13.rész

1.2K 45 0
                                    

- Minden megvan? - kérdezte Shawn a repülőtéren állva. - Kabát, pulcsi, bőrönd, iratok?

- Nyugi, szívem. Minden megvan. - fogtam meg két kezemmel az arcát úgy ahogy a nagymamák szokták. Egy puszit nyomtam a szájára és elindultam a kapu felé. Visszanéztem és láttam hogy ott áll és integet nekem. Visszaintegettem és végül elindultam a kis részen ami a repülő felé vezet. Felszálltam rá, majd elfogaltam a helyemet, ami az ablak mellé szólt. Andrew is tudja hogy hova kell venni a jegyet. Intettem még egyet Shawnnak, majd elkezdett felszállni a gép. Vigyázz Torontó jövök!

•••

- Ezt nem hiszem el! - morgolódtam halkan. Éppen hazaértem, és elővettem a telefonom mikor megláttam hogy szeretett barátom összecserélte. Már írt is és hívott is, de mivel eddig repülő üzenmódban volt a telefon nem kaptam meg. Így hát muszáj volt felhívom Shawnt.

- Szia! - köszöntem, mikor felvette.

- Szia bébi! - köszönt, miközben felnevetett.

- Mikor jössz Torontóba? - kérdeztem.

- Valószínűleg jövőhéten, és akkor majd vissza tudjuk cserélni a telefonokat. - mondta.

- Na, akkor mentem tanulni. - mondtam.

- még ne! - szólalt fel hangosan. - Még beszélgessünk! Kérlek.

- Rendben, de csak azért mert még nem kell vizsgáznom! - mondtam. - Viszont, rohadtul éhes vagyok. Úgyhogy ha nem bánod akkor ennék közbe.

- Semmi baj. Na váltsunk át FaceTime-ra. Látni szeretnélek. - mondta, és fogadni mertem volna hogy most lebigyesztette ajkát.

- De miért? Hiszen alig hogy három órája láttál. - nevettem fel. Szerencse hogy egyedül vagyok itthon. Anya dolgozik Dor pedig suliban van. Apáról meg ne is beszéljünk. Szóval valószínűleg egyedül leszek egész nap. A telefonomat letámasztottam egy pohárhoz, és úgy kezdtem el valami kaját készíteni magamnak.

- Na mesélj, mi volt a repülőn? - kérdezte, miközben az ágyon hason fekve könyökölt.

- Semmi. - nevettem. - valószínűleg végig aludtam az egészet. Ja, igen és köszönd meg Andrewn-nak hogy foglalt nekem helyet. - mondtam, miközben az elkészült szendvicsemet letettem az asztalra.

- Oké. Jajj, úgy hiányzol. - nyöszörgött. - Na, de figyelj bébi, elmegyek aludni jó?

- Te mindig alszol. - mosolyogtam. - Na oksi én meg megyek a tanulnivalóm felé görnyedni.

- Szia.

- Szia.

Miután letettük és ettem, azután előszedtem a laptopom és megnéztem az e-mail- eket.

- Ne, ne ne ne ne ne! - mondtam. Kaptam egy levelet egy sulitól, hogy jövőhéten pénteken lesz az érettségim. Ez mind szép és jó lenne ha Shawn akkor lenne itthon. De nem. Miért is lenne? Éppen akkor fogja majd készíteni a harmadik albumját, és én is mennék vele, és még koncertet is ad. Hát ez is szuper lesz. Kiléptem a fiókomból, majd tettem volna el a laptopom, mikor láttam hogy Lisa rám írt. 

Lis:
Hali csajszi! Otthon vagy?

Én
Hello! Igen miért?

Lis
Találkoznunk kéne GYORSAN!

Én
Rendben, 5 perc múlva a starbucks-nál?

Mindennél  SM ffWhere stories live. Discover now