XXIV-Muğber

86 6 150
                                    


BÖLÜM 24

MUĞBER

Idır / A Vava Inouva

Arkadaşlar, AHJSGJDGFUFS dayanamıayıp bugünde bir bölüm daha atıyorum.

Asla iflah olmam ben. Aman neyse okuyunda şenlenin dicem ama şenleneceğinizi hiç sanmıyorum. NİHAHAHA

Ha birde yukarıdaki şarkıyı keşfetmemi sağlayan Nursena bebeğime ve müthiş zevkine teşekkür ediyorum

Muğber: Gücenmiş

Muğber: Gücenmiş

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

***


Güneş hangi güne doğuyordu bilmiyorum. Karanlığımı, günlerimi aydınlatmadığı kesindi. Ben ona da muğberdim.

Annem elimi bir saniye bırakmıyor bende başımı omzundan kaldırmıyordum.Beni benim cenazeme götürüyorlardı sanki. Annemden yükselen kokuyu ciğerlerime öyle bir çektim ki, silinseydim şu dünyadan bir tek o kalırdı benden geriye.

"Ben hala endişeliyim. Bizden uzakta olacaksın, ya o adam sana zarar verirse. Tatile çıkmadı ki ne zaman kötülük yapacağı belli değil!" Toprak sitemkar sesiyle babamla ve Boran'la konuşuyordu.

Babam direksiyon başındaki Boran'a kısa bir bakış atıp arkasını döndü. Utanmasak sülalecek gidecektik merkeze. Beş kişi beni götürüyorlardı. "Oğlum, ablanın doktoru böyle uygun görmüş." Herkesin sesinde bir mağlubiyet gizliydi.

Babam ilk öğrendiğinde ortalığı dağıtmış "Benim kızım delirmedi!" diye adeta Antalya'yı inletmişti. Nihayet kabullendiğinde oturup suskunluğa vermişti kendini.

Zavallı annemse ağlıyor, beni yanından ayırmıyordu.Kaçırdığımız zamanları telafi edercesine, güzeşteye kazıdığı nefreti silercesine öpüp kokluyordu beni. Yeni doğmuş bir bebek gibi...

Duru ve Anıl haftasonu beni ziyarete geleceklerinden şimdi bizimle gelmiyorlardı.Okul yakamızı bir saniye bırakmıyordu. Bu kavga gürültüde bile cehennem zebanilerinden farkları olmayan öğretmenler ardımıza ödev dolu bir dağ dikiyordu.

Gözlerimi kapatıp biraz daha anneme doğru döndüm ve daha sıkı sarıldım. Hareketlenmeme karşılık annem dudaklarını saçlarıma bastırdı. Dikiz aynasından üzerime kayan iki çift bakışta beni huzursuz etmekten öteye gitmiyordu. Toprak pes etmedi. "Yine de güvenli değil. Orada başına birşey gelirse ne olacak?" Annem sırtımdaki elini çekip Toprak'ın kolunu çimdikledi. "Tövbe de!"

Serçenin Gözyaşı/TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now