(5) - Баните на спортната зала

919 103 39
                                    

Майлс

Будя се с ерекция, която не иска да се разкара. Цяла вечер играх Among us и сега трябва да изпия чаша кафе за да се разбудя достатъчно за да функционирам нормално. Дори докато ям досадната палатка на панталона ми не спада.

Заплаших съученик.

Поглеждам часовника си.  Показва 06:14.

Мръщя се докато дояждам парче кейк от хладилника и после бързам към банята. По пътя свалям тениската и я захвърлям на леглото, а когато влизам под душа вече всички дрехи ги няма. Завъртам кранчето и опирам чело на студените плочки, посягайки към шишето с душ гел.

Заплаших съученик.

Часовника ми е водоустойчив. Е, не фабрично, а от мое лично тестване, но все пак водоустойчив.

Имам още двадесет минути докато се наложи да изляза и ще трябва да действам бързо. Не знам за какво да мисля, за да свърша по-скоро. По някаква причина зачервеното лице на Шай Уолъс изниква пред очите ми и ръката ми замира насред движенията.

Това е много лоша идея, но никога до сега не съм разговарял със своя фенка и явно предателското ми тяло е харесало възбудената й реакция в кабинета.

Мамка му!

Удрям чело в плочките и оставям студената вода да поправи грешката, която се канех да извърша. За съжаление, часовникът скоро показва 06:40 и се налага да тичам, за да не закъснея.

С ерекция, която пулсира болезнено и изпъва нервите и панталоните ми.

* * *

Шай

Докато пътувах с колата насам през ума ми профучаваха милиони мисли, всяка от които по-ужасна от предишната. Не знаех нищо за CORPSЕ, oще повече за Майлс, с когото не бях разговаряла за повече от десет секунди. Макар да учим в един клас, двамата нямаме нищо общо. Майлс страхотно се справя с тпва да бъде незабелязан и никога не се включва в нищо.

Преди година открих канала на CORPSE и от тогава харесвам музиката му. Не съм от онези фенки, които искат да спят с него — достатъчно ми е само да слушам смеха му до ухото си вечер за да се усмихвам сама в празната стая. Не искам и да разкрия самоличността му — защо ми е да го правя, когато той сам е доказал, че иска да остане анонимен?

И тук идва заветният ден, в който отново чух гласа на Майлс и се замислих над знанията, които имах: CORPSE беше казал, че е наполовина мексиканец. Говори чудесно испански, има къдрава черна коса и любимият му цвят е черно.

Също като Майлс.

Но най-интересното беше гласът им — още от прогимназиалният етап Майлс преобърна стереотипите за пубертета, смазвайки гласовете на всички момчета със своя дълбок тембър. Беше като гласът на човек, който се нуждае от чаша вода в пустинята.

И така, двамата седим в първия час на повече от шест метра един от друг, правейки се на непознати. Не е трудно имайки предвид, че до скоро не съм разменяла с него повече от пет думи в последователен ред, но когато знам, че е момчето което се смее толкова сладко до ухото ми вечер ме кара да се намествам превъзбудено върху стола.

В петък ме заплаши.

Знам, че това трябва да ме отвращава или да ме кара да го отбягвам, но Майлс изобщо не излъчва убийствена аура.

По-скоро на наранена мечка, която се нуждае от любов.

Странна мисъл, знам. Въпреки заплахата, днес Майлс отново се държи както обикновено — опрял е брадичка на ръката си и зяпа през прозореца, скрит под качулката на суйчъра си. Искам да му кажа толкова неща, но той сигурно просто ще избяга преди да съм довършила и първото изречение.

Улавя ме да го гледам и мига изненадано с дългите си черни ресници, преди да сбърчи вежди и да забоде глава в учебника.

Въздъхвам. Не мога да се примиря, че съм стигнала чак до тук за да може да свърши годината и никога повече да не го видя, а последното нещо което сме си казали да е било заплаха за живота ми.

Решавам да действам въпреки тръпката на уплах и несигурност, и след часовете го чакам до шкафчето си. Когато го виждам да приближава изчаквам да ме подмине и тръгвам след него. Знам, че в понеделник оставя учебниците си в шкафчето за да не ги носи у дома през седмицата, за това го следвам до там. За моя изненада, вместо да спре пред шкафчето си Майлс завива към баните в спортната зала.

Не бива да го правиш...

Не бива...

Спри, Шай...

Преди да се усетя вече го следвам.

коментирай / гласувай
need your help

Loving my classmate 🔞Where stories live. Discover now