32.rész

589 32 1
                                    

Az este Shawn családjánál szuperül sikerült. Megnéztük kettő filmet, majd kifestettük egymás körmét, végül bezabáltunk egy csomó csipszet meg popcornt. Most éppen otthon -azaz Shawn lakásán- vagyok és pakolom össze a cuccomat mert holnap indul a gépem. Mivel három-négy napra megyek ezért nem pakoltam sok mindent tényleg ami szükséges, például fogkefe, pólók, edzős nadrág, edzős póló és az arcápolási cuccaim. Igen ez nem sok minden, és nekem bőven elég három napra. Pakolás közben iszonyúan megéheztem, közben leesett hogy ma még nem ettem semmit. Tudom tudom, nem egészséges, de túlságosan lefoglalt Shawn gondolata hogy nemsokára láthatom, és a pakolás.

Szóval igen, rendeltem magamnak kínait, csakhogy legyen mit leedzenem, majd miután megettem pakoltam tovább. Miután úgy éreztem hogy bepakoltam mindent, leültem és elkezdtem tovább nézni a sorozatot amit éppen nézek. A neve witcher, és tökre olyan mint a Harry Potter, amit ugye nagyon szeretek. Közben megcsörrent a telefonom, és ahogy láttam Shawn hívott.

- Szia bébi! - köszönt mosolyogva.

- Szia Shawn! - nevettem fel, mert ő egyfolytában becéz ami miatt mindig egy kicsit elpirulok. - Miért hívtál?

- Nem hívhatom fel a barátnőmet csak úgy? - nézett rám játékosan. - Amúgy meg, gondoltam valamelyik nap gondoltam hogy elrepülhetnél hozzám. Tudod kettesben, most úgy sem lesz egy pár napig koncertem, és gondoltam hogy együtt tölthetnénk. -Baszki, erre most mi a fenét mondok.

- Az a baj, hogy nagyon elvagyok havazva munkával, és most is abban a percben ahogy leültem te hívtál, pedig három perce értem haza. - húztam el a számat. Nem szeretek a szemébe hazudni, meg nagyon nem is tudok, de hogy megmaradjon a meglepetés most ez muszáj volt.

- Oh, nem baj értem. - láttam a csalódottságot a szemében. - És ki az a szerencsés aki most éppen veled dolgozik?

- Hát, ugye leginkább anya cége, de most megkerestek híresebbek is például: Vogue, de most majd a Victoria Secretnek is lesz majd fotózása ahova meghívtak, úgyhogy oda is megyek. - mondtam mosolyogva. Ez persze nem volt hazugság mert tényleg megkerestek.

- Na, ennek örülök. - próbált mosolyogni de nem nagyon sikerült, vagy legalábbis hamis volt.

- Figyelj Shawn, tudom hogy szeretted volna együtttölteni ezt a pár napot, de most nem megy. És nem azért mert nem szeretlek, hanem mert most munkám van. Ez olyan mintha fordított esetben lennénk. Én turnézok, te pedig modellkedsz, és én nem tudok hazajönni, de viszont te el tudnál jönni mert nem olyan munkád van ami folytonos. Most pár napig én is be vagyok táblázva, de utána repülők hozzád rendben?

- Igen, köszönöm hogy elmagyaráztad, így értem. - mosolygott. Én is mosolyogtam egyet, majd pár perc múlva szólt Andrew Shawnnak hogy menjenek enni, így muszáj volt letennünk de megígértem hogy ahogy tudom hívom.
Ezután felhívtam a szüleimet, mert velük is rég beszéltem.

- És mit fogsz csinálni a napokban? Meglátogathatnál minket. - mondta mosolyogva - Dor már hiányol.

- Hát igen, ezen a héten Shawnhoz megyek de utána hozzátok is elmegyünk. - húztam el a számat. Eddig mindig amikor próbáltunk összehozni egy találkozót valakinek nem volt jó. Utána még beszéltünk egy tizenöt percet, majd miután letettük el is mentem egy jó nagyot fürdeni.

Bementem a fürdőszobába, és elkezdtem a kádba engedni meleg, szinte már forró vizet. Aki ismer az tudja hogy nagyon meleg vízben szeretek fürdeni, és bármit megadnék azért hogy Shawnnal együtt fürödjünk, de remélem ezen a héten meg is valósul. Egyszer már fürödtünk együtt, ami persze tetszett mert mégis a pároddal vagy, és össze is tudtok bújni. Mire feleszméltem az elkalandozásomból már meg is telt a kád vízzel, és a hab is púposodott rajta.

Gyorsan levetkőztem és be is ültem a kádba, amiben forró víz volt. Imádom. Itt is eszembe jutott a sok Shawnnal szerzett emlék. Basszus de hiányzik a bolond feje. Közben ellepett még több emlék, amik hatására bekönnyeztem, de orvosoltam azzal hogy kapcsoltam zenét.

Amint elindult Camila egyik száma eszembe jutott ő is. Mennyire jóba vagyunk. Még szép, mert Shawn barátnője vagy, ő pedig a legjobb barátja. Bolond Emma. Camival is milyen rég beszéltem. Utána következett egy Lewis Capaldi szám, amit végig énekeltem, szokásosan. Muszáj elmennem egy koncertjére.

Mivel drága barátommal elég hasonló a zenei ízlésünk, így persze ő is szereti Lewist. Majd meg is említem neki a koncertet. Ez így nem lesz jó, fel kéne írnom egy lapra hogy miket kéne csinálnom, mert ha rajtam múlik elfelejtem.

Erre az ötletre ki is szálltam a már majdnem kihűlt vízből. Ránéztem az órára ami fél nyolcat mutatott. Hűha, jól elment az idő. Tekintettel arra hogy fáradt is voltam, leültem mégegyszer a kanapéra és megnéztem a sorozatból meg egy részt. Közben feltettem egy arcpakolást, és a hajamat is megmostam. Miután vége lett a résznek, mindent leszedtem magamról, felvettem a pizsamámat megszárítottam a hajamat, és a pakolást is leszedtem a fejemről.

Úgy gondoltam hogy már csak az ágyban fogok feküdni és döglődni, be is feküdtem oda és a telefonomat feloldva, felnéztem instára. Miután úgy éreztem eleget lógtam twitteren meg instán, felnéztem a szinte már-már leghíresebb oldalra a TikTokra.

Végig néztem egy pár videót, majd mikor már nagyon le akartak csukódik a szemeim, eltettem a telefonomat és álomra hajtottam a fejemet.

Akkor holnap repülők hozzad Shawn.



•••

Itt is vagyok egy új résszel amint láthatjátok, remélem tetszett, és bocsánat a hibákért de konkrétan hajnali egy van, és aludnom kellene. Szóval ha eltűnök egy kicsit innen, vagy ritkábban lesz rész az azért van mert mostanában tényleg olyan sok dolgom van hogy reggel felkelek és este befekszem az ágyba. És igen általában éjszaka írom meg a részeket amikor nem tudok aludni.

Remélem tetszett, ha igen légyszi hagyj valami nyomot magad után. Köszönöm. 💕

Love y'all 💕

Mindennél  SM ffWhere stories live. Discover now