19.rész

1K 48 1
                                    

Reggel kiabálásokra ébredtem. Shawn mozgolódott mellettem, de amint ő is egy kicsit éberebb lett, rögtön kipattantak szemei.

- Mi van már? - mozgolódott

- Nem tudom. - motyogtam csukott szemmel.

- Megyek megnézem. - suttogta, majd egy puszit nyomott a számra és felkelt mellőlem.

- Nem érdekel és most felmegyek hozzá! - hallottam anyám hangját. Hát ő meg mi a jó életet keres itt?

- Öhm, jóreggelt Mrs Stone. - hallottam Shawn hangját.

- Jaj, drágám nyugodtan hívj csak Carol - nak.

- Tudja a lánya még éppen alszik. - mondta Shawn. Ha tudnád hogy ezt őt nem érdekli.

- Kicsim. - simogatja a vállamat anya. Persze azóta pózt váltottam mert gondolom nem szerette volna látni hogy, a lánya hálóingje teljesen felcsúszott a mellé aljáig.

- Szedd le rólam a kezed. - mondtam neki.

- De, drágám csak...

- Anya nem érdekel. Tudom hogy bocsánatot akarsz kérni, de itt volt egy hónapod. És ez már nem az első volt. Ja, és egy hónapja itt voltak Anikóék és örültek hogy elhívtam őket ide. És meg ne próbáld azt mondani hogy menjek haza, mert valószínűleg Shawn-nal leszek, mert nemsokára kezdődik a turnéja.

- Oké, rendben. Akkor szia. - köszönt el. Hallottam ahogy az ajtó csukódik, majd Shawn visszafekszik mellém.

- Végre. - morogtam.

- Emma. Az anyukád volt. - mondta. - Nem kellett volna megbocsájtani neki?

- Volt rá egy hónapja. És utána meg az lett volna hogy menjek vissza vele. És főleg amíg veled vagyok addig nem nagyon érdekel. - mondtam és a hátamra fordultam. Shawn lehúzta a takarót és keze betévedt a hálóingem alá. Hasamat cirógatta, miközben az arcomat puszilgatta.

- Csókolj már meg re szerencsétlen! - nevettem fel, mikor a szám szélére adott puszit. Ahogy kimondtam a mondatot a számra tapadt és mohón csókolt. Ráültetett a derakára, majd elmélyítette a csókot.

- Shawn, jössz velem zuhanyozni? - kérdeztem két csók között.

- Aha. Kurva jól csókolsz. - suttogta. Nagy nehezen felálltunk az ágyról és eltogyogtunk a fürdőig, majd elváltunk, de csak addig amíg le nem vetkőztünk. Utánna újra ajkaimat falta, majd felkapott ölébe, bevitt a zuhanyzóba majd a csenpének nyomott.

- Ma nem nagyfiú. - suttogtam neki, mire ő letett a földre. Ezután megmosttuk egymás haját, majd elzártuk a vizet és kiléptünk a fürdőből. Körbetekertem magam törülközővel, majd kiléptem a szobába.

- Nah, végre hogy kijöttél. - mondta Aaliyah. Utánam rögtön jött Shawn és Aal szeme kikerekedett.

- Nem akarom tudni. - motyogta és kiment.

- Oké. - néztünk utána Shawn-nal.

- Visszamegyek hajatszárítani. - mondtam, de Mendes is jött utánam. - Mit szeretnél?

- Megszárítani. - mondta, miközben rámutatott a hajamra. Vállat vontam így előszedtem a hajszárítót és odaadtam a kezébe egy fésűvel.
- Imádom a hajad. - suttogta. Felkuncogtam, majd hagytam hogy szárítsa. Fél óra múlva jöttünk ki a fürdőből, majd odamentem a bőröndömhöz ruhát választani. Úgy gondoltam hogy ma elmegyek Camival Aaliyah-vak edzeni. Camit felhívtam, aki igent mondott, majd megkérdeztem a kisebbik Mendest aki szintén azt mondta hogy igen. Gyorsan bedobáltam az edzős cuccomat egy táskába, majd elköszöntem Shawntól és felkapva a kocsi kulcsot lementem a nappaliba ahol Aal várt.

Mindennél  SM ffWhere stories live. Discover now