14.rész

1.1K 57 4
                                    

A napok teltek, én meg csak tanultam, edzettem, tanultam, ettem, tanultam, beszéltem Shawnnal, aludtam. Igen ebből állt a hetem. Persze volt olyan is amikor anya felhívott hogy menjek be, de akkor is magoltam, szóval nem nagyon voltam nagy segítség. Volt olyan is hogy edzés közben hallgattam ahogy valaki verset elemez vagy esetleg mást. Volt olyan hogy Shawn-nal együtt tanultam. Shawn. Találkoztunk hétfőn és akkor telefont is tudtunk cserélni, meg úgy az egész napot együtt töltöttük. Nem úgy, természetesen. Egyszóval: magoltam mint az állat.

•••

A kora reggeli ébresztőm hangja hasított a levegőbe, mire én nyöszörögve nyitottam ki a szemeimet. Kibújtam a meleg takaróm alól és a fürdőszoba felé vettem az irányt. Ott arcot mostam, majd lementem a konyhába enni és meginni a reggeli kávémat. Miután ezzel is megvoltam visszamentem a fürdőbe és elvégeztem a reggeli rutinomat. Átcammogtam a szobámba majd felvettem az ünneplőt amit még tegnap este készítettem ki, majd átnéztem a tételeket. Miután ezzel is megvoltam egy kisebb táskát vettem magamhoz amibe bele tettem ezeket a lapokat és a telefonomat majd lementem felvenni a meleg ruhámat. Belebújtam a csinos fekete csizmámba, a fekete kabátomba, és lekaptam a kulcstartóról a kocsikulcsomat és a garázs feké vettem az irányt. Bepattantam a járgányomba majd elindultam a sulihoz. Megálltam előtte majd kiszálltam és bezártam a kocsit és siettem befelé. Köszöntem a portásnak aki megmondta hogy hányas terembe kell mennem, majd miután megtaláltam leültem a nevemmel ellátott padra.

•••

Boldogan léptem ki az iskola kapuján. Jézus ilyet se mondtam még. Beszálltam a kocsiba és elindultam haza.

- Szia Dor! - ordítottam el magam, amikor beléptem a házba. Lehámoztam magamról a meleg cuccaimat, majd elmentem zuhanyozni. Legalább lemosom magamról a mocskot. Miután megvoltam leültem tévézni, majd aludtam. Igen, ebből állt a délutánom. Másnap reggel magamtól ébredtem, délben. Ránéztem az órára és eszembe jutott hogy basszus rohadtul össze kéne pakolni. Így hát gyorsan kiugrottam az ágyból és az egyik bőröndömet levettem, majd felcsaptam a tetejét és elkezdtem beledobálni a szükséges dolgokat. Mivel Andrew mondta hogy most sokáig nem leszek itthon, ezért két bőröndöt pakoltam, de azért szerintem egy harmadikat is el tudtam volna vinni. Mikor kész voltam, megnéztem magam a tükörben és komkrétan megijedtem saját magamtól. Elmentem a fürdőbe rendbe szedni magam, majd felöltöztem. Benyitottam Dor szobájában, és megláttam hogy édesen alszik. Lementem a konyhába készíteni valami reggelit, de nem találtam semmit. Elmentem a boltba ahol pár létfontosságú dolgot bedobáltam a kosárba és indultam is haza. Közben Andrew szólt hogy vigyek még Shawn-nak is ruhát, mert szegénynek mindjárt elfogy, úgyhogy Mendes otthona felé vettem az irányt. Benyomtam a kapukódot, majd miután kinyílt az ajtó beléptem rajtam és a fagyott kezeimet elkezdtem melegíteni. Felmentem a 10. emeletre, majd a szőnyeg alól kiszedtem a kulcsot és beléptem a lakásba. Gyorsba összekészítettem még egy bőröndöt, csak most Shawn cuvcaival, majd már el is hagytam a lakást. Nem tudom hogy hogyan fogok három bőrönddel elmenni, de majd megoldom.

- Hello! - kiabáltam, mikor hazaérkeztem. Levettem a meleg cuccaimat, majd leültem enni. Miután kész lettem, örömmel csodáltam a falon lógó órán hogy délután négy óra van. Akkor most kéne elindulni a repülőtérre.

- Dorothy! - ordítottam.

- Mi van? - jött a kérdés.

- Vonszold le a seggedet Létszives! - kiabáltam vissza. Ezután lábdobogást hallottam ami azt jelentette hogy jön.

Mindennél  SM ffDonde viven las historias. Descúbrelo ahora