KONIEC

585 31 19
                                    

Celý spotený a vystrašený sa Taehyung strhol na posteli. Srdce mu bilo ako o život a dych mal nepravidelný. Osoba ktorá ležala vedľa neho sa automaticky prebrala. Vedela o čo ide. Taehyunga si vtiahla do svojho objatia a pokúsila sa utíšiť.

Už zase nočné mory...





Tak áno, toto je oficiálny koniec tejto fanfikcie. Ak by náhodou niekto nepochopil koniec, tak som ho pojala otvorenou formou, má otvorený koniec. Je len na Vás a vašej fantázii, s kým si predstavíte Taehyunga po prebudení z nočnej mory. Buď s jeho mamou, kľudne aj s Jungkookom alebo niekym úplne iným.
Na začiatku, keď som tento príbeh začala písať, som v tom mala jasno. Koniec bude smutný.
No bohužiaľ moje plany prekazila moja lenivosť písať. Dochádzali mi nápady, inšpirácia i motivácia. Po niekoľkých mesiacoch som na príbeh úplne zabudla a keď som si ho nedávno prečítala, iba som sa chytala za hlavu, ako som niečo takého mohla vôbec napísať. Nebola som s ním spokojná a nie som ani teraz. Prišlo mi spravodlivé aby ste sa dozvedeli koniec aj keď vôbec nie je taký, aký som si ho prestavovala. V mojich predstavách bol tento príbeh pecka. Skvelý dej, nápad, skvelý nápad na smutný koniec, ale v konečnom dôsledku do neskončilo dobre. V písaní som sa motala a nevedela som si vymyslieť zápletku a tak som sa rozhodla pre takýto rýchly koniec. Nerozoberala som predošlé kapitoly, iba som proste písala to čo mi napadlo, čo som cítila.

Každopádne sa Vám chcem veľmi poďakovať, pretože ste boli mojou obrovskou podporou a cením si, že ste tento príbeh čítali. Ste všetci skvelí a som vám naozaj vďačná. Ospravedlňujem sa ak nebudete spokojní s koncom alebo celkovým príbehom, ale zistila som že naozaj mi písať nejde a chcela som iba aby ste tí, čo ste ho čítali od začiatku, získali aj koniec.
Tak tu ho máte. Ďakujem Vám ja všetko. Za všetky votes aj komenty.
Vaša Tori.❤️

"HAPPY"Where stories live. Discover now