51.

500 40 8
                                    

Starší si dal dole jeansy, čiže zostal len v boxerkách, zatiaľ čo Jungkook, si neisto sťahoval mikinu, potom tepláky. Zhlboka sa nadýchlo a trhane vydýchol. Teraz to príde. Tričko stiahol zo seba, pričom odhalil svoje obviazané predlaktia.

Rýchlo si ich skryl za chrbát a zahladel sa do zeme. Taehyung, ktorý si stihol už stiahnuť boxerky, k nemu prístúpil a s dvoma prstami zdvihol chlapcovi hlavu. ,,Budem sa tváriť, že tam nič nie je, ale nerob to už." vydýchol a pohladil ho po líci. Mladší prikývol, hanblivo si stiahol boxerky a rýchlim krokom prešiel do sprchového kúta.

,,Nehanbi sa láska, si krásny."
,,A-aj t-ty" Nie, on je nádherný. A t-ten jeho- kamarát... Ak by k tomu došlo, ako ho do mňa chce narvať?! Veď Chan ma malú žížalu, toto je doslovne anakonda. Kurva, kurva, kurva! Môj kamoš sa stavia!
,,Nezízaj naň tak, lebo sa mi postaví a potom to nebude už len nevinná sprcha." Taehyung mrkol na Jungkooka a do ruky si vzal sprchový gél.

Chlapci sa navzájom namydlili a potom zo seba zmyli penu. Neskôr Taehuyng pomohol mladšiemu previazať rany a spoločne sa odobrali do izby, kde spolu v objatí, s úsmevmi na tvárach zaspali. Konečne boli šťastní a spolu.

Len keby vedeli, že to tak dlho nebude...

___________________

Ja nevydržím nevydávať kapitolky🙈😂❤️

"HAPPY"Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin