349. nastavak - kombinacija

17 0 0
                                    

-Predlažem da ugasimo svetlo pa da pričamo u mraku i da se po malo mazimo zamišljajući da je to neki zgodni momak koji je nama očaran. – Kodara je očigledno počela da fantazira.

-Ugasila sam svetlo, a gde ti Kodara misliš da nađemo takvog momka? Ja sigurno ne bih imala ništa protiv toga da me on mazi po dupetu. Problem je Sandra, ona bi sigurno počela da vrišti ma koliko on bio zgodan.

-Nemojte vas dve da preterujete, nisam ja od kamena, malo maženja ne bi škodilo ukoliko je taj zgodni nepoznat.

-Sandra, nešto me zanima. Zbog čega ističeš nepoznatog muškarca? Da li si se nekad ljubila sa nekim od naših muškaraca?

-Nisam nikad, zašto to pitaš?

-Nisi se nikad ni ljubila, ni grlila, pa čak ni u obraz?

-Ne mogu se toga setiti.

-Zar ti je to toliko odbojno?

-Nije mi odbojno, nego mi nekako nije bilo prikladno, kako da se ljubim ili grlim ako mu ona stvar strči?

-Meni to nikad nije bio problem, strčalo ne strčalo zašto se ne bih ljubila s tim momkom. Čak sam mu rukom držala onu stvar, da li ti Sandra misliš da sam ja zbog toga manje vredna? - Kodari to pričatili ili raditi to nije bio ni najmanji problem jer u tome nije videla ništa nemoralno, sve su to bili njeni ljudi.

-Kodara nemoj da se ljutiš, ja to sigurno ne mislim. Znam da ti sve naše momke voliš i da u tom diranju nema nikakve provokacije, osim možda verbalne. A isto te tako i momci doživljavaju, grle te i ljube više nego da si im sestra.

-Meni su naši momci spasili život kad sam bila na jezeru i nema onogo što za njih ne bi uradila jer su i oni takvi prema meni. To znači da o nekom stidu dok sam sa njima nema ni govora, neka me ljube i diraju koliko i s čim hoće. Ali je ipak tu granica, nema dalje. Ne mislim da se svi moraju ili trebaju tako ponašati, ali bi ti Sandra ipak mogla biti malo popustljivija, zašto se ne bi grlila sa našim momcima ako ih voliš ? Ali ako ih ne voliš to je onda sasvim druga stvar.

-U pravu si, svi su oni veoma ljubazni prema meni, a ja kao da bežim od njih, iako to nije moja želja, znam i da se Tiryan ne bi ljutio. Verujem da bi se i oni žrtvovali da bi me spasili ako bi to bilo potrebno. Nekako sam zgrčena, znam da to nije dobro i da se moram više otvoriti. Svi su me gledali kako vodim ljubav saTiryanom i šta mu sve radim, a kad sam s momcima kao da glumim sveticu.

-Kad je reč o Sandri svetici koja je ostala u drugom stanju po Svetom Duhu, zaboravila sam ti Kodara nešto reći. Nemoj da misliš da sam htela sakriti.

-Kako veštačke inteligencije mogu zaboravljati?

-Nisam ja više veštačka inteligencija već žena, ili bar većim delom. Dakle poljubila sam se sa Sauronom.

-Ma nemoj, znači prevarila si me sa muškarcem?

-Čekajte, stanite malo, – pobunila se Sandra, – koja je vaša orijentacija, prema ženama ili prema muškarcima?

-Arijana, uhvati Sandru za grudi, a ja ću za dlačice. Jesi li? – Kodara je bila i više nego jasna.

-Jesam.

-Sad mi ti Sandra kaži koje si ti orijentacije? Nalaziš se između dve žene koje te maze i u tome uživaš. Možemo mi i da te ljubimo i to svuda, samo poželi.

-Ovo je samo druženje, – Sandra nije znala kako da definiše svoju situaciju. – Ipak maknite svoje ruke.

-Nećemo. – odgovori joj Kodara.

-Kodara, meni dođe da Sandri ljubim grudi, a posle da je ljubim dole i da je dovedem do vrhunca, mogu li? – Provokaciji se pridružila i Arijana.

Solaria 3Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin