Sex toy | C.D.

By badumtssy

306K 10.8K 815

Джесика Грийн бе 18 годишна тийнейджърка, живееща в покрайнините на Лондон с баща си - Питър. Въпреки отлични... More

Част 1
Част 2
Част 3
Част 4
Част 5
Част 6
Част 7
Част 8
Част 9
Част 10
Част 11
Част 12
Част 13
Част 14
Част 15
Част 16
Част 17
Част 18
Част 19
Част 20
Част 21
Част 22
Част 23
Част 24
Част 25
Част 26
Част 27
Част 28
Част 30
Част 31
Част 32
Част 33
Част 34
Част 35

Част 29

5.2K 259 21
By badumtssy

*ГТ Джесика*

- Да, господине. - каза лекарката и излезе от стаята, а аз и Камерън останахме сами. Видях тъгата в очите му и, въпреки болките по цялото си тяло, се протегнах към него и го прегърнах. Чувстваше се виновен за смъртта на детето ни.
- Съжалявам, Джес.. - прошепна и зарови глава в болничните чаршафи.
- Камерън.. ти не си виновен. - казах, в опит да го успокоя, тъй като изпитвах същата болка като него - да изгубиш най-милото си, а именно рожбата си.
- Напротив, Джес.. - извика през сълзи и започна да подсмърча. - Аз.. аз го убих, разбираш ли? Убих детето си!
- Не си го убил, Камерън, никой не е виновен.. - обвих ръцете си около него и го притиснах силно към себе си. Той легна до мен на леглото и дълго останахме прегърнати. Баща ми прекъсна моментът, влизайки шумно в стаята.
- О, Джес, ти си будна! Как си, имаш ли нужда от нещо? - попита и постави длани върху зачервените ми бузи. Наведе се към мен и грижовно целуна челото ми. Камерън се смути и стана от леглото, след което седна на стола до мен.
- Кога ще ни изпишат? - попитах.
- Поне седмица, мила, погледни се. Та ти едва се движиш. - отвърна татко, след което седна на изпокъсаното канапе в стаята.

*две седмици по-късно*

- Няма да ме хванееш!
- Напротив, Джес! - извика Камерън, прескачайки няколко стъпала наведнъж. Цялата къща кънтеше от виковете на двама ни.
- Не! - изпищях задъхано, усещайки ръката му върху глезена ми. Тупнах на земята, а той се приближи към мен, приклещи ме с ръце и се усмихна.
- Хванах те. - каза весело, след което се наведе и впи устните си в моите. Лека усмивка се изписа на лицето ми. Използвах момента му на слабост и се изтръгнах от хватката му, след което се затичах към спалнята си.
- Хвани ме дее.. - извиках заядливо и се изкисках. Той се надигна и тръгна след мен. Влязох в стаята си и тръшнах вратата под носа му. Той я бутна и ме погледна сърдито, а след това дойде до мен и ме обгърна с ръце, захапвайки врата ми. Изстенах тихо, докато той отлепяше устните си от току-що направената смучка.
- Това ли е наказанието ми? - попитах и се усмихнах лукаво, а той се наведе към мен и прошепна в ухото ми:
- Не.. то тепърва предстои.
- Ах, тии.. - присвих очи и сбръчках устни, след което се завъртях с очи към него и, надигайки се на пръсти, го целунах. Той ме притисна към леглото, след което ме бутна върху него и легна върху мен.
- Сега ще видиш ти.. - прошепна, залепяйки меките си, топли устни върху настръхналата ми кожа.
- Баща ми ще си дойде до половин час.. - прошепнах между целувките.
- Устройва ме. - отвърна, подухвайки върху поредното лилаво петно на врата ми. Протегна ръцете си и свали бавно тениската ми, а аз се заех с неговата. Последваха дънките му и късите ми шортички, след което останахме само по бельо. Устните му зашаваха по стомаха ми, слизайки все по-надолу и по-надолу. Когато и двамата останахме чисто голи и единственото, което прикриваше телата ни, бе тънко одеялце, започна интересната част. Минавайки през пъпа ми стигна до най-чувствителното ми място, впи устните си и зашава с език. Тихо изстенах и се опитах да избутам главата му, но той продължи със заниманието си.
- А-ауч.. - изстенах, а той прекъсна и се надигна, заставайки с лице към мен. След като кимнах с глава, в знак, че съм готова, той бавно го вкара, карайки ме тихо да изпъшкам.
Леглото се клатеше и скърцаше, потните ни тела се триеха едно в друго, а през устните ни излизаха тихи стонове.
- Джеес, вкъщи съм. - чух вика на баща ми от долния етаж, както и стъпките му, които все повече се приближаваха към моята стаята.
- Бързо.. обличай се. - прошепнах, избутвайки мокрото тяло на момчето, стоящо върху мен. Станах и облякох бельото си, после тениската и шортичките си. Погледнах към Камерън, който също беше готов. В този момент татко отвори вратата и нахлу в стаята.
- Какво правите? - попита, поглеждайки подозрително към мен.
- Ъмм.. ниее.. такова..- казахме аз и Кам в един глас. - Го-гонихме се из стаята. За това сме потни.. - отвърнах, надявайки се да се върже. Той кимна с глава.
- Слезте долу, имам изненада. - продума, а ние го последвахме.

+++++++++++++

Еето я и новата част, сладуриНай-накрая вкарах дългоочаквания смут Та, дано ви хареса, че от три дена я мъдря тая част 😂

Благодаря ви за всички мили коментари, вотове и гледания! ❤ Не съм от хората, които качват новите глави срещу определен брой вотове, който му харесва - вотва, който не - не, няма смисъл да ви карам на сила 😋❤

Ако все още не сте разбрали, качвам през ден, но понякога се бавя, тъй като доста често нямам никаква идея как да продължа и какво да напиша и се случва да пренаписвам една глава по 2-3 пъти 😃 Надявам се усилията да си заслужават 😺☺
Обичам ви 💓

Continue Reading

You'll Also Like

63.6K 1.8K 27
Това е историята на Мия и Рийд. Мия, на 19 години, живее с най-добрия си приятел Алекс. Рийд, успешен бизнесмен, всяка жена иска да бъде с него, но с...
149K 6.8K 37
Започнал от нищото, постигнал огромни успехи и създаващ впечатление на строг и честен мъж - това е Лиъм Пейн. Един от най-големите бизнесмени в Сиатъ...
231K 12.1K 51
Тя винаги е била срамежливото момиче, незабелязвано от никого, но дали щом грабне вниманието на Хари, нещата ще продължат да бъдат същите? (!) Истори...
50.2K 1.6K 77
Никълъс Лейстър беше създаден, за да вгорчи живота ми. Висок, сини очи, черна коса като нощ... Звучи страхотно, нали? Е, не толкова, когато разберете...