BİG BROTHER

By aquarip

5K 459 964

18 yıllık yaşayan bir canlı olan ben, 23 yıldır yaşıyan bir canlı olan abime nasıl direndiğimi sizlere anlatm... More

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
41
42//FİNAL\\42

40

76 7 30
By aquarip

(Gyu ve Bay Boo...böyle her önüme gelene "Kudur köpek senin böyle sexy abilerin yok" diyesim var. Hay ben sizi yaratana kurban olurum😍)

Gece Kim Tan'a kavuşmamla gitmesini istememem bir oldu...acaba gitme dersem bu gece yanımda kalır mıydı?

-Tantan...gitmesen olur mu?

-Yanında mı yatayım?

-Evet...lütfen.

-Peki. Gitmeyeceğim...dedi ve yüzüme düşen saçlarımı alıp kulağımın arkasına tıkıştırdı. Sonra elimi tuttu ve onu odama götürdüm. İkimiz de yatakta oturmuştuk. Başımı omzuna koymuştum. O da kollarını bana sarmıştı.

-Nereye gittin? Neden gittin?

-Amerika'daydım. Babam annemin bana yeniden zarar vemrek isteyeceğinden çok korkuyordu. Ben ne kadar iyi olduğumu söylesem de içi rahat etmedi. Amerika'ya gidip annemi içeri attırmadan dönmemenin daha doğru olduğunu sordu ve fikrimi sormadan beni oraya gönderdi. Konserden döndüğümüz gece öğrendim ben de zaten gideceğimi. Annem geçen ay cezaevine girmiş. Aynı zamanda psikolojik tedavi de alıyor. Babam da gelmemi söyledi. Şirketin başına geçmek için kimya okudum. Babam bana Gangnam şubesini verdi. Şimdi de oraya yerleştim. Aynı zamanda senin gibi güzeel bir eve. Sen? Sen ben yokken ne yaptın?

-Sadece okulu bitirdim. Depresyona girdim. Sonra Hangkok'u kazandım. Soobin ile buraya geldik. Abim burada kalmamızı istedi. Üst katta onlar kalıyor. Sonra Rowoon adında bir arkadaşım oldu. Soobin'şn ailesi onu görmeye geldik bahanesiyle Soobin'i götürmüşlerdi. O gece de eve hırsız girdi. Sonra Soobin gelmeyince Rowoon ile burada kaldık. Rowoon benden hoşlanıyormuş. Onun duygularına karşılık vermeyince de gitti. Sonra bir daha ne ondan ne Soobin'den haber alamadım. Sonra öğrendim ki Soobin'in ailesi onu görme bahanesiyle geldiğinde yani 3 yıl önce Soobin'in babası onu evlendirip Ukrayna'ya gönderdi. Bir daha haber alamadım....sonra tek başıma yaşadım. Okulu bitirdim. Küçük çocukların doktoru oldum.

-Ne?

-Ne ne?

-Sen bir erkekle aynı evde mi kaldın? Seni seven bir erkekle?

-Beni yakın arkadaşı olarak gördüğünü sanıyordum...bilseydim uzak duracaktım zaten. Hem...6 yıldır ortalıkta yoksun ve sorduğun şey bu mu?

-Hayır bir şey daha sormak istiyorum...

-Ne?

-Abin...abin bana sinirli mi?

-Ondan korkuyor musun? Sanırım değil.

-Abinin seni çok sevdiğini biliyorsun. Seni üzdüğüm için ya bana yumruk atarsa? Üzülmez misin? Bana..? Sevgiline yumruk atsalar üzülmez misin?

-Üzülmem...

-Ne?

-Güzel bir yumruk hak ediyorsun.

-Vur o zaman! Dedi ve yüzünü yüzümün dibine getirdi. Sanki vurmam içinmiş gibi bir de gözlerini kapatıyordu. Dudakları hafifçe öne doğru gelirken güzel bir tokat attım. Afallamıştı ve şoka girmişti. Hemen uzaklaşıp elini yanağına koydu.

-Neden vuruyorsuuuuun?

-Vur dediiin!

-Öpeceğini sandım!

-Acıdı mı?

-Hayır. Acımadı. Dedi ve yanıma geri oturdu.

