34.

604 49 2
                                    

,,T-takže Chan, je t-tvoj brat?" opýtal sa so strachom v hlase Jungkook. Okamžite sa viacej pritisol na Taehyunga, pričom mu chytil ruku. ,,Nevlastný." Doplnil ho Hoseok a odpil si zo zeleného čaju. ,,Nevieš prečo chce tak veľmi ublížiť Kookiemu? Veď sám je buzerant, nemá právo mu do nich nadávať." Obhajoval svojho priateľa Tae. ,,Počul som, že mu kedysi dávno nevyšiel jeden vzťah. S chlapcom. Odvtedy je takýto. Chce zničiť každého homosexuála ktorý mu príde do cesty i keď sám ním je. Má rozdvojenú osobnosť vlastne. Na jednej strane je ľahko zraniteľný, bezmocný Chan a na druhej ten, ktorý obližuje." Spojil si ruky Hobi, pričom ich položil na stôl. ,,Je mi to vážne ľúto čo robím, môžem mu skúsiť dohovoriť."

,,Bolo by to od teba milé. Aaa, kedy dochádza k tej jeho 'zmene' osobnosti?"

,,Minule som si všimol keď jeho matka spomenula jeho bývalého. Chan sa zrazu zrútil a rozplakal sa. Myslím, že to je to, čo naňho funguje, Tae."

,,Dobre, vďaka... netušil som, že by nám jeho brat pomáhal. Skôr stál na na jeho strane." Vydýchol a pohladil Kooka po vlasoch.

,,Nevlastný brat, navyše, taktiež ho nemám rád, kvôli jeho matke sa nám rozbila rodina..."

,,To ma mrzí." Prehovoril Jimin ktorý sa vrátil späť, s Yoongim po jeho boku. Spoločne sa usadili a začali sa s nami rozprávať. Napísal som ešte našim, že som vonku a pridal sa k nim.

,,Nechceš prespať u nás? Na zajtra veci máš a i tak máme zastupované hodiny."

,,Jung-"

,,Prosííím~" nahodil psie očká Jungkook, počas čoho Taemu obmotal okolo paže ruky.

,,Bože, ty si taký úžasný," zasmial sa, ,,dobre- ale čo tvoji rodičia? Chceš im už o nás povedať?"

,,No tak nemusíme to rozoberať s nimi ale ani skrývať. Možno si všimnú sami." Uchechtol sa a ťahal ho dnu, keďže sa už nachádzali pred Kookovým domom. ,,Počkaj~" Tae si ho pritiahol k sebe, za ucho mu zastrčil vlasy a jemne pobozkal na pery. ,,Náš druhý~" sladko sa zachichotal Jungkook pričom si položil ruky na jeho hruď. ,,A nie posledný," povedal a pobozkal ho. ,,Tretííí~" objal ho a užíval si jeho vôňu. ,,Poďme dnu, pretože začína znova snežiť."

—————————
Šťastné a veselé Vianoce prajem zlatíčka❤️
Na profile vyšiel Namjin oneshot, takže ak máte záujem, šup prečítať😌❄️

"HAPPY"Where stories live. Discover now