İrtihal//X-Oyun Kuralları ve Eksik Kartlar

108 8 53
                                    

BÖLÜM 10

OYUN KURALLARI ve EKSİK KARTLAR

Sam Tinnesz / With You Till End

Sam Tinnesz / With You Till End

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

***

Bazen gün ışığının bile aydınlatamadığı karanlıklar esir alırdı ruhlarımızı. Hiçbir anahtarı olmayan zincirler vururdu bileklerimize bu karanlık. İnsanlığı veba gibi günden güne tüketiveren bir hastalık. Ne ilacı var ne kurtuluşu. Bir kere sardı mı seni, kaçışın yok!

Öyle bir karanlığın kucağına düştüm. Tepemde sapsarı güneş ama etrafım zift gibi kapkara. İnsanlar gülüşüyor ama kulaklarım sağır. Gönlümün tam ortasına bir acı çöreklendi şimdi de. Ağır ağır aldığım her nefes Azrail'in tırpanına yakalanmış, çırpınıyor.

"Abla,artık uyuman lazım." Sesler birbirine giriyor asla anlaşılmıyor benim nazarımda. Aklımda tek bir şey var o da Boran'ın Günce ile aynı sonu paylaşması. "Eylül, lütfen böyle yapma. Üç gün oldu ne uyuyorsun ne yemek yiyorsun."

Sahi olmuş muydu üç gün? Korku dolu koca üç gün. Habersiz geçen her saniye boynumdaki urganı daha sıkı sarıyor. Gözlerim bir noktada ama görmüyor. "Hah, ağabey var mı bir haber?" Duru'nun sesiyle irkildim. Davanın başındaki polisler iki gün önce değişmiş, İstanbul'dan Duru'nun ağabeyini ve bir başka komiseri getirmişlerdi.

Titreyen bacaklarımla ayağa kalktım. Hürkan ağabey, Allah aşkına bana iyi bir şeyler söyle." Hürkan ağabey omzunu sıvazladı. "Maalesef hala bir şey yok Eylül. Artık evine dönmelisin. Biraz uyumak sana da iyi gelir."

"En azından hava alalım abla."Çaresiz, Toprağa dönüp onu onayladım. Melda Teyze bile pes etmiş annemlerle dün gece eve dönmüşlerdi. Babam ve Deniz ağabey az önce otele dönmüşlerdi.

Karakolun bahçesine çıktığımızda gözlerimi kapatmak zorunda kaldım. Üç gündür beyaz ışığın altında durmaktan gün ışığı gözlerimi acıttı. Hoş bu ışık yolumu ne kadar aydınlatıyor orası tartışılırdı tabi.

"Anıl?" Duru'nun şaşkın sesi benim zorla gözlerimi açmama neden oldu. Haftalardır görmediğim Anıl şu an tam karşımda duruyor ve sulu gözleriyle bana bakıyordu. Ne yazık ki kendimi tutamayıp gözyaşlarıma boğuldum. "Onları yalnız bırakalım."

Serçenin Gözyaşı/TAMAMLANDIМесто, где живут истории. Откройте их для себя