Ona sarılarak sohbet ederiz diye düşğümüştüm ama ikimiz de çok yorgunduk. Fazla geçmeden, 6 yıl önceki huzur ile gözlerim kapanmıştı.

*Sabah*
Sabah uyandım. Bugün randevularım yoktu ama yarın nöbetçiydim. O yüzden boş geçecek olan günün ve Kim Tan'la uyanmanın verdiği sevinç ile duşumu alıp üstümü giyindim. Kahvaltıyı hazırlarken ayaklarını yere sürte sürte yürüyen bir şahsın gelip tezgahtaki yemeklere dadandığını gördüm. Hemen eline vurup engelledim.

-Git elini yüzünü yıka!

-Tamam. Dedi ve hemen banyoya gitti. O elini yüzünü yıkayana kadar sofrayı kurmayı bitirmiştim. Karşılıklı oturup yemeğe başladık. Yemeğin ortalarında çalan kapı ile hemen yerimden kalktım.

Koşarak açtığım kapıda abim vardı.

-Kapıda mükemmel bir araba var. Birimi taşındı dün gece. Bilmem...dediğimde aniden mutfaktan fırlayan bir adet Kim Tan "HYUNG!" diye bağırarak kendini belli etmişti. Arkamda duran Kim Tan'ın rahatlığının aksine abim şoka girmişti. Ortamı düzeltmem gerektiğini fark ederek konuştum.

-Abi...Tantan geldi! Dediğimde abimden normalleşme tepkisi beklerken abimin arkasına yeni varmış Seungkwan Abi yine bir şok tepkisi verdi.

-NEEEEEE? NEEEEE? ikisinin de şoktan çıkması uzun sürmemişti.

Biraz daha yemeği çoğaltıp diğer üyeleri de çağırdık. Hep beraber yemek yerken Kim Tan aynı zamanda neden gittiğini ve nereye gittiğini anlatıyordu. Tabi bunun başında hayat hikayesini de anlatması gerekmişti. Hepsi, Tantan'ın cümlelerinin sonunda "oooo" ya da "aaaa" sesleri çıkarıyorlardı.

-Ah doğru! Amerika'daki en ünlü grup sizsiniz!

Cheol Abi:
-Cidden mi?

-Evet...sizi herkes tanıyor! Bir de...fanlarınız sürekli Meanie ve Jeongcheol'den bahsediyor. Cidden Wonwoo Hyung ile sen bir de Jeonghan hyung ile Seungcheol hyung sevgili misiniz?

Abim:
-Huh?

Woozi Abi:
-Onu bunu bırak sen! Sen neden geceliklesin. Dediğinde Tantan üstünü başını süzmüştü. Harbi...kıyafeti yoktu. Sadece gecelikle gelmişti.

-Şey...gece aniden kavuşunca...biraz acele etmişim.

Chan Abi:
-Sonunda geldin ya! Gerisi hiiiç önemli değil!

Jun Abi:
-Aynen aynen!..Yeri susacak artık. Başka hiç bir dileğimiz yok.

-Ne? Ne konuşmuşum? Yalan söylemesene Jun Abi...

Wonwoo Abi:
-Şey...eve böyle mi gideceksin?

-Evet. Kapıda arabam var. Sorun olmaz.

Abim:
-Siktir! O araba senin miydi?

-Siyahı mı söylüyorsun?

Abim:
-Evet?

-Evet...benim!

Hoshi Abi:
-Ohaa! Nesin sen? Dünyanın en zengin adamı falan mı? Bu mahallede öyle araba görseler kıyamet kopar! Ne yaptın?

-Bilmem...aniden çıktım. Birazdan eve geçip üstümü başımı değiştirecem zaten. Dedi.

Yemeğimizi bitirip soframızı toplarken Tantan mutfakta durdu ve belimden beni kendisine çekerek beni de durdurdu! Ne yapıyordu? Mutfakla Salonun iç içe olduğunu unuttu mu? Ona bunu hatırlatıp biraz mesafeli durdum.

-Gelecek misin?

-Nereye?

-Okulun 3 gün sonraki mezunlar partisine.

-Tabikiiii...Kim Tan'ı koluma takııııpp...insanları kıskandıracam.

-Sana yasakladığım şeyi hatırlıyor musun? Dedi. Bilerek sevimlilik yaparak konuşmaya devam ettim.

