8.

896 62 0
                                    

,,Páni, stávame. Idú raňajky." vošla do izby mladá hnedovlasá zdravotná sestra, spolu s pridelenými porciami jedla.

Chlapci sa pomaly prebudili a na posteli, podľa možností, sa ponaťahovali. Taehyung, meno ktoré sa len včera Jungkook dozvedel, si nedočkavo sadol a vyčkával kým dostane od sestry tanier. Nuž Jungkookovi do jedla nebolo. Nechcel jesť.

,,Pán Jeon, nech sa páči." sestra mu podávala tanier, no on nechcel. ,,J-ja nebudem, n-nemám chuť."

,,Ale však je to dobré!" Prehovoril s plnou pusou Taehyung. Jeon sa naňho iba pozrel a sklopil pohľad. Bol roztomilý. Pomyslel si, ale radšej rýchlo odohnal svoje myšlienky.

,,Prosím vás, aspoň kúsok. Ani včera ste nič nezjedli." prehovárala ho zdravotná sestra.

,,N-nechcem! N-nechápete?"

,,Ach. Ja Vám to tu aspoň nechám ak by ste si to rozmysleli..." s týmito slovami položila tanier na stolík a opustila izbu.

Jungkook sa len zakutral do periny a hľadel von oknom.

,,Prečo?"

,,Č-čo p-preč-čo?" začudoval sa mladší a otočil sa na Taehyunga.

,,Prečo nechceš jesť?"

,,T-to n-nie je t-tvoja v-vec."

,,Hej Kookie." straší odložil tanier na stolík a zliezol z postele. Prešiel ku tej Jeonovej a chytil ho za ruku. Tak jemná, teplá, malinká...
Mladší ju chcel odtiahnuť no Taehyung stisk spevnil.

,,Počuj," vydýchol, ,,vyzeráš ako fajn chalan. Chcem aby sme si k sebe našli cestu a spriatelili sa. Naozaj sa ma nemusíš báť. Nič ti neurobím." usmial sa na neho a palcom ho pohladil po chrbáte ruky. ,,Nepoznáme sa dlho ale môžeš mi dôverovať. Môžeš mi povedať čokoľvek. Dobre?" Mladší na otázku len váhavo prikývol.

,,Tak teraz mi povedz... Prečo nechceš papať?"

,,Achh, s-som š-ška-r-redý, t-tučný, n-nem-môže-em jesť t-toľko."

,,Toto si naozaj myslíš ty? Alebo ti to hovorí niekto iný?" položil otázku starší, na čo len Jeon stíchol. Neje preto, lebo mu Chan hovorí že je tučná nechutná buzna alebo kvôli tomu že si to myslí sám?

,,Takže ti to niekto hovorí." povzdychol si a chcel sa opýtať kto, no mladší ho prerušil. ,,P-prosím n-nerozob-berajme to t-ter-raz."

,,Ako si želáš. Ale zapamätaj si jedno. Kookie... Nie si tučný ani škaredý. Si krásny, áno? Si krásny a jedinečný. Nenechaj sa ovplyvňovať druhými. Oni ti len závidia pretože oproti tebe sú nuly." starší pohladil druhou rukou Kooka po líci a vstal. Pustil jeho ruku a otočil sa k svojej posteli.

,,Ď-dakuejm T-Tae-Tae." menovaný sa len usmial a naspäť si ľahol.

"HAPPY"Where stories live. Discover now