37.rész

507 24 0
                                    

És eljött ez a nap is. Shawn szülinapja. Igaz ma koncertet fog adni, de szerintem mindenki várja ezt a napot az évben. Na meg a koncertet is várja mert szereti amit csinál.

Miután tegnap a tetőn romantikáztunk - ami megjegyezem annyiból állt hogy integettünk meg egyszer megcsókolt - megbolondultak a fanok. És persze a média is. Igazából gondolhattuk volna, de ez akkor persze eszünkbe se jutott.

Most éppen az ágyban fekszünk, Shawn még alszik viszont én nézegetem tökéletes arcát miközben az egyik kezem a hajában van, a másikkal pedig ölelem. Nemsokára kelnünk kéne, mert kilenc óra lesz, és nekünk tízre van jelenésünk a sziget fesztiválra ahol igazából végig bulizzuk a napot, illetve Shawn fellép estefelé. Ezért drága barátomat el is kezdtem ébresztgetni.

- Shawn. - suttogtam hogy ne ijesszem meg. Persze erre nem reagált.

- Shawn! - megpróbáltam hangosabban de ezzel csak annyit értem el hogy a határa fordult. Hát ha te akarod öregem, meg is kapod.

Egy ördögi vigyort eleresztve ráültem ágyékára és rádőltem mellkasára. Persze erre sem reagált. Elkezdtem puszilgatni az arcát, majd egyre beljebb haladtam. Mindenhova adtam puszit csak a szájára nem. Ezt ő megelégelte és rátapadt ajkaimra, és mohón falta őket. Fenekem alatt megéreztem valami keményet, mire ráeszméltem hogy mi is a tervem.

Elszakadtam tőle, mire ő felnyögött, és párnácskáim után kapott. Kicsit még hagytam hogy csókoljon, de nem sokkal később elszakadtam tőle és lemásztam róla.

- Ma nem lehet nagyfiú, egy óra múlva jelenésünk van. - kacsintottam rá.

- És nincs valami megállapodás? - kérdezte fájdalmas arckifejezéssel, mert tudta ha erre nemet mondok magának kell elvégeznie a piszkos munkát. - Te sem gondoltad hogy így hagysz itt! - mutatott oda.

- Ó dehogynem! Viszont ha sietsz zuhanyozhatsz velem. - fordítottam hátat neki és a cuccaimmal bementem a fürdőbe.  

Pár perc múlva hallottam ahogy nyitódik az ajtó és belépett mellém egy Shawn Mendes.

- Jó gyors voltál. - mondtam mosolyogva. Nem szólt semmit csak folytatta amit a hálószobában elkezdtünk. Elkezdett lefele haladni fejével, és néhol megszívta a bőrömet. Jólesően felsóhajtottam és kezemet belevezettem a hajába amit jó erősen meg is húztam. Ő is morgott egy sort de nem hagyta abba tevékenységét, eközben keze alsó felemhez tévedt. Felsóhajtottam amikor megéreztem az ujját ott.

- Jó reggelt tubicáim! - nyitott be a lakrészünkbe Andrew. Szerencse hogy bezártuk a fürdőszoba ajtaját.

- Shawn - nyögtem. - I-itt van A-andrew.

- Úgy nézek ki mint akit érdekel? Ott hagytál, és most visszakapod. - morogta. - De ahogy látom téged sem zavar hogy itt van. - mosolyodott el. Hát hogy az Istenbe zavarna amikor egy félisten kényeztet.

Mielőtt elért volna a gyönyör, Shawn abba hagyott mindent amit csinált, és ellépett tőlem. Folytatta egyedül a zuhanyzást mintha mi sem történt volna. Én pedig ott álltam lesokkolva hogy most mi van.

- Halo. Shawn, Emma?! - kiabált Andrew. Barátom ahogy végzett kiszállt mellőlem és átadta nekem a terepet. Ahogy kiért hallottam ahogy Andrew mondja h végre itt van.

- Emma is mindjárt végez. - mondja Shawn Andrewnak. Kettő perc múlva már én is a szobánk felé haladtam. Igazából nem tudtam Shawnt hibáztatni mert én is pont ezt csináltam vele.

Gyorsan felöltöztem és már mentem is ki a nappaliba ahol mind a ketten vártak rám. Ezután lementünk a kocsihoz és elindultunk a fellépés helyszínére. Pár fannal összefutottunk akikkel gyorsan beszéltünk pár szót és miután megcsináltuk a képet hátul be is mentünk.

Mindennél  SM ffWhere stories live. Discover now