички. Като цяло нямаше да го направя, дори и като трябваше да споделя единствено на него.

-Това  не ти влиза в работата!-казах и се изправих.-Съжалявам хора, но ще си лягам!-казах и с бързи крачки се качих в стаята си. Затръшнах вратата и се облегнах на нея. Сълзи започнаха да се стичат по  топлите ми бузи. Сериозно ли трябваше да развали страхотната ми вечер с един тъп въпрос?

Почукване на вратата ве извади от мислите и спомените ми.

-Тара, аз съм!-познат глас се чу от другата страна на вратата.

-Блейк, аз съм изморена и..и-искам да поспя!-казах, но гласа ми се пречупи. Мразех, когато ставаше така. Силно се надявах да не беше чул тази част.

-Тара плачеш ли? Отвори ми!-каза Блейк, а аз се опитвах да изтрия всички сълзи по лицето си, но неуспешно. Накрая се предадох и отворих вратата. Щом ме видя Блейк силно ме прегърна, а след това ме отнесе към леглото ми. Погледна ме и избърса всички сълзи, както и тези, които току-що се бяха търкулнали по бузите ми.

-Всичко е наред!-безуспешен опит от страна на Блейк да ме успокои.

-Не!-прошепнах.-Нищо не е наред! Винаги ли трябва брат ти да провали всичко?-попитах го, но той не отговори.

-Какво се е случило?-попита ме той. Много добре знаех какво ме пита.

-Тара, кой отне девственоста ти?-попита той. Спомените от онази нощ веднага изникнаха в главата ми. Поклатих отрицателно глава.

-Не..-прошепнах.

-Знам, че е трудно, но поне опитай! Ще ти стане по-добре. Не го дръж в себе си, така само си вредиш!-каза той. Може би беше прав! Но как се казваше такова нещо?

-Блейк, аз..н-не мога..-продумах.

-Защо? Толкова ли е зле?-попита той, а аз кимнах.

-Срам ме е..-казах и извърнах поглед.

-От какво?-попита той. Май наистина не схващаше, или просто се правеше?

-Аз..и-изнасилиха ме Блейк!-изхлипах след броени минути тишина.

-Какво?-попита той с учуда. Не каза нищо повече, просто ме придърпа още повече към себе си и ме прегърна още по-силно.

-Тара, аз много съжалявам! Кой е посмял да ти стори такова нещо?-попита и погали бузата ми с ръка.

-Не е нужно да съжаляваш!-казах аз и той ме погледна тъжно.

-Няма да допусна да бъдеш наранявана повече, чуваш ли? Никога! Аз ще те пазя и се заклевам, че ако дори и да те докоснат по някакъв начин, ще ги убия! Без дори да ми мигне окото! Знаеш, че съм способен на всичко! Още повече, когато се отнася до теб!-каза той и постави нежна целувка на устинте ми.

-Оценявам всичко, което правиш за мен Блейк! Наистана!-казах и замълчах за момент.

-Влюбена съм в теб Блейк! Всичко това, което правиш за мен ми се отразява. Аз..знам, че не бива да изпитваш нищо към мен, ти сам го каза, но аз не мога! Предадох се много отдавна! И сега просто се надявам да не ти писне от мен и да не ме оставиш сама.

-Никога не бих го сторил, Тара! Въпреки това, знаеш, че не си ми безразлична! Казвал съм ти го вече! Ти си моя! Не те давам на никого..не знам как го постигаш, но ме прегвърщаш в различен човек! А, най-лошото е, че ми харесва!-каза той и ме целуна страстно.

Бях много щастлива, че той се чувства така с мен!

Продовжити читання

Вам також сподобається

690K 57.9K 32
"Excuse me!! How dare you to talk to me like this?? Do you know who I am?" He roared at Vanika in loud voice pointing his index finger towards her. "...
154K 17.3K 48
#Book-2 of Hidden Marriage Series. 🔥❤️ This book is the continuation/sequel of the first book "Hidden Marriage - Amazing Husband." If you guys have...
913K 82.5K 38
✫ 𝐁𝐨𝐨𝐤 𝐎𝐧𝐞 𝐈𝐧 𝐑𝐚𝐭𝐡𝐨𝐫𝐞 𝐆𝐞𝐧'𝐬 𝐋𝐨𝐯𝐞 𝐒𝐚𝐠𝐚 𝐒𝐞𝐫𝐢𝐞𝐬 ⁎⁎⁎⁎⁎⁎⁎⁎⁎⁎⁎ She is shy He is outspoken She is clumsy He is graceful...
364K 27.7K 15
MY Creditor Side Story ပါ။ Parallel Universe သဘောမျိုးပြန်ပြီး Creation လုပ်ထားတာမို့ main story နဲ့ မသက်ဆိုင်ပဲ အရင် character ကို ရသအသစ် တစ်မျိုးနဲ...