345. nastavak - Arijanin san

12 1 0
                                    

-Preuzimam na sebe brigu o vašem zdravlju, a to znači da ću vas oboje morati redovno ljubiti. To neće biti tehničko ljubljenje već ono na najlepši način, najnežnije i sa puno ljubavi. Ne brini Kodara tvoju dozvolu neću zloupotrebiti, bar ne mnogo. Ja sam pokušala da definišem moj odnos prema vama onako kako sam znala. Naglašavam ovo prema vama a ne prema tebi ili prema Spikeu. 

Vas dvoje ste moji kao par i takve vas volim, niti vas gledam odvojeno niti vas želim odvajati. Meni apsolutno odgovara da budemo zajedno. Kad vi vodite ljubav volim da sam priljubljena uz vas i da osećam vašu ljubav koja tada prelazi i u mene. To me obogaćuje i stvara jasniju sliku kakva ja na kraju trebam da budem. Svakim danom pa čak i svakim satom ja se usavršavam. 

Sutra će mi dupe talasati, a grudi poskakivati dok hodam, pa ćeš ih ti Spike imati na raspolaganju onako kako ih voliš. Volim da ljubim Spikea i da on mene ljubi. Veoma mi je zanimljivo, pa čak i erotično da tebi Kodara ruku držim među nogama, a da se Spikeov provlači kroz moju ruku i ulazi u tebe. Iako on meni zamera, ni on meni često ne govori da me voli. 

Možda mu je nezgodno to govoriti pred tobom pa to pokazuje načinom maženja koje je veoma nežno. Ja ću mu ubuduće govoriti da ga volim, toliko glasno da će čuti svi oko nas, pa neka se ljuti ko hoće. Kad smo sve troje u zagrljaju to sigurno znači i da se volimo jer zašto bi inače bili? Ja tada dobijam želju da i tebi Kodara pokažem koliko te volim, kako to ne govorim rečima, onda mi dođe da to pokažem ljubljenjem.

-Sve je to meni jasno još odavno, – reagovala je Kodara, – ljubi koliko hoćeš i diraj gde želiš kad smo sve troje zajedno, samo to nemoj previše naglašavati da moram o tome razmišljati. Ja kao ljudsko biće imam određenu viziju moralnih normi ponašanja, ali isto tako određenu sporost u prilagođavanju. Kod tebe je to verovatno trenutačno. 

Problem kod mene je u tome da mi treba vreme da se prilagodim ali i vreme da se odviknem od onoga na šta sam se privikla. Jer ako se naviknem na tebe kao na nešto bez čega se ne može, kako će mi biti kad ti od nas odeš? Imaćeš svog momka i s njim ćeš se ljubiti i uživati a kako će biti nama, Spikeu i meni bez tebe? 

Ja ili mi, na tebe ne želimo da gledamo kao na prolaznu epizodu. Ulaziš nam u srca i tu se smeštaš i nalaziš svoje mesto. Kad odeš od nas to mesto će biti prazno i samo će podsećati na tebe. Spikeu i meni neće biti ni malo lako, osećaćemo se kao roditelji od kojih je dete otišlo u neki veoma daleki svet.

-Ja sam vaše dete? Zanimljivo, toga se nisam setila. Znači zbog toga je meni tako lepo s vama?- Mogu li da te poljubim u stomak?

-Možeš i iznad i ispod. To je za dete ipak bilo figurativno rečeno, ali svakako u tome ima i istine. Razlika je u tome što te mi nismo stvorili već pomažemo u tvom stvaranju. Određeni roditeljski odnos postoji jer te smatramo našom, ali postoji i ljubavni odnos koji je svakao specifičan u ovom slučaju.

-Da li to znači da ne bi bilo dobro da mi Spike napravi dete kad budem u stanju da zatrudnim?

-A šta će reći tvoj momak na to? Dete je potvrda ljubavi ili bar njen rezultat. Tvoj momak će sigurno želeti da on bude otac tvog deteta. Ja sam odavno odlučila da Spike bude otac mog deteta, jedino neka tragedija to može da promeni. Što se tebe tiče, ako ti momak ne može napraviti dete, bila mi čast da ti ga Spike napravi. Bilo bi to naše zajedničko dete, ali je ipak bolje da ga pravi tvoj momak.  

-Šta je sa pustim ostrvom?

-To je dobar primer da li vrede moralne norme i koliko ih se trebamo držati. Recimo da Spike završi tamo sa nekom od naših devojaka, pa čak i s tobom. Koja je razlika da li bi on spavao s tom devojkom posle godinu dana ili prve večeri? Šta god zaključili to bi onda trebalo da važi i za mene u toj situaciji. Da li bi to značilo da ne postoji ljubav? Sigurno ne, već da život mora nastaviti dalje. Ja bih se potrudila da zavolim tog muškarca ako je to moguće, i da dobijem s njim dete. To ne bi važilo ako on mene ne bi voleo.

Solaria 3जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें