XXV-Perestiş

99 6 230
                                    

BÖLÜM 25

Perestiş

Paramparça edeceğim sizi bu bölüm.

Kahrolacaksınız Nihahahha atmaz olaydı bölümü diyeceksiniz. Bundan sonraki bölümün ilk sahnesinden bahsetmiyorum alev alıyor

Peresitş:Taparcasına sevme

Sezen Aksu/ İki Gözüm

Sezen Aksu/ İki Gözüm

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

***

Ben kazandım. Onun oyununu ben bitirdim. Dudaklarıma müthiş bir tebessüm yayıldı. Üç aydır hiç böyle gülmemiştim. "Beni hafife almayacaktın."

Güldü, bana ne kadar kazanırsan kazan hep kaybedeceksin der gibi baktı. "Ben kazandım adı herif!" Parmaklarım adımın yazılı olduğu baltayı kavradı.

"Sevgilim, hakkın var, seni hafife almamalıydım." Balta düşündüğümden daha hafifti. Ya da ban sandığımdan daha öfkeli. "Adımı kazıdığın ölümle geberteceğim seni." Bütün gücümle üzerine yürüdüm.

Balta sadece bacağında derin bir yara açtı. "Bütün yapabildiğin bu mu!" Bir hayvan gibi üzerime atladığında yere devrildim. Elleri boğazımı sıkıyordu. "Hayır daha hepsii görmedin orospu çocuğu!"

Elbise bacaklarımın yarısını açmıştı. Tek yapmam gereken sağ bacağıma bağladığım bıçağa ulaşmaktı. Nitekim ulaştım. Sıkı sıkı kavradığım bıçak omzunu deşti ve ben korkunç bir hazla kavruldum."Bana yaptıklarının bin katını yapacağım sana!" Boştaki elim boynunu kapatan kazağına takıldı. Beyaz teninde iki parmak büyüklüğünde bir ben vardı.

Tüm gücümle göğsüne bir yumruk attım. Omzundaki bıçağı kavrayan elim malesef (!) bıçakla birlikte döndü.

Acıyla bağırdığında elleri boğazımı daha fazla sıktı. Üzerimden yere devrilir devrilmez elimle boğazımı yokladım. Dikişlerim patlamıştı. "Polisler birazdan burada olacak. Hayatımdan defolup gideceksin adi pislik!" Nefes nefese yere düşen bıçağa uzandım.

Yerde oturuyor ve kolunu yokluyordu. "Seni geberteceğim!" diye bağırdı. "Rüyanda belki." Acısını fırsat bilip ben üzerine çıktım. Beyaz maske çokta yarıya kadar açılmıştı, ama onun yüzüne dair hiçbir şey göremiyordum. Çünkü suretinde bir kar maskesi daha vardı.

Ellerimdeki bütün güçle boğazını sıktım. Yeniden toparlanıp ellerini tekrar boğazıma sardı. O sıktıkça boğazım daha çok kanıyordu. "Geber, geber, geber!"

Boğazından kaçan hırıltı midemi bulandırdı. Daha fazla dayanamayacak gibiydim, dikişlerimden çok fazla kan sızıyordu. "Beni, asla öldüremeyeceksin."

Serçenin Gözyaşı/TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now