329. nastavak - maženje

7 0 0
                                    

-Spike kako ti izlaziš na kraj sa njih dve, da li ti njima gospodariš ili one s tobom? – zanimalo je Tiryana.

-U fizičkom smislu lako, ali one toliko pričaju da mene glava zaboli od slušanja, bla, bla, bla u beskraj.

-Jadan ti. – odgovorio mu je sa smeškom.

-Rugaj se, ti ne bi izdržao s njima ni pet minuta, bežao bi glavom bez obzira. Prevelika je to cena. Ti treba da budeš srećan što imaš ćutljivu ženu.

-Pa i nije baš toliko ćutljiva koliko ti se čini, druženje sa Kodarom ostavlja traga i na nju.

-Arijana, – ubacio se Ventor, – ako si ti šefica za tehnička pitanja, kakvi su planovi za sutra što se tiče rada?

-Ventore, Kodara se po malo šalila kad je imenovala sebe i mene za određeno šefovanje. Prava je istina da ja bez njene saglasnosti ništa ne radim, ni na ljubavnom ni na tehničkom planu. Mogu da iznesem svoj plan što se tiče ovog drugog. Ja od tebe ali i od drugih momaka očekujem da dajete svoje ideje, o kojima ćemo diskutovati i postupiti po dogovoru, nije ovo ratna situacija pa da je potrebna stroga subordinacija. 

Ja bih za sutra ipak obavila određene pripreme pre nego što tunel otvorite. Recimo u izradi nekih vazdušnih brana napravljenih od leda jer njega ima u izobilju, da ne bi došlo do nekog incidenta nakon otvaranja tunela. Topao vazduh može da napravi neke pukotine na kupoli pa da ugrozi ljude. Devojke bi se mogle baviti obezbeđivanjem smeštaja za one androide koji će se spustiti sa površine leda. 

Ne bih volela da mi se noko nepoznat šeta po brodu, u njemu ima dosta osetljivih stvari koje nisu za nepozvane. To za vas ne važi, ja ću vas lično voditi tamo gde vas interesuje. Ako nema drugih predloga, bilo bi dobro da se pozabavite tunelom, da mu povećate visinu zbog lakšeg prolaska, da u ledu pravite stepenice, bar u jednom ogranku tunela, u drugom možete postaviti šine da se može roba iz skladišta izvlačiti. 

Što se tiče robe u skladištu, po mojoj proceni nje ima mnogo više nego što bi moglo da stane u brod. Možda su te zalihe pripremane za više brodova ali o tome nisam upoznata. Nije potrebno žuriti sa izvlačenjem robe jer ona neće nigde pobeći – ono što i koliko zatreba to uzmeš. Kodara i ja imamo ozbiljan posao da smislimo kako ćemo osloboditi brod. U tom smislu bi bilo dobro da pristup tunelu ne bude uz brod već odvojeno od njega. Kao što vidite, posla i ideja ima puno ali treba ići redom po prioritetu. Šta kažeš ti Kodara?

-Kažem da ti Ventore preuzmeš organizaciju ovih radova ovde. Admenta sa Haronom odlazi na površinu, pa ćeš imati dva člana manje, osim ako nam se neko novi ne priključi. Izveštaj podnosi Arijani, bez obzira šta oni gore izvolevavli, mi smo za njih autonomna pokrajina i ne mogu nam ništa. Dolazićemo na kupanje kad nam se prohte i to cela grupa zajedno sa Arijanom, koja će biti gola pa ćete moći da uživate u gledanju ali diranja nema.

-Arijana, ti veoma lepo izgledaš i kad si obučena ali i kad si gola. Zanima me da li ti smeta što te gledamo?

-Sulu, mene je Kodara pripremila na ovo pre nego što sam ovde došla. Pričala mi je o vama odnosno o vašoj grupi i o načinu vašeg življenja. Rekla mi je koliko joj svi vi značite i koliko vas voli. Kad smo došli ovde i kad se ona svukla šta je meni preostalo nego da uradim isto? Htela sam da budem deo vas i da se ne razlikujem. Možete me gledati koliko hoćete i zamišljati šta želite, treba da znate da se ja prepuštam samo Spikeu i to zbog Kodare. Ne bih volela da me neko drugi osim vas gleda kako se mazim na plaži. Nisam pristalica publiciteta. 

-Zadovoljiti dve žene muškarcu nije lako, pa me zanima kakv je tvoj stav po tom pitanju? - Sulu je nastavio sa pitanjima.

-Ja ne želim da umanjim fizičku ljubav Spikea prema Kodari, međutim kako su me oni pozvali da me uče ljubavi i da budem spontana, ja se sa uživanjