34.rész

644 26 0
                                    

Szóval az este elég furán sikerült. Amikor Shawnnal zuhanyoztunk, Andrew ránk nyitott. Igen, ez az ára annak hogy ha nem zárod be az ajtót. Nagy félreértések közepette kiment Andrew a fürdőből. Utána miután végeztünk a zuhanyzással rendeltünk vacsit. Igen, a szobához rendeltük. A pincér nem találta a szobánkat ezért máshoz adta be, és mi ezt másfél óra után vettük észre. Ne is mondjatok semmit. Szóval miután egy emelettel lejjebb volt a kajánk elkértük és felhoztuk megenni.

Hat igen, az este nem sikerült a legjobban de így volt tökéletes.

Reggel arra ébredtünk hogy valaki dörömböl az ajtón.

- Shawn, nyisd ki légyszi. - mondtam álmos hangon.

- Dehogyis, majd abba hagyja. - morogta reggeli hangján. Odafordultam Shawnhoz mire ő átölelt, és így aludtunk tovább. Igen ha együtt alszunk általában egy atom robbanás sem tud minket felébreszteni.

•••

- Srácok keljetek fel már így is elkéstünk. - kiabált be az ajtón Andrew.

- Uh, Baszki tényleg. Főpróba.— szitkozódott Shawn miközben az ágyról kelt fel.

- Milyen főpróba? - kérdeztem miközben a szememet dörzsöltem. Felültem az ágyban és láttam ahogy Shawn a szekrény előtt próbálja kiválasztani hogy melyik pólót vegye fel. - Vegyél fel egy sima szürke pólót.

- Ahj, egy kisebb szórakozóhelyen kell ma fellépnem aztán holnap meg ugye egy sima koncert lesz.

- De Andrew nem azt mondta hogy nem lesz? - néztem értetlenül.

- De igen, csak a fanok kiborultak így itt gyorsan néznünk kellett meg egy stadiont.

- Ja, értem. - keltem fel én is az ágyból.

- Hé, ezért ne érezd rosszul magad. Nagyon szeretlek és minden időt veled fogom tölteni. Amennyit csak tudok. - csókolt meg. Meghatódva csókoltam vissza, mire ő elmélyítette.

- Gerlicéim indulni kéne. Már ott kéne lennünk. - kiáltott be sokadjára. Sóhajtva váltunk szét és mindketten folytattuk az öltözködést.

Elmentem a fürdőszobába fogat mosni és sminkelni, ami nálam általában már csak öt perc, mert egy alapozót és egy szempillaspirált szoktam csak használni. Ahogy kiértem rögtön mert szeretett barátom is. Miközben hallottam ahogy folyik a csapvíz titokban kivettem az ő szekrény részéből egy pólót, amit betűrtem a nadrágomba. Hajamat felfogtam egy laza kontyba és lesz is voltam, már csak a cipőt kellett felvennem. Shawn is kiért a fürdőszobából és mosolyogva néztem ahogy az ő pólóját vettem fel. Egyszerűen olyan jó illata van hogy nem tudok betelni vele.

Kiléptünk az ajtón, mire a menedzser elégedett tekintetével találkoztunk.

- Most miért nézel így ránk? - kérdezte összezavarodottan Shawn.

- Jól néztek ki együtt. - bólintott mosolyogva. Én is elmosolyodva Shawnra néztem aki erre lenézett rám. - Na de drágáim induljunk. - csapta össze tenyerét.

Mi ketten hátul kullogtunk a többiek mögött és halkan mindenféléről beszélgettünk. Shawn megkérdezte hogy kinek az ötlete volt hogy idejöjjek, és hogy mit fogunk csinálni miután vége van a próbának. Azt beszéltük meg hogy elmegyünk egyet ebédelni kettesben.

Pár perc múlva oda is értünk a klub helyiségbe és ha mondhatom elég érdekesen nézett ki. Sokkal jobban hasonlított inkább egy sztriptíz bárra mint egy szórakozóhelyre. Na mindegy.

- Áh, sziasztok. - köszönt a tulaj.

- Jó napot. - köszöntünk vissza.

- Nos akkor ott van a színpad minden be van rendezve és ezen az esten nem lesznek rúd táncosok. - mondtam én hogy ez egy sztriptízbár. - Melyik számot is fogod előadni?

- A lost in japan remixet. - válaszolt Shawn miközben jobban rászorított a kezemre. Eleve ideges volt de most valahogy mégjobban az lett. Mondjuk én is ideges lennék, ha itt kellene fellépnem. Felment a színpadra és elkezdtek próbálni. Persze a tulajnak vagy ötször bele kellett szólnia hogy hogyan csinálják, mire a barátomnak elege lett.

- Tudja mit, ha maga ennyire tudja akkor adja elő ön. Én magát soha többé nem akarom látni, és vissza mondom a fellépést. Nem érdekel. - odajött mellém, megfogta a kezem és kihúzott a helyiségből. - Emma, pánikrohamom lesz. - lihegett. Nem tudtam mást csinálni minthogy visszamentem Andrewhoz és oda hívtam a barátomhoz. Gyorsan elmondta hogy miket kell csinálnom és már ment is vissza a piros fejű tulajhoz.

- Oké Shawn. Mély levegő. Be és ki, megint be és megint ki. - ezt ismételgettem vele vagy ötször mire kicsit jobb lett. Konkrétan úgy szorított magához mintha bármelyik pillanatban köddé válhattam volna. Én is elkezdtem ölelni mire szinte abbamaradt a remegése, már csak a levegőt kapkodta gyorsan. - Szeretlek. - ilyeneket és még édes dolgokat suttogtam a fülébe hogy hátha segít ami be is vált.

- Én is nagyon szeretlek. - suttogta és lágyan megcsókolt.

- Emberek indulunk vissza a hotelbe. - ment el mellettünk Andrew. - Minden okés? - bólintottam majd felálltunk és kéz a kézben mentünk vissza a szállásra.

Ahogy visszaértünk elmentem leszedni magamról a sminket és beálltam a zuhany alá. Ahhoz képest hogy Hollandiában vagyunk elég meleg volt az időjárás, és jól megizzadtam. Miután végeztem habtestemet betekertem egy törülközőbe és beálltam a tükör elé. Gyorsan kiszaladtam a szobába és kiválasztottam a ruhámat ami egy virágos egyberuha volt, aminek tiszta pamut volt az anyaga. Közben elküldtem Shawnt is zuhanyozni hogy ne csak rám bámuljon ő is tegye magát hasznossá. Gyorsan megtörülköztem és felvettem a ruhát, mire barátom is készen lett a fürdőben. Ez pont jó mert vissza tudtam menni sminkelni, ami alapozóból tusból szempillaspirálból és egy nem erős rúzsból állt. Kivettem a szekrényből egy egyik magassarkúmat amit gyorsan fel is kaptam magamra és indultunk is Shawnnal a lifthez.

- Gyönyörű vagy. - suttogta a liftben.

- Köszönöm. - mosolyodtam el és megcsókoltam. Nem nagyon szoktam kezdeményezni de ha csinálom akkor is visszafogottan.

Szóval elindultunk a városba, azon belül egy étterembe ahova elvileg Shawn foglalt helyet. Persze most nem foglalkoztunk a fotósokkal, megbeszéltük hogy elengedjük őket az este és csak egymásra és persze magunkra figyelünk.

- Sziasztok! - léptünk oda a recepciós pulthoz.

- Szia, Shawn Mende néven van foglalásunk.

- Jaj, igen gyertek velem. - vezetett oda az asztalunkhoz. - További szép estét.

- Köszönjük. - mondtuk szinkronban.

Lassan odajött egy pincér aki felvette a rendeléseket. Én szokás szerint húst kértem sült krumplival, Shawn pedig egy tálat amiben minden volt.

- Shawn, mögötted kettő lány téged bámul. - súgtam oda neki.

- Jó és? Bámuljanak, most éppen veled vacsorázom. - forgatta meg a szemét.

- Oh, oké. - mondtam döbbentem. Eddig sosem viselkedett így a fanjaival de ő tudja.

Miután kihozták a kaját, egy háromnegyed óra alatt megettük. Persze én csak a felét, Shawn az övéből pedig az egészet. Nem tudom hogy tud ennyit enni, és közben így néz ki. Az enyémet elcsomagoltattuk és elindultunk vissza a szállásra. Ott gyorsan együtt lezuhanyoztunk és be is feküdtünk az ágyba.

- Azért az gonosz volt hogy nem adtál nekik képet. - mondtam miközben átöleltem fekve.

- Tudom, de ne mindig azt higgyék hogy csak ők léteznek nekem. Vannak barátaim, és van egy csodálatos barátnőm is. - adott puszit a számra. Elmosolyodtam és mégjobban  hozzábújtam, majd elnyomott az álom. Hallottam ahogy Shawn még egy kicsit mozgolódik majd ő is elaludt.


Hello, remélem tetszett a rész, ha igen hagyj valamiit magad után. Köszönöm.  ❤️  

Mindennél  SM ffWhere stories live. Discover now