Sex toy | C.D.

By badumtssy

306K 10.8K 815

Джесика Грийн бе 18 годишна тийнейджърка, живееща в покрайнините на Лондон с баща си - Питър. Въпреки отлични... More

Част 1
Част 2
Част 3
Част 4
Част 5
Част 6
Част 7
Част 8
Част 9
Част 10
Част 11
Част 12
Част 13
Част 14
Част 15
Част 16
Част 17
Част 18
Част 20
Част 21
Част 22
Част 23
Част 24
Част 25
Част 26
Част 27
Част 28
Част 29
Част 30
Част 31
Част 32
Част 33
Част 34
Част 35

Част 19

7.3K 291 29
By badumtssy

- Камерън.. - въздъхнах, виждайки спретнатата ми изненада. Намирахме се в спалнята му. Леглото беше заобиколено от запалени свещи, а върху него имаше кървавочервени листа от рози. Беше толкова романтично. Камерън се приближи към мен и залепи устните си за врата ми, след което прошепна в ухото ми:
- Би ли правила любов с мен?
Обърнах се към него и страстно го целунах. Той прокара ръката си от гърба до дупето ми, след което ме вдигна и ме понесе към леглото. Бутна ме върху него, застана над мен и започна да целува врата ми, оставяйки мокри петна по него. Ръцете му шаваха по тялото ми, а устните му се стараеха да докоснат всяка част от мен.
- Обичам те, обичам всяка част от теб, Джесика. - продума задъхано между целувките.
- И аз те обичам. - прошепнах и залепих устните си за неговите, сливайки ги в една страстна, изпепеляваща и истинска целувка.
- Тази вечер няма да правим просто секс, този път ще те любя. - продума Кам и впи устните си в кожата ми, карайки ме да изстена тихо. След няколко минути роклята ми беше на земята, както и костюма на Камерън. Той продължаваше да целува врата и гърдите ми, оставяйки малки лилави петънца. Слезе надолу към пъпа ми, а устните му шаваха по кожата ми. Отърва се от дантеленото ми бельо, минавайки леко с пръст през най-чувствителното ми място. При това негово действие тихо изстенах, сгърчвайки се от възбуда. Когато и двамата бяхме останали чисто голи, той се наведе над мен и прошепна в ухото ми:
- Готова ли си?
Аз кимнах с глава и той бавно навлезе в мен. С нежни тласъци вкарваше и изкарваше члена си, без да прекъсва целувките. Увих краката си около него, подканвайки го да увеличи темпото. Той забърза, карайки ме да забия ноктите си в гърба му.
- Н-н-не спирай - изстенах, стискайки чаршафите в ръцете си. Потните ни тела се триеха едно в друго.

*половин час по-късно*

Двамата стояхме сгушени под тънкото одеяло, дишайки очестено. След като бушуващата кръв в телата ни се успокои, Камерън продума:
- Обичам те, Джес.
- Аз също.
- Съжалявам за вечерята. - двамата се засмяхме.
- Нищо, и без това ми се ядеше пица. - казах, а той се усмихна.
- Ти ще трябва да готвиш в нашето семейство. Не искаш децата ни да останат гладни, нали?
- Деца?
- Да, искам поне 3. - продума, карайки ме да се засмея. Сгуших се в него, а той ме обви в ръцете си.
- Бихме имали хубави деца. - прошепнах, а той ме погледна и се усмихна.
- Красиви като майка си. - отвърна, карайки бузите ми да се изчервят. Облегнах се на ръката му и не след дълго заспах.

*на сутринта*
*ГТ Камерън*

Събудих се и видях Джес в обятията си. Беше толкова красива, докато спи. Като ангел. Нежно я целунах по челото, стараейки се да не я събудя, след което се запътих към банята, за да си взема душ. След като излязох, Джес я нямаше. Къде е отишла, за Бога? Затърчах из стаите, търсейки я, но не успях да я открия. Запътих се към кухнята, за да погледна дали не е там, а когато стигнах усмивка се изписа на лицето ми. Правеше палачинки. Беше облечена с една от тениските ми. Беше толкова секси. Отидох до нея и целунах врата и, надигайки тениската и стискайки задника и.
- Каам, стига.. - прошепна с усмивка, хвана ръката ми и я махна.
- Тази тениска ти ходи. Изглеждаш още по-секси в нея. - продумах и огледах тялото и, усмихвайки се, а тя се изчерви. След като закусихме обилно, двамата се излегнахме на дивана и пуснахме телевизора.
- Какво ще правим днес? - попитах и допрях устни до главата и.
- Да правим нещо забавно. - отвърна, а аз се замислих. В главата ми изникна перфектната идея, за това изключих телевизора и продумах:
- Хайде, имам идея.
- Каква? - попита ме любопитно.
- Ще видиш. - отвърнах и я целунах.
След като се нагласихме се качихме в колата и потеглихме към най-близкия град, в който имаше лунапарк. След близо час път достигнахме въпросната дестинация. Предварително завързах очите на Джес с панделка и и помогнах да слезе от колата. Премахвайки лентичката плат от очите и, тя ахна и изкрещя детински:
- Лунапаарк! - с тези думи се втурна към една от цветните шатри. Спря се при машината за захарен памук и поръча един. След минута се върна с него, тикайки късчета в устата си. Беше като дете. Толкова невинна, нежна.. Прекрасна. След като унищожи памука си се втурна към виенското колело, дърпайки ме за ръката. Докато се усетя вече се бяхме качили и се намирахме на най-високата точка. Изведнъж колелото спря, оставяйки ни горе.
- Какво стана? - притеснено ме попита Джес, а аз повдигнах рамене. Може би от страх тя се сгуши в мен, а аз я обгърнах с ръка.
- От тук мога да видя всичко. Толкова е красиво. - продума тя, гледайки прекрасната гледка, разкриваща се пред очите ни.
Измина близо час, от както колелото спря, и започнах да се притеснявам. Ами ако трябва да прекараме нощта тук? Небето стана малко по-тъмно, а времето захладня.
- Студено ми е. - прошепна Джесика, а аз съблякох горнището си и го наметнах на раменете и. Тя се сгуши в мен и притвори очи.

Алоха, хора! Ето я и новата част! Надявам се да ви хареса! Очаквам мненията ви в коментарите ⬇❤
ПС: Искам да ви благодаря за всички гледания, вотове и коментари, това значи много за мен. Обичам ви ❤

Continue Reading

You'll Also Like

249K 10.6K 88
Кой е Джак Гилински ли? Най-лошото и най-хубавото нещо, което ми се е случвало. Той е самото зло, но може да бъде и милостив, ако се държиш добре. Съ...
94.2K 3.5K 33
- Аз получавам каквото искам, а сега искам теб.- прошепна Чейз в ухото ми, пращайки тръпки по целия ми гръбнак. - Оу, успех с това.- отвърнах и се о...
273K 8.1K 55
Светът на Роуз е бил скучен и еднообразен преди да постъпи в колежа на мечтите си. От този момент живота и' се променя, но най-голямата промяна настъ...
231K 12.1K 51
Тя винаги е била срамежливото момиче, незабелязвано от никого, но дали щом грабне вниманието на Хари, нещата ще продължат да бъдат същите? (!) Истори...