8.rész

1.4K 45 0
                                    

- Shawn! - nyöszörögtem. - Öltözz fel! - mondtam, mivel egy alsó nadrág volt csak rajta. A fejemre szorítottam a párnát mikor idenézett.

- Csak nem zavarban vagy? - közeledett. - De? - suttogta. Mégjobban belenyomtam a pirosodó fejemet a párnába. Felém mászott és a párnát elvette e fejemtől. Hangosan felnevetett és egy puszit adott az arcomra. Ezután rám helyezte teljes testsúlyát, ami persze nagyon nehéz volt.

- Mendes szállj már le rólam! - mondtam halkan, mert nem tudtam hangosabban megszólalni. Még mindíg rajtam nevetett, így bevetettem azt a fegyveremet amit Andrew mondott.
- Shawnie! - mondtam nyávogós hangon. Abbamaradt a nevetés és rekordgyorsasággal lemászott rólam, és megállt felettem.

- Ezt te hol hallottad? - kérdezte, összeráncolt szemöldökkel.

- Andrewtól! - vontam vállat. Hangosan felnevetett.

- Esküszöm hogy nem foglak titeket együtt hagyni. - csóválta meg rosszalóan a fejét.

Visszafordultam az oldalamra és próbáltam elaludni mert még rohadtul álmos voltam.

- Hé édes! Ne aludni vissza, mindjárt indulnunk kell! - jött oda az ágyfelem mellé. Az orrával megbökte az arcom, mire felnevettem.

- Jó szerintem már nem tudok vissza aludni. - motyogtam.

- Az volt a terv. - mondta mosolyogva. - Na de kifelé az ágyból! - húzta le rólam a takarót, pont úgy mint anyukám csinálta amikor 14 éves voltam. Kikeltem az ágyból és a fürdőszoba felé vettem az irányt. Fogat mostam, majd kimentem ruháért. Mert Em volt olyan hülye hogy nem vitt magával. Felcsaptam a bőröndöm tetejét és kivettem egy mustársárga pulcsit és egy farmert. Visszamentem a fürdőbe, majd felöltöztem. Sminket nem vittem fel, mert a repülőn így is úgy is be alszom. Kiléptem a kis helységből és megláttam Shawnt ahogy az ágyon telefonozik.

- Shawn! - kopogott Andrew. Odaslisszoltam az ajtóhoz és kinyitottam.
- Sziasztok! Csak annyi hogy 2 óra múlva indul a gép, úgyhogy ideje lenne elindulni.

- Rendben köszi! - csuktam be az ajtót.

- Shawn, told ide a kis formás segged a bőröndöddel együtt! - kiáltottam. Pár perc múlva megláttam ahogy jön kifelé a szobából.

- Most azt mondtad hogy jó a seggem! - jelentette ki egy magabiztos mosollyal.

- Álmodhatsz! - mosolyogtam gúnyosan. - Átmegyek és szólok a lányoknak. - mondtam, és már bent sem voltam a szobában. Bekopgtam majd le is nyomtam a kilincset és Ruby-éknál voltam.

- Em? - jött ki Ruby. - Te meg mit keresel itt?

- Csak gondoltam hogy szólok, mert megyünk. - mondtam félénken.

- Jajj, Bocsi Ruby kicsit dühös mert most szakítottak vele. - mondta Lis. Lemondóan megráztam a fejem és kiléptem az ajtón. Többször is ilyen volt Ruby, de eddig mindig elsiklottam felette. Ha továbbra is így fog velem beszélni, akkor megszüntetem vele a kapcsolatot.

- Em! - jött velem szemben Zubin. Kérdően rápillantottam hogy folytassa.
- Elmegyünk az edzőterembe jössz? - kérdezte.

- Nem lehet, mert mindjárt indulunk haza. Majd otthon elmegyek. - mondtam és beléptem Shawnhoz.

- Mehetünk? - kérdeztük meg egyszerre. Megfogtuk a bőröndünknek a fogantyúját és elindultunk lefelé. Beszálltunk a liftbe és megfogtuk egymás kezét. Ujjaimat rákulcsoltam az övéire, mire mosolyogva egy puszit nyomott a számra. Kiszálltunk a liftből és a recepció felé vettük az irányt. Megláttuk Andrewet és a banda tagjait.

- Na mivan Zubin még sem mész edzeni? - kérdeztem szélesen mosolyogva.

- Jól van na! Miután mondtad azután futottam össze Andrew-val. - mondta nevetve. Én is mosolyogva megráztam a fejem. Ránéztem Shawnra aki nagyban mosolygott.

- Úgy imádom a mosolyodat! - súgta a fülembe. Mosolyogva lehúztam egy csókra. Andrew hangjára szétváltunk. Közben lejöttek a barátnőim. Ruby úgy nézett ki mint aki legalább tízszer àtment volna egy kamion. Lis élt és virult. Odamentem hozzàjuk és megöleltem őket. Mindig amikor valamelyikőnk szomorú volt így vígasztaltuk egymást. Visszamentem Shawmhoz és kivettem a táskámból egy napszemüveget és odanyújtottam Rubynak. Ne kérdezzétek miért van nálam napszemüveg főleg ilyenkor.

- Szerintem erre szükséged lesz! - mondtam. Elmotyogott egy "köszit" és fel is vette.

- Miért kell neki napszemüveg? - kérdezte halkan Shawn.

- Szakított a barátjával. - mondtam.

- Indulhatunk? - kérdezte Geoff. Mindenki megindult kifelé. Közben felhúztam a kapucnimat, mert nem volt nálam sapka. Bezzeg napszemüveg van. Kiértünk a kocsihoz, és betettük a cuccunkat. Két kocsi állt de a cuccunk belefért egynek a csomagtartójába. Talán csak Shawn gitárja került át a másikba. Persze miközben raktuk a dolgainkat befele a kocsiba Shawn képeket osztogatott. Külön kocsiba ültünk mert idézem Andrew szavait: a fanok biztosan látták hogy Emma melyik kocsiba szállt be, és ha te is abba fogsz beszállni akkor megint jönnek ezek az "jaj együtt vagytok?" Meg ilyen kérdések. Miután kiértünk a repülőtérre ott is egy fan csoportot láttunk akik közeledtek felénk. Nagyon jó mondhatom. A biztonságiak eltereltek minket egy másik irányba - mert ugye magángéppel megyünk - és beszálltunk. Leültem Shawn mellé, és a vállára hajtottam a fejem. Közben a többiek nagyban szórakoztak hátul. Összekulcsolta az ujjainkat és egy puszit nyomott a hajamba. Megfordultam és szinte már kínzó lassúsággal megcsókoltam. Visszahajtottam a vállára a fejem és így pihentünk tovább. Mikor újra felnéztem Shawn már nagyban húzta a lóbőrt, így felültem és elkezdtem tanulni. Bekapcsoltam a gépem, majd a fülhallgatót bedugtam a fülembe és elindítottam egy Spotify listát. Először átnéztem minden anyagot, majd megcsináltam a hozzá lévő feladatokat. Szinte minden nap kell tanulnom mert nekem ennek az évnek a végén lesz az érettségim.

                                        ***

Arra keltem hogy valaki puszilgatja a nyakam.

- Jó reggelt Em! - suttogta a fülembe. Felnevettem mert a lehellete csikizte a nyakamat. Odafordultam és megcsókoltam.

- Megérkeztünk? - kérdeztem. Bólintott és segített leszállni a gépről. Miután kiléptünk nyújtózkodtam egyet. Azért az a 8 óra repülés megártott.

- Gyere hazaviszlek. - mondta. Este 11 óra volt.

- Nem kell! Inkább hazamegyek majd egyedül. - mondtam miközben ásítottam egy hatalmasat.

- Alig állsz a lábadon! Gyere! - fogta meg a kezem. Andrew és a többiek egy másik kocsival mentek. Elindultunk a Jeep felé, és amikor odaértünk hátulra betettük a cuccunkat. Beültem az anyós ülésre Shawn pedig mellém és beindította a kocsit. Kifelé nézelődtem, mikor lecsukódott a szemem.

                                     ^^^

- Em! - szólongatott Shawn, mire kinyitottam a szemem. - Nem szívesen ébresztenek fel, de egyfolytában rezeg és csörög a telefonod.

A telefonomat elvettem az éjjeli szekrényről, és megláttam ki hív. Ránéztem Shawnra.

- Ajaj...

Köszi hogy elolvastad, remélem tetszett.
Petra❤️

Mindennél  SM ffWhere stories live. Discover now