7.rész

1.6K 57 1
                                    

- Megyek, Andrew. - nyitotta ki az ajtót.

- Nagysz... TE MÉG FEL SEM VAGY ÖLTÖZVE? - akadt ki.

- Nyugi! Lazíts! Semmi baj, mindjárt nézünk valami ruhàt. - mondta.
- Em jössz? - kérdezte, én pedig gyorsan oda ugrottam mellé. Elindultunk a fogasokhoz, és elkezdtünk nézelődni. A szemem megakadt egy fehér ujjatlanon és egy fekete nadrágon, aminek az oldalán két csík volt, egy piros és egy fehér.

- Legyen ez! - mondtam. Megláttam hozzá egy fekete bőrdzsekit és azt is a kezébe nyomtam.

- Na, vedd fel! - mondtam, és közben odatoltam ahhoz a részhez, ahol át szoktak öltözni. Bement és visszajött teljes harci díszben.

- Jó lesz! - mondta öntelt vigyorral. - Megyek és bedrótoztatom magam! - mondta és elindult kifelé. Én is kimentem a kis szobából, majd Andrew és a többiekhez mentem. Sajnos még nem ismerem őket ezért gyorsan bemutatkoztam.

- Sziasztok... - szakítottak félbe.

- Sajnáljuk, de most mennünk kell a színpadra! Te vagy Em ugye? - bólintottam. - Szuper! Zubin vagyok a gitáros! Örültem a találkozásnak!

Én csak néztem őket ahogy felmennek a színepdra, majd egy Shawn teremt ott mellettem.

- Ügyes legyél! - adtam neki egy gyors csókot, mielőtt felment volna a színpadra. Amint felért az aréna egy hatalmas sikítással díjazta. Édes istenem de aranyos. Elkezdte játszani a TNHMB számát. Aztán jött a többi. Úgy imádom amikor magas hangokat énekel akkor egy ér kidagad a nyakán és olyan szexi. Oké Em elég lesz.

- Szereted? - kérdezte Andrew.

- Mi? - csak ennyit tudtam kinyögni a hosszas gondolkodásaim után. - Ja, hogy. Oh... - esett le hogy mit kérdezett. - Nagyon!

- Látszik. Tudod.... Shawnnak még nem nagyon voltak barátnői, de akik voltak ők nagyon idegesítőek voltak. Folyton csak Shawnie hol van a tűsarkúm? Shawnie nem láttad a műkörmöm? - vékonyította el a hangját. - És most... meg boldogabb hogy veled lehet. Ebben a három napban mintha kicserélték volna. Mindíg csak azt hallom hogy Em csak így, Em csak úgy. Tényleg megváltozott - sóhajtotta Andrew.

- Szóval utálja ha Shawnie-nak hívják... értem. Köszi.

- Csak ennyit jegyeztél meg? - kérdezte meglepődve. - Nagyon sokban hasonlítotok! - mondta és mind a ketten nevetés én törtünk ki. Shawn közben a Mercy-t énekelte, és közben hátrapillantgatott. Mindig mosolyogva fordult vissza a tömeghez és énekeltette őket. Végig énekeltük az összes számot teli torokból. Nem csodálom ha holnapra nem lesz hangom. Mendes az utolsó számát énekelte ami a Never Be Alone volt. Lement a kordonhoz és annak a mentén körbe futott. Próbálta mindenkinek megfogni a kezét, és volt olyan lány akit meg is ölelt. Az a jó meleg ölelés... édes istenem. Visszament a színpadra és elköszönt a fanoktól majd lesietett a színpadról. A banda többi tagja már lent volt és beszélgettek.

- Szia! - jött oda Shawn, és megölelt volna. Csakhogy tiszta víz volt, mert ugye megizzadt.

- A-aa! Nem, először átöltözöl vagy lezuhanyzol vagy tudom is én, de így biztos hogy nem ölelsz meg! - mondtam, de ő mintha meg sem hallotta volna, és elkezdett csikizni.

- Nemár! Nem vagy csikis?

- Csak egy ponton! De az titok! - suttogtam a végét. Ő kihasználva a helyzetet hogy közel vagyok hozzá, megcsókolt és teljesen nekem dörgölőzött.

Mindennél  SM ffWhere stories live. Discover now