35.rész

550 25 3
                                    

A tegnapi randi után mindketten kidőltünk és aludtunk egy tizenkét órát. Ami nálam már szinte mondható normálisnak is mert ha vele vagyok képes lennék az egész napot is átaludni.

Még mindig az igazak álmát aludtam amikor hallottam hogy Shawn felkel mellőlem és kimegy a szobából egyenesen a fürdőbe. Gondoltam hogy egy pár perc után visszajön mert azt hittem hogy csak pisilnie kellett. Hát nem így volt. Mivel nem hallottam sem vízcsobogást és sem fogkefe hangot, amilyen gyorsan csak tudtam kikeltem az ágyból és kócos hajjal úgy ahogy voltam benyitottam a fürdőbe.

Persze megláttam Shawn-t aki éppen gyertyát gyújtott meg a fürdőkád körül.

- Istenem Shawn. - tettem a mellkasomra a kezemet. - Azt hittem hogy valami bajod van mert sokáig nem jöttél ki innen.

- Dehogyis, csak gondoltam megleplek. - villantotta meg kisfiús mosolyát. Gyorsan odamentem hozzá és átöleltem nyakát. - Hé, vigyázz nehogy megégesd magad! - mondta és kezeit a combomra rakta és dereka köré kulcsolta lábaimat.

Kivitt a fürdőből és visszatett az ágyra majd fölém hajolva megcsókolt. Pár perc múlva elváltunk.

- Visszamegyek és befejezem amit elkezdtem jó? - bólintottam majd egy utolsó puszit adva a szájára elengedtem, mire ő visszament.

Oldalra fordultam ahol levettem a telefonomat a töltőről és elkezdtem nyomkodni. Hirtelen megláttam hogy mennyi az idő és még az ütő is megállt bennem. Dél volt. Rohadtul dél volt és ma még semmit sem csináltam.

Arra eszméltem fel hogy Shawn guggol az ágy mellett és szólongat.

- Hahó kincsem, gyere menjünk fürdeni. - húzott fel. Engedelmeskedtem és követtem a fürdőbe.

Az említett helyiségbe beérve megcsapta az orromat a levendulaszag, és alig vártam már hogy elmerüljek a szerelmemmel ebben a forró vízben.

Ahogy megláttam hogy Shawn kapkodja le magáról a ruháit, én sem tettem mást. Ahogy levettem a ruháinkat beültünk az akkorra már langyos vízbe és együtt relaxáltunk.

•••

Nem tudom hogy mennyi idő telhetett el de Shawn megszólalt.

- Tudod mindig is erről álmodtam. - mondta szerelmesen.

- Ugyan miről? - kérdeztem kíváncsian.

- Hogy egy nap életem szerelmével fogok itt ülni.

- Úgy érted egy meleg kád vízben Hollandiában? - kérdeztem mosolyogva.

- Persze, rontsd el. - kezdett el duzzogni. - Egyébként nem, csak reménykedtem benne hogy valami ilyesmit fogok csinálni a szerelmemmel, de azt nem tudtam hogy melyik országban. Lehet hogy otthon a saját fürd...

- Shh - tettem az ujjaimat a szájára. - Értem hogy mire akarsz kilyukadni nyugi. - mosolyodtam el.

Ő csak felvonta a szemöldökét és résnyire kinyitotta a száját. Ördögien elmosolyodott majd őrült módon kezdett el csikizni, miközben azt hitte hogy csikis vagyok. Szép próbálkozás Mendes, nagyon szép.

- Hát életem, ez nem sikerült. Tudod hogy nem vagyok csikis. - mosolyodtam el.

- Basszus tényleg. - csapta homlokon magát.

Mindennél  SM ffWhere stories live. Discover now