LET ME LOVE YOU..

By Tiannaa7

136 28 17

Двама братя и едно момиче. Вражда, която ще се зароди между двамата братя и ще се обърнат един срещу друг. Та... More

Chapter 2
Chapter 3
Chapter 4
Chapter 5
Chapter 6
Chapter 7
Chapter 8
Chapter 9
Chapter 10
Chapter 11
Chapter 12
Chapter 13
Chapter 14
Chapter 15
Chapter 16
Chapter 17
Chapter 18
Chapter 19
Chapter 20
Chapter 21
Chapter 22
Chapter 23
Chapter 24
Chapter 25
Chapter 26
Chapter 27
Chapter 28
Chapter 29
Chapter 30
Chapter 31
Chapter 32
Chapter 33
Chapter 34
Chapter 35
Chapter 36
Chapter 37
Chapter 38
Chapter 39
Chapter 40
Chapter 41
Chapter 42
Chapter 43
Chapter 44
Chapter 45
Chapter 46
Chapter 47

Chapter 1

34 2 0
By Tiannaa7

Здравейте! Аз съм Тара. Тара Майкълсън, на 19 години съм и живея сама в една малка, но уютна къща в Лос Анджелис, Калифорния. Имам светло кафява коса и светли очи, които често променят цвета си. Не съм  от готините и популярни момичета, напротив аз съм от тихите и незабележими, които често са в библиотеката или си седят у дома. Обичам книгите, пея, само когато съм сама и никой не ме чува, рисувам и слушам музика. Прекалено срамежлива съм и не говоря много, може би за това нямам и приятели. Знам, че е странно, но сама ми е по-добре. Смятам, че достатъчно ме нараниха и не искам да се повтаря, за това и страня от хората. Страх ме е, че ако се сближа с някого, ще си тръгне и ще бъда наранена отново.

В момента отивам към един магазин, не беше много далече, но единствения недостатък беше, че е точно срещу голямата двуетажна къща на Кристиан Колинс.

Крис е на 20 години, от богато семейство и си мисли, че притежава всяко момиче. Нормално, все пак е красив, капитан на отбора по футбол в града и всяко момиче си пада по него.
Почти всеки ден прави купони и всички си мислят, че това е най-невероятното нещо на света. На него не му пука особено кой е там и кой не, важното е всички момичета да са в краката му и да го боготворят.
Има си приятелка-Алекса,често и изневерява и флиртува с останалите момичета, но тя отрича и отказва да повярва.

Може да се чудите от къде знае толкова неща, уж не общува и други подобни. Е имам една дума за вас-слухове. Разпространяват се много бързо както между хората, така и в социалните мрежи. Не че ме вълнуват, но е неизбежно. И аз не съм доволна от факта,че знам всички тези неща и се мразя за това, че ги знам. Не че нещо, но са ми противни и лигави както момичетата, така и момчетата.

Малко се отплеснах от реалноста, но както и да е.
Вече бях в магазина и си бях взела това, за което дойдох, а именно-пица, или по-скоро пици. Взех си няколко, ще си правя нещо като кино вечер и все пак трябва на ям нещо.

Платих си на касиерката и излязох. Погледнах към къщата на Крис, все същото. Музиката на макс и пияни тийнейджъри на където се обърнеш. Огледах се и пресяках улицата, но не продължих да вървя, защото нещо друго прихвана вниманието ми. Това бяха братята Блейк и Аштън.
За тях единствено знам, че са най-добрите приятели на Кристиан, който все се мотае с тях, и че също са в отбора по футбол. Също така и, че Блейк на 22 е по-голям от Аштън, който е на 21.

Беше нормално да са на партито му, но едно нещо не беше нормално-това което правеха в момента.
Единият беше притиснал някакво момче на дървото пред къщата на Кристиан, а другия му викаше и го удряше. Не можах да разбера кой кой е, но работата не отиваше хич на добре.

В момента, в който видях как извадиха пистолети пребледнях. Нямам идея какво се случваше, но трябваше да се махна незабавно.
Дишах тежко и опипах джобовете си, търсейки телефона си. В момента, в който го извадих ключовете от къщата ми паднаха на земяха. Добре, че е музиката, защото в противен случай щяха да ме видят.

Набрах номера на полицията и съобщих за това което видях, казах им адреса, а те ми отвърнаха, че идват колкото се може по-скоро. Тръгнах към къщата си и чух изстрел, изпищях . Обърнах се и видях как момчето, което държаха беше на земята.

Тръгнах да бягам. Затруднявах се, понеже носех чанта с 4 пици вътре и не ми беше никак лесно. Докато бягах чух сирената на полицията и се обърнах, за да видя какво се случва, но там нямаше и следа от братята Питърс.

Спрях да тичам и сложих ръце на коленете си като леко приклекнах. Имах нужда от въздух. След минута почти бях нормализирала дишането си и се изправих. Ведях как част от полицаите влязоха за проверка на къщата, а другите бяха клекнали до мъртвото момче на земята.

Как това се случи? Тези момчета...не знаех, че се занимават с това. Не исках да разбирам така, не исках да разбирам изобщо. Как можаха да убият горкото момче.
Единствено исках да се прибера и да премисля случилото се. Не мога да повярвам, боже на какво станах свидетел?

Вече се прибрах и седнах на големия барбарон в стаята си. Закрих лицето си с шепите си, а в ума ми изникна споменът от преди малко. Вече нямах желание да ям и изобщо да гледам филм.

Исках само да се изкъпя и да си легна.

Continue Reading

You'll Also Like

4.1M 259K 100
What will happen when an innocent girl gets trapped in the clutches of a devil mafia? This is the story of Rishabh and Anokhi. Anokhi's life is as...
1M 48.6K 28
1950s. ***Story contains mature scenes and Hindi phrases in initial chapters which are not translated in english*** Abhigyan Singh, a Sarpanch of the...
661K 35.1K 20
𝐒𝐡𝐢𝐯𝐚𝐧𝐲𝐚 𝐑𝐚𝐣𝐩𝐮𝐭 𝐱 𝐑𝐮𝐝𝐫𝐚𝐤𝐬𝐡 𝐑𝐚𝐣𝐩𝐮𝐭 ~By 𝐊𝐚𝐣𝐮ꨄ︎...
1.3M 32.7K 46
When young Diovanna is framed for something she didn't do and is sent off to a "boarding school" she feels abandoned and betrayed. But one thing was...