36.

614 49 3
                                    


,,Jungkook?" oslovil ho, keď prišiel mladší do izby s uterákom v rukách. ,,Áno?"
,,Fajčíš?" ,,Č-čo-" ,,Neskús mi klamať, čo by bolo toto?" hodil na posteľ dve krabičky cigariet . Jugkook pribehol k posteli a rýchlo si ich vzal. ,,Tak fajčíš?" opýtal sa s nahnevaným podtónom.
,,J-ja- už nie tak ako voľakedy, n-naposledy p-piatok asi."
,,Prečo?" bol ticho. ,,Prečo? Podišiel k nemu a potriasol ním, pričom sa mu do očí nahrnuli slzy. ,,Prečo mi to robíš K-Kookie?" ,,Prepáč Taehyungie, vážne prepáč. O-ono-, f-fajčím len v tedy k-keď mi je najhoršie. A-ale keď mám teba žiadne n-najhoršie s-snáď n-nebude."
,,Nebude." Zašepkal a objal ho.
,,Poďme si ľahnúť, prosím."

,,Jungkook?" pretočil sa na posteli Taehyung. Mladší hmkol, na znak že počúva. ,,Už si s niekým robil, to?"  Jungkook zamrzol. Prečo sa to pýta. Nie je čas na slzy. ,,N-Nebolo to také a-aké som to chcel." ,,Aké to bolo? Aké si to chcel?"
,,B-bolestné, odporné, b-bezcitné. Ch-chcem to pomalé, j-jemné, láskyplné..." smrkol a otočil sa na Taehyunga. ,,Kt-" ,,Chan." Po vyslovení jeho mena sa Jungkook naplno rozplakal. ,,N-nie to som nechcel. Láska, neplač." objal ho Tae. ,,V poriadku, l-len som si na to spomenul..." ,,Prepáč." Jeon sa cez slzy usmial a ukradol si ich spoločný, dnes už desiaty bozk. Desiaty bozk, plný lásky, súcitu a emócií. Jazykom sa prebojoval do staršieho vnútra a spoločne zahájili vojnu. Tae ho povalil pod seba, pričom vyhrával ich boj. Po vyčerpaní kyslíka sa odpojil, pokládajúc jemné bozky na Jungkookovu bezchybnú pleť. Svoje bozky presunul na jeho krk, kde sem-tam nasal kožu, čím vytvoril ich prvé znamienko lásky. Si môj. V duchu sa usmial, pričom svoju značku obkrúžil jazykom a pobozkal. Znova sa presunul k jeho perám. Venoval mu sladký a mokrý bozk. ,,Dobrú noc, zajačik." ,,Dobrú~," zamyslel sa Jungkook, ,,mrkvička." Zasmial sa.
,,Prečo mrkvička?" ,,Zajačik predsa potrebuje svoju mrkvičku tak, ako ja potrebujem teba." Usmial sa, i keď to Tae nemohol vidieť, no mohol to cítiť v jeho hlase.
,,Pravda zajačik. Mám ťa rád."
,,Aj ja teba."

"HAPPY"Where stories live. Discover now