-Hümmm biy düçüneyiiim...sevimlilik miydii? Çok şevimli olmamamı şööölemiştiiiiyn! Deşil mi? Dedim. Beni sıkıca sarıp burnunu burnuma sürterken gelen ses ile ikimiz de birbirimizi ittik.

Cheol Abi:
-Ne yapıyorsunuz? Diye girmişti. Birbirimizi ittikten sonra cevap beklemeyerek elindeki tabakları tezgaha koydu ve yüzünü salona döndü ve durdu. Açıkçası bir şey söyleyecek sanmıştım.

-MİNGYU KARDEŞİN MUTFAKTA KÖTÜ ŞEYLER YAPIYOR! Dedi ve kaçmaya başladı. Bunu abime nasıl açıklayacaktım? Ne diyecektim ona şimdi?

Abim:
-NEEE? EEEEHEEEYY KİM YERİ? NE YAPIYORSUN?

-Hayır...hayır hayır hayır...cidden bir şey yapmıyorum! Cheol Abi yanlış anladı. Cidden yanlış anladı. Değil mi Cheol Abi?

Cheol Abi:
-Neyi yanlış anlayacam canıııımmm...bildiğim öpüşüyordunuz...dedi ve dudağını öne doğru büzdü!

Woozi Abi:
-BU NE BE? NEDEN HERKESİN SEVİŞMELİ BİR İLİŞKİSİ VAR! diye çığırdı bize dönerek. O sırada banyodan çıkan Chan Abi her şeyi yanlış anladı...

Chan Abi:
-NEEE? Tantan ve Yeri sevişmiş mi? Dediğinde herkes bana dönmüştü. 13 çift göz benden bir cevap bekliyordu.

-NE DİYORSUN BE? NEDEN ÖYLE BİR ŞEY YAPAYIM? HİÇ BİR ŞEY YAPMADIK CHEOL ABİ ORTALIĞI KARIŞTIRMAK İÇİN ÖYLE YAPIYOR! SEN DE BİR ŞEY DESENE...diye dönüp Tantan'a da kızdım. Sindirmeye çalışıyordu az önce olanları. Ama ben 6 yıldır yaşıyordum. Bana göre normaldi. Benden sonra oluşan sessizliğin ardından tek gülen Cheol Abi'ydi.

Jeonghan Abi:
-Eeeehheeehhh Seungcheol otur. Utandırmasana kızı. Manyak herif. Dedi ve cheol abi'nin kolundan tutup onu aşağıya doğru çekti. Cheol Abi itirazsız oturmuştu. Sonra Jeonghan Abi kafasını bana çevirdi.

Jeonghan Abi:
-Yeri...çikolata ister misin?

Tantan:
-Ben isterim. Dediğinde Jeonghan Abi ona çikolata vermişti ve yanlış anlaşılma bitmişti. Abimler yukarı çıkıp gidecekleri toplantıya hazırlanırken ben de mutfağı temizliyordum ve Tantan'da çıkacağını söylemişti. Elimi durulayıp hemen yanına gittim.

-Bugün evdesin değil mi?

-Evet. Randevularım yok. Ama yarın sabah nöbetçiyim. Gece eve gelmeyecem.

-Benim de bugün ilk toplantım olacak. Konuşuruz tamam mı?

-Konuşuruz. Dikkatli git. Dedim dudaklarını birbirine bastırıp başını onaylar anlamda salladı. Sonra onu uğurlayıp mutfağa geri geçtim. Temizliğimi yaparken düşüncelere dalmıştım...

Hiç bir şeyden pişman değildim. Ben dün gece de yeniden doğmuştum....

Continue Reading

You'll Also Like

12.2M 589K 87
18 yaşında genç bir kızın yolu çıkmaz bir sokakta hiç kesişmemesi gereken bir adamla kesişti. Adam hayata ve mavi renge küskündü. Genç kızla beraber...
6.6K 708 20
seungcheol: tanrım neden sana ulaşmak bu kadar zor ? jeonghan: sende kimsin?
512 66 8
akutagawa: cikaramadim kardesim sen kimsin
212K 22K 35
taehyung kırmızı defterini kaybeder 290423, tk ☁️