11.rész

1.4K 47 5
                                    

Hali! Most ide az elejére írok de nem sokszor lesz ilyen. Szóval ugye Shawn részt vett a Met gálán és egyszerűen kész voltam. Az a haj neki... azt hittem hogy megölöm aki ezt csinálta. Konkrétam ki voltam akadva hogy hogyan lehet azt a szép haját elrontani.
Csak ennyit szerettem volna.
Jó olvasást!
Petra❤️



^^^

Reggel puszilgatásokra keltem. Mielőtt kinyitottam volna a szemem felkuncogtam, és éreztem hogy Shawn is ezt csinálja, csak egy baj volt. A nyakamba. Tudni kell rólam, hogy amúgy nem vagyok egy csikis személy, de mindenhol van egy pontom ahol csikis vagyok. Igen a nyakamon is. És Shawn megtalálta azt a pontot. Ugyan úgy van az oldalamon is és a talpamon is.

- Shawn. Pont ott vagyok csikis! - nevettem. Erre még jobban odanyomta a fejét. Hát kösz.
- A jóég áldjon meg! Szálljh márh le... rólahm! - nevettem. Ekkor leszállt és egy puszit nyomott a számra.

- Na kelj fel! - mondta.

- Miért? - kérdeztem. Nagyon korán lehetett még. Mondjuk nekem mikor nincs korán. - Mennyi az idő?

- Fél hat. Na gyerünk öltözz fel! - mondta.

- minek kell nekem ilyenkor felöltözni? Hm?

- Csak mert. Gyerünk gyerünk! - mondta és lehúzta a takarót rólam. Nem foglalkoztam azzal hogy minek kell nekem felöltözni, inkább csak csináltam amit mond. Fogat mostam még félálomba, de lehet hogy közben elaludtam mert arra keltem hogy Shawn a számat öblíti ki. Ezután felkapott a karjaiban és lementünk a kocsihoz ahova berakott. Nálam még tényleg nagyon korán volt, mert én mindig 10-11 kor szoktam felkelni. Elindultunk valahova, de én már azt sem érzékeltem, inkább azt amikor megállt az autó. Megint felkapott és elindultunk befelé. Nyitva volt a szemem, de úgy aludtam.


^^^

- Shawn! - ásítottam. - miért kellett neked elhoznod engem... Los Angelesbe...? - kérdeztem meglepetten.

- Mert van egy kis elintéznivalóm és nem akartalak otthon hagyni.

- Szóltál anyáéknak ugye? - kérdeztem.

- Persze! Ők pakolták össze a bőröndödet! - válaszolta miközben a derekamra csúsztatta a kezeit. Szorosan hozzá bújtam és a fejem a mellkasába fúrtam. Így álltunk nem is tudom meddig, de kopogtak.

- Hali, bejöhetek? - kérdezte Andrew. Elváltam Shawntól és leültünk a kanapéra. Andrew is leült mellénk és neki kezdett a hosszas mesélésnek.
- Szóval, itt lesz megtartva a Grammy díjátadó, elkezdjük a 3. albumot, interjúkra mentek meg ilyenek. Persze amikor majd elkezdjük az albumot még hazamentek, majd jöttök vissza. Itt van egy nyaralónk ahol szoktunk dolgozni. Na van még kérdés?

- Nekem is meg kell jelennem az interjúkon? - kérdeztem.

- Természetesen nem. - válaszolta diplomatikusan. Jézus Andrew mi történt veled? Bólintottam jelezvén hogy megértettem. Shawn lassan a combomra csúsztatta a kezét, és a menedzsernek próbálta a szemével elmutogatni hogy most már igazán kimehetne. Értette a célzást.
- Öhm, nos akkor mentem de ha kellenék itt leszek mellettetek csak kopogjatok. Khm.. sziasztok... mármint.. szia Em és szia tesó. - mondta zavarában. Hallottuk ahogy becsapódik az ajtó ezzel a tudtunkra adva hogy csak ketten maradtunk a szobában. Shawn lassan a derekamra csúsztatta az egyik kezét a másikat pedig az arcomra helyezte. Lassan maga felé fordított és lágy csókba hívta ajkaimat. Egyik kezemet az arcára vezettem a másikat pedig a hajába. Nyelvünk vad táncot járt. Egy-egy tincsét megúztam, mire egy morgás szaladt ki ajkai közül. Éppen ráültem a csípőjére, mikor kopogtak.

Mindennél  SM ffजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें