60.

442 32 9
                                    


Jungkook sa ráno prebudil na to, že mu jeho snúbenec pokladá bozky na odhalený krk a chrbát. Jemne sa pomrvil a svoje nahé telo natočil na Taehyunga. Skusol si peru a pousmial sa, keď zbadal jeho odhalenú, sexy hruď. ,,Dobré ráno, láska." Prehovoril ranným chraplákom Jungkook a opatrne sa posadil do tureckého sedu tak, že si prikrývkou zakryl aspoň rozkrok.

,,Skôr dobrý obed," zasmial sa starší a rukami sa zaprel pri bokoch svojho priateľa, načo sa k nemu až nebezpečne priblížil. ,,musel som ťa včera moc vyčerpať keď si spal až do pól jednej, hmm?" Podpichol ho Taehyung, blízko jeho pier.

,,Prečo si ma nezobudil?" Uchechtol sa Jungkook no ako odpoveď sa mu dostalo iba pozdvihnutie ramien. Taehyung premiestnil svoju ruku na mladšieho zadok a jemne mu pobozkal pery. ,,Bol si až moc roztomilý."

Povalil ho pod seba, čím zo staršieho zliezla prikrývka, a Jungkook teraz mohol opäť vidieť Taehyunga, nahého, skláňajúc sa nad ním presne tak, ako aj minulú noc. Je to krásna spomienka.

,,Čo by si chcel dnes robiť?" spýtal sa Taehyung, počas toho, ako pokladal bozky mladšiemu na odhalenú hruď. Ten mu jemne prešiel po vlasoch, za ktoré následne potiahol. ,,Chcel by som si dnešný deň užiť s tebou. Chápeš. Iba ty a ja, fľaša vína, nejaké filmy, celý deň. A večer... to by záležalo na tom, ako by sa toto celé vyvinulo.." dokončil Jungkook s nevinným výrazom. Taehyung sa iba zasmial a pohladil Jungkooka po tvári, od ktorej smeroval cez hruď, až po mladšieho boky. ,,Tento tvoj nápad sa mi veľmi páči..." uškrnul sa naňho.

"HAPPY"Where stories live. Discover now