54.

502 42 6
                                    

,,10! 9! 8! 7! 6! 5! 4! 3! 2! 1! Šťastný nový rok!" Zakričali všetci naraz, počas čoho sa buď pobozkali, alebo si štrngli s pohármi.

,,Šťastný nový rok, Taehyungie." Prišiel k nemu Jungkook, štrngol si a následne ho jemne pobozkal. Namiesto toho, aby mu Taehyung poprial Nový rok späť, mu podal svoj pohár a zhlboka sa nadýchol. Z vrecka na nohaviciach vytiahol tmavomodrú saténovú krabičku a pokľakol pred Jungkooka. On zarazene odložil poháre bokom a neveriacky si dal ruku pred ústa. Zvyšok rodiny sa postavil do pol kruhu okolo nich, pričom sledovali celé dianie.

,,Jungkookie, viem, je to skoro, ale chcem ťa mať pri sebe. Už navždy. Ako som ti už povedal, tento rok bude náš. Mám ho pekne naplánovaný a mám z toho veľkú radosť. Je pre mňa cťou, že som mohol vstúpiť do tohto roku práve s tebou, s osobou ktorú nekonečne milujem. Nebudem ti tu hovoriť čo pre mňa znamenáš, pretože pre mňa znamenáš doslovne všetko a veľakrát si to už počul, no ak budeš chcieť, budem ti to hovoriť stále. Taktiež chcem poďakovať zas a znova tvojim skvelým rodičom, že stvorili pre mňa tak úžasného priateľa ako si ty. Ďakujem Vám, pán a pani Jeon." Usmial sa na nich a potichu smrkol. ,,Asi to nebudem viac predlžovať, pretože aj ohňostroj prestane búchať a tým pokazí túto romantickú chvíľu. Čiže, pýtam sa ťa, Jeon Jungkook, láska môjho života, i keď je to krátka chvíľa, vezmeš si ma?" krabičku otvoril, na čo sa Jungkookovi naskytol pohľad na prekrásny prsteň. To slzami v očiach sa pozrel na Taehyunga a zbesilo začal prikyvovať. ,,Áno áno áno! Milujem ťa, zlato!" Jungkook sa hodil Taemu okolo krku, na čo poriadne ho stisol v objatí. Potom, mu starší nasadil prsteň a vášnivo pobozkal. Všetci začali tlieskať, pískať a podaktorí už aj blahoželať.

,,Šťastný nový rok, Jungkookie!"



























Najkrajší začiatok najlepšieho nového roku. Alebo skôr, najkrajší moment najhoršieho roku?

——————————
Neverím vlastným očiam a tomu, že som vydala kapitolu🥳🙏🏼❤️ mám z toho veľmi dobrý pocit, snáď sa Vám páčila🥰❤️

"HAPPY"Where stories live. Discover now