23.

720 50 0
                                    

,,Čo sa stalo, slniečko?" opýtal sa a položil Jungkookovi na boky ruky. Mladší sčervenal a užíval si teplo, ktoré vyžarovala z jeho rúk. ,,J-ja len nie som zvyknutý byť v p-prítomnosti t-toľkých ľudí. N-navyše keď ma nen-návi-idia." zakoktal a uslzenými očami sa pozrel za Taehyunga. Vtedy sa mu spustili slzy úplne, strhol staršieho ruky z jeho bokov a spravil niekoľko krokov dozadu.

,,Č-"

,,Ale ale, buzničky. Nevedel som že aj nováčik bude takýto odporný." prehovoril slizkým hlasom narušiteľ. Taehyung sa na päte otočil a videl mu na oko povedomú tvár. ,,Kto si aby si do nás skákal, hm?!"

,,Chan..." zašepkal zo strachom v hlase mladší a urobil o jeden krok ďalej.

,,Chan?! To ty si ten kokot... veľmi ma teší... No teraz počúvaj," starší chytil Chana za golier trička a pritlačil ho o stenu, ,, ešte raz! Ešte raz! Sa dotkneš Jungkooka alebo mu nejak ublížiš, " naklonil sa k jeho uchu kde mu zašepkal: ,,tento tvoj zasraný ksicht sa stretne s mojou päsť-"

,,H-hah, tak tu sa naozaj zišli dve buzny, si-"

,,Skús to dohovoriť, teraz nám dáš pokoj. Hlavne jemu. Rozumel si?! Rozumel?!" Chan sa uchechtol a vyvliekol sa zo zovretia striebrovláska. S hlasitým buchnutím dverí odišiel z miestnosti a starší sa okamžite otočil. Stál pred ním vystrašený Jungkook, ktorý ešte preberal čo sa stalo. Ako dokázal Chana tak rýchlo odohnať? Prelietlo mladšiemu hlavou.

,,Slniečko, ak ti on niečo spraví, j-ja..." Objal Jungkooka okolo pása a hlavu si položil na jeho rameno. Jeho teplý dych sa stretol s Jungkookovou zamatovou pokožkou, ktorý sa pod príjemným pocitom otriasol. Obmotal ruky okolo staršieho trupu a ďakoval mu za všetko čo preňho spravil. Taehyung bol doslovne hypnotizovaný Jeonovým sladkým hlasom, a jeho príjemnou vôňou. V tedy, v tú chvíľu mal chuť z Jeona vybozkávať dušu, uvezniť ho v objatí a na najbližšiu, veľmi dlhú, dobu nepustiť.

———————————

Peknú sobotu slniečka.💖

"HAPPY"Where stories live. Discover now