62.

556 40 10
                                    

Pohľad Jungkooka

,,Čo tu sakra ten robí?!" prekvapene, no hlavne zmätene prehovoril Taehyung.

,,TaeTae, upokoj sa.. Možno nás prišiel len odviesť." povzbudil som ho s úsmevom a rukou mu prešiel po chrbte.

,,Taehyung! Tvoja mama mi povedala kde ťa nájdem, keďže si nebol doma." Pohľadom zablúdil ku mne, a celého si ma skúmavo prešiel. ,,Si pripravený aj s kamarátom vyraziť?" Prehovoril nadšene, mne známy len z fotiek, Taehyungov bratranec.

,,Tak za prvé. Jungkookie je môj snúbenec," chytil moju ruku s prsteňom a vovalil ju do výhľadu Namjoonovi. Ten si ju iba zo záujmom a menším šokom prezeral. ,,a za druhé! Kto je on a čo tu robíš?!" Prstom ukázal niekam za Namjoona. Naraz sme sa tam otočili, a všimli si vysokého, čiernovlasého, mladíka.

,,Umm.. Najskôr, g-gratulujem Vám a prajem Vám to. Nemôžem sa dočkať na to jedlo na svadbe~!" Prehovoril vzrušeným hlasom a pravdepodobne začal snívať o nejakom dobrom jedle. Uchcetol som sa a všimol si, ako sa mladík k nám približuje. ,, No, a som tu pretože ideme na chatu, nie?" spýtal sa zmätene.

,,My! Ideme na chatu. Nie vy!" Prst mu Taehyung zabodol do hrude a prezeral si ho skúmavým pohľadom.

,,Nie, m-" Joon nestihol dohovoriť, pretože bol umlčaný perami neznámeho. Jemne sa pobozkali a po chvíľke odpojili. Taeho bratranec chcel hneď pokračovať v rozprávaní, no jeho priateľ? ho predbehol.

,,Na chatu ideme všetci. Tak sme sa rozhodli, a keďže je to Joonova chata, tak máme tam plné právo ísť. A mimochodom. Som Kim SeokJin, jeho priateľ." Na konci vyčaroval úsmev, a podal si s nami ruku.

——————————
Noooo... vidím to tak, že v budúcej kapitole to opäť zmením na pohľad tretej osoby, pretože toto mi príde kompletne príšerne!😫
Budem rada ak mi tu zanecháte váš názor na celkový príbeh a hviezdičku.🥰
Majte krásny deň☀️!

"HAPPY"Where stories live. Discover now