5.rész

1.8K 62 1
                                    

Reggel egy fehér kórteremben ébredtem. Olyannyira világos volt, hogy szinte kiégett a retinám. Gépek csipogtak mellettem, és egy infúzió volt a karomban. És itt volt az a pillanat amikor, az elmémbe hasított a tudat hogy igen, ez bízony egy kórház. Jézus, mégis mi a francot csinálhattam amiért itt vagyok bent. Aztán eszembe jutott. Hát elájultam. Lenéztem a másik kezemre, és láttam hogy egy másik kéz tulajdonosa fogja az enyémet. Fecske tetoválás díszítette a kézfejét, és egyből elmosolyodtam. Nem tudok rá haragudni. Ekkor megpróbálta elengedni a kezemet, de rászorítottam, mire rámnézett. Láttam ahogy hirtelen lefagy, majd észhez tér.

- Em? Úristen, annyira örülök! - mondta könnyes szemmel. Most miattam sírt, vagy szakított a "barátnőjével"? Mindegy is.

- Szia!

- Hívok egy nővért! Jézusom annyira örülök hogy felébredtél! - mondta és az izgatottságtól remegő kezével megnyomta a nővérhívót. Pár perc múlva belépett egy orvos egy asszisztensel.

- Örülünk hogy felébrdt Miss Stone.

- Nyugodtan szólítson Emmának.

- Nos Emma, a papírjaid alapján azért ájulhattál el, mert 1 napig nem ettél és a sok stressz hatás ért. Most ha nem baj elvégzünk néhány vizsgálatot, és lehet hogy már ma haza engedjük. Jöjjön velem! - kérte az orvos, én pedig felpattantam volna ha az infúzió nem lett volna benne a kezembe. Az orvos miután észrevette hogy nem vagyok mögötte gyorsan visszajött és kihúzta a kezemből. Gyorsan mentünk, hogy minél hamarabb végezzünk. Először vért vettek, aztán sima orvosi vizsgálat jött. Visszamentünk a szobába, miközben láttam hogy Shawn egy táskát rak le az ágyra, amiben a cuccaim voltak.

- Nos, nem észleltünk olyat ami miatt itt kellenne maradnia, így nyugodt szívvel haza engedjük. Viszontlátásra! - mondta a doktor és gyorsan kilépett a szobából. Kínos csöndben álltunk ketten a szobába, de végül én törtem meg a csendet.

- Meddig voltam... szóval .. tudod.

- 2 napig.... Azt hittem hogy elveszítelek. - amint az elején kimondta azt a számot, csak most ugrott be hogy... akkor ma van szilveszter. Na ha a barátnőim megtudják hogy én kórházban vagyok, akkor ki nem engednek bulizni az biztos.

- Elnézést hogy vissza kellett jönnöm, csak valamelyik hozzátartozójának alá kéne írnia a papírokat, hogy kiengedhetjük. - jött vissza az orvos. Shawnnal egymásra néztünk. Nem tudtam mire készül, ha azt vallja hogy a tesóm... nem tudom mit csinálok vele.

- Én hozzátartozom. A barátja vagyok. - mondja ki nehezen a szavakat, és a mondandója végén belepirult. Nekem golflabda nagyságúra nőttek a szemeim.

- Rendben, akkor jöjjön velem.

Kiléptek az ajtón én pedig neki álltam felöltözni. Ahogy láttam, minden cuccot elhozott, még fehérenműt is. Szerintem ez a csipkés melltartó a kedvence. Hangosan felnevettem, majd gyorsan magamra kaptam a ruháimat. Mielőtt kiléptünk volna, rámadott egy napszememüveget meg egy kapucnis pulcsit - amibe mondanom sem kell kb háromszor belefértem volna - kiléptünk a kórházból és futó lépésben mentünk a kocsi felé.

- Elveszünk Japánban? - kérdezte, miközben az utat nézte.

- Tudod, szeretnék pihenni.

- Értem, akkor ott maradunk a szobában.

- Maradunk?

- Igen! Vigyáznom kell rád. - mondta és leparkolt a hotel elé. Gyorsan ki pattantunk a járműből és bementünk a lifthez. Megnyomam az 5-ös gombot, és amikor felért a lift kiszálltunk, majd az ajtóhoz vettük az irányt. Shawn még bénázott egy sort, mert nem találta a kulcsot, aztán amikor meglett akkor nem tudta bedugni a zárba. Amúgy mondtam már hogy egy kicsit béna? Például az itteni koncertjén, majd nem eltörte a bokáját ebből adódóan pedig majdnem leesett a színpadról. Még szerencse hogy volt korlát amibe meg tudott kapaszkodni. Na, de visszatérve a jelenbe, már itt állok a zuhanyrózsa alatt és áztatom a bőrömet. Nincs is jobb annál amikor lemosod magadról azt a büdös fertőtlentítős szagot. Miután megmosakodtam megtörülköztem és felöltöztem. Egy cicanadrágot egy sima fehér zoknit és egy elnyűtt pólót vettem fel. Kiléptem a fürdőből és láttam hogy Shawn nincs itt. Leültem a kanapéra és pont ekkor nyitódott az ajtó. Belépett rajta egy nagy zacskóval.

Mindennél  SM ffDonde viven las historias. Descúbrelo ahora