348. nastavak - krevet

16 1 0
                                    

-Međutim ipak postoji problem, – Arijana je nastavila da objašnjava Sandri, – bar ga ja tako shvatam. Spike tebe od svih devojaka najviše voli, a ja čak mislim da o tebi i mašta. To sam zaključila po tome koliko je lepih reči govorio o tebi, toliko ne bi ni pesnik.

-Ne bi bio jedini.

-Kako si rešila sa tim drugim, jer znam koji je taj?

-Rekla sam mu da s tim prekine inače ću s njim prekinuti prijateljstvo, posle toga se smirio.

-Nije se smirio već samo glumi da ga ne odbaciš. To ću ja već da sredim, ali mene više brine Spike. Već sam ti rekla da moram čuvati Kodaru.

-Pa šta predlažeš?

-Da vas dvoje otvoreno razgovarate o vašem odnosu.

-Nismo mi ni u kakvom odnosu!

-Da li ti je Spike odbojan?

-Nije mi odbojan.

-Da li ga se bojiš?

-Ne bojim.

-Odlično. On tebe voli, a to meni smeta, možda Kodari i ne smeta. Volenje kao volenje nije problem, neka te voli koliko hoće ali da to ne bude tajno. Ne želim da tebe zamišlja dok vodi ljubav sa Kodarom ili sa mnom. Kodaru sigurno nema potrebe zamišljati jer je ona uvek uz nas u istom zagrljaju.

-Misliš da me zamišlja?

-Sigurna sam u to. Kodari i meni je rekao da si ti za njega idealna devojka. Ako ne veruješ meni pitaj Kodaru.

-Možda nije bio iskren?

-Ne bi bio iskren da je rekao da mu se ne dopadaš, a ovako je sigurno bio.

-Šta ti onda predlažeš?

-Hoću da se vas dvoje otvorite jedno pred drugim i to u mom i Kodarinom prisustvu. Da bez i malo ustručavanja i ti i on govorite o tome šta bi radili na pustom ostrvu i koliko bi se voleli. Nakon toga da konstatujete da je sve to samo mašta, a da u realnosti ti imaš svog momka kojeg voliš a i Spike ima Kodaru i mene. Po mom mišljenju će izvesna napetost koja postoji između vas da nestane i svako se može okrenuti svom životu. Ukoliko želiš da o svemu ovome Tiryan ne sazna, sve će ostati među nama.

-Ja mu sve govorim, ali ako mu ovo kažem sukobiće se sa Spikeom, a to ne bi bilo dobro ni za grupu.

-Sve ovo što sam ti rekla je bilo samo moje razmišljanje, Kodara nije upoznata sa detaljima, a Spike nema pojma ni o čemu. Ništa nije hitno pa možeš odlučiti kad poželiš. Možeš pristati, možeš odbiti, a možeš dati neki svoj predlog. Dok Spike bude ljubio Kodaru ili mene, sigurno neće reći da za to vreme misli na tebe, ali ćemo nas dve to znati i teško patiti.

-Ti Arijana stvarno preteruješ.

-Bila bih najsrećnija da si u pravu. Ponoviću da te Kodara i ja iskreno volimo, kao da si naša najbliža. Sad sam dobila još jednu ideju. Šta misliš o ideji da nas tri odemo na neko noćno kupanje u moru? Ne mora to niko da zna. Ako smo mi vlast valjda imamo pravo i na neke privilegije, zar ne?

-A ko ćeda vozi?

-To je potpuno svejedno, možeš i ti, a ako ne znaš naučiću te. Uverićeš se da to nije ni malo teško. Slično kao i ova vozila na baterije.

-Nas tri same na moru?

-Nećemo biti same, valjda znaš da Kodara ne ide nigde bez Sakuza. One će nas čuvati.

-Sve to zvuči primamljivo, jedino nisam sigurna kako ću ja to sakriti od drugih?

-Lako, odnosno ne moraš sakrivati. Nas tri nećemo samo uživati, jer to nikad nije glavni cilj. Glavni cilj je da rešavamo probleme u brodu i oko broda. To možeš pričati drugima jer to nije tajna, ali se bojim da to nikoga neće interesovati. Niko nam se do sada nije javio da bi hteo da nam pomogne kako da oslobodimo brod. Čak je i Solarija od nas pobegla i nama sve prepustila. 

Solaria 3Место, где живут истории. Откройте их для себя