31.rész

576 30 3
                                    

Három hónap. Annyi telt el amióta Shawnnal szüneteltettük a kapcsolatunkat, és mentünk el Camilához. Azóta sok minden változott. Főképp a Shawnnal való kapcsolatom. Meg persze a családéval is, de Shawnéval nagyon sokat. Most felmerülhet bennetek az a kérdés hogy szakítottunk-e. Egyszerű válasz. Nem. Csupán, sokkal szorosabb kapcsolatunk van, ami azt jelent hogy véglegesen hozzá költöztem, így minden percet együtt tudunk tölteni, és jobban egymásra tudunk figyelni.

A családom. Ők támogatnak mindenben természetesen. Még apa is, mert közben jóba lett Shawnnal. Kiderült hogy nagyon sok közös van bennük, így hamar egymásra hangolódtak.
Shawn családja. Velük is nagyszerű kapcsolatot ápolok, és egyre többet ülünk össze esetleg egy családi vacsorára, egyre többet látogatjuk őket. Közben a két família is megismerte egymást, először kicsit feszült volt a hangulat, de ahogy apám és Shawnál is, hamar jóba lettek. Szóval ez a három hónap jól eltelt.

Most éppen Shawn menedzserével Andrewval beszélek, ugyanis Shawnnak elkezdődött a turnéja, és meglepem. Ez volt Andrew ötlete.

- Szerintem ez szuper ötlet. Akkor lefoglalok neked egy jegyet három nap múlvára, és akkor meglepjük Shawnt. - mondta a menedzser.

- Rendben, és akkor hány nap is lesz? Csak hogy hogyan intézzem az interjúkat. - fújtam ki a levegőt. Igen, attól még hogy model vagyok, kezdek egyre felkapottabb lenni, ami azt jelenti hogy egyre több cég keres meg, és semmire sincs mostanában időm.

- Kb három-négy nap. Annyit leszünk itt miután megérkezel. És ki a legújabb cég aki megkeresett? - kérdezte.

- Egyelőre anyum cége keresett meg legtöbbet, de általában vegyesek. Vannak kisebbek és nagyobbak is.

- Értem. Azért ha nem akad munka szólj és segíthetsz. - mondta nevetve.

- Rendben mindenképpen szólok. - mondtam én is. Ezután letettük és rögtön át is küldte e-mailben a jegyet. Akkor kezdjünk is el összepakolni.

Miközben pakolgattam a ruháimat betettem egy NF lejátszási listát, mert mostanában nagyon ráfüggtem. Megcsörrent a telefonom, így muszáj voltam felvenni, de ahogy megláttam hogy ki hív elmosolyodtam.

- Szia Em. - köszönt Karen.

- Szia Karen. Miújság hogy vagytok? - kérdeztem.

- Nagyon jól vagyunk köszönjük. Te hogy vagy édesem?

- Nagyon jól vagyok, én is köszönöm. Miért hívtál?

- Csak gondoltam megkérdezem hogy nem szeretnél-e átjönni. Liyah kapott egy új kutyát.

- Oh, rendben indulok is. - mondtam majd letettem a telefont.

Gyorsan felkaptam valami normális szettet, beállítottam a hajamat, és indultam is. Úgy voltam vele hogy smink nem kell, mert úgyis láttak már nélküle. Fel óra múlva megérkeztem hozzájuk. Gyorsan kipattantam az autóból, mire kiszálltam Aal már szaladt is kifelé az ajtón.

- Emma! - kiáltotta nevetve.

- Szia! - mondtam nevetve én is. Gyorsan fogtam a táskámat és bementem a házba. Bent rögtön üdvözölt Karen is. Persze Manuel még nem volt otthon. Megöleltem Karent és futottunk is ki a kertbe ahol a kiskutya már próbálta magát kiásni a kerítésen kívülre.

- Héé, te rossz csont! - dorgálta meg aranyosan Liyah.

- Úristen de cuki! - néztem rá a kutyusra aranyosan. Aaliyah átadta a kezembe, és esküszöm nektek, mint egy toll pihe. Sőt még annál is könnyebb volt. És amilyen cuki, hát én elolvadtam. - Mi a neve?

- Sophie. - válaszoltál egyszerre Karennel.

- Hát nagyon aranyos. - mondtam miközben letettem a földre és óvatosan megsimogattam a fejét.

- Van kedved, nálunk éjszakázni? Manuel ma úgysem jön haza tarthatnánk egy csajos napot. Mit szóltok hozzá lányok? - nézett ránk az anyuka.

- Előbb megkérdezem Shawnt, ha nem baj.

- Persze nyugodtan, nem baj.

Gyorsan felhívtam Shawnt, aki szerencsémre megengedte, de persze nem értette h miért kérdezem ezt tőle, hisz nyugodtan aludhatok ott a tudta nélkül. Erre nekem az volt a válaszom hogy nem akarok még egy vitat kreálni, szóval inkább megkérdeztem.

- Azt mondta hogy maradhatok, szóval jöhet a pizsi parti. - bementünk, vittük magunkkal Sophiet is. Leültünk a kanapéra, és megbeszéltük hogy ki milyen sorrendben megy zuhanyozni. Mivel nem hoztam magamnal pizsamát, ezért Aal adott egyet, mert egy a méretünk szerencsére.

Azt mondták hogy menjek én elsőnek, mivel vendég vagyok. Mondtam hogy nyugodtan mehet más is de addig erősködtek, hogy muszáj volt elmennem. Mondták hogy van törülköző a felső polcon, azt biztos hogy felérem. Így is volt, gyorsan megtörülköztem és mentem is lefele a többiekhez. Addig készítettek popcornt, meg chipset. Gyere rám modell alkat.

Elindítottuk egy filmet aminek a címe szólits a neveden. Majdnem két és fél órás film.

Végig néztük és mire a végére értünk mindenkinek folyt a könnye.

- De most olyan helyes Timothée. - mondta Aal.

- Szerintem mint egy csontváz, bocsii. - nevettem.

- Végülis neked ott van Shawn. - mondta.

- Na lányok, még egy filmet? - kérdezte Karen. Mindketten bólintottunk, így kerestünk egy horrort, és elkezdtük nézni.









Hát, itt van meg egy rész emberkék, és mostmár megpróbálok több részt írni esküszöm.

Remélem tetszett!

Mindennél  SM ffWhere stories live. Discover now