330. nastavak - Dora i maženje

12 1 0
                                    

-Dora se nasmejala, – Arijana, stavi ruku na moj stomak da osetiš kako mi se dete pomera, a možeš i ti Spike.

Uskoro su se dve ruke našle na Dorinom stomaku prelazeći lagano preko njega da bi osetile pomeranje. – Spike, neće se dete ljutiti ako rukom pređeš preko mojih dlačica i opipaš sve što ima tamo i da mi lagano prelaziš  preko grudi.

Spike pogleda Kodaru koja je samo slegnula ramenima, Arijana je bilo potpuno koncentrisana na opipavanje stomaka pa na njene reči nije ni reagovala.

Poslušao je Doru iako uopšte nije imao takvu želju. Prešao je lagano rukom preko dlačica talasajući prstima preko njih i preko grudi opipavajući im mekoću pa vratio ruku na njen stomak.

-Osećam kako se dete pomera, – Arijana je bila ushićena.

-Osećam i ja, – komentarisao je Spike. – Dora da li znaš da nas svi posmatraju šta ovde radimo?

-Ne brini Spike, znam to dobro, a to mi je i cilj da vide. To je jedan od razloga zašto sam ovde došla. Šta su drugi mogli videti? Dve ruke kako me glade po stomaku, a tvoja i malo iznad i malo ispod. Šta će pomisliti posle toga? Reći ću vam kasnije. Ovo diranje, a za mene je bilo maženje u onom najpozitivnijem i najčišćem smislu, je od muškrca koji bi trebao da što pre postane tata i da mnogo ne filozofira već da dete napravi kad ima s kim.

Kodara jesi li mu videla izraz lica dok me dirao? Plašio se da me ne povredi. Maženjem se žena ne može povrediti. – Dora se vratila u sedeći položaj, – a Arijani ovo diranje treba da da sliku šta je čeka kad postane majka. Zbog toga smatrajte da sam svakom od vas troje dala određeni poklon. Ti si se Kodara uverila kakav će biti Spike kao tatica. Kladim se da je bar na trenutak pomislio da dira tebe.

-Pa sad... – Spike nije završio rečenicu.

-Sve mi je jasno, a sad kaži zašto si stvarno došla, jer je ovo ipak bio uvod. Nemam ništa protiv što su te Spike i Arijana mazili, ako se to može tako nazvati.

-Sve je počelo baš zbog maženja. Kad ste vas troje otišli, pričali smo o vama pa je Admenta rekla da nije u redu da se vas troje na sred plaže i pred svima mazite. Meni je to čudno zvučalo jer to svi radimo na ovoj plaži pa čak i ona. Tada sam počela razmišljati u čemu je problem. Razmatrala sam mogućnost da li joj smeta Arijana koja naizgled ne pripada grupi ili je to zbog toga što vas je troje.

Izvinjavam se što mi je bilo potrebno toliko vremena da shvatim. Skriveno sam namignula Sauronu, a svima ostalima rekla da se idem maziti zajedno sa vama. Sauron me glasno podržao i rekao da nema ništa protiv. Ostali na to nisu reagovali osim Admente, koja time nikako nije bila zadovoljna. Pozvala sam Sandru na ponovno kupanje da bi mogle na miru razgovarati.

Zaključile smo da cela priča nema nikakve veze sa maženjem već sa nečim drugim. Zapitala sam se zašto je Admenta stalno bila sa momcima dok se kopao led a ne sa nama devojkama. Jedini zaključak koji se nametao jeste da želi biti vođa. Ideja da neko van grupe želi da gospodari našim momcima mi se nikako ne dopada.

Admenta je najpre tebe smatrala konkurencijom u vezi vođenja grupe, pogotovo dok mi nismo došle. Sada kao konkurenciju vidi Arijanu, jer se cela grupa njoj okrenula a Arijana grupi, naravno zajedno s tobom. To je za Admentu prekrupan zalogaj jer grupa postaje snažnija. Isticanje vašeg maženja na sred plaže kao manu, je samo njen pokušaj da u grupi nađe slabosti.

-Admenta je i radila s nama, nije samo gledala, – ubacio se Spike u Dorino izlaganje.

-To nije bitno, ona ne pripada našoj grupi. – Ovde im je Dora prenela raspravu koju je vodila sa Admentom o značaju grupe. – Ja sam do sada gledala u pogrešnom pravcu, mislila sam da mi je Kodara konkurencija, a ona to sigurno nije.

Solaria 3Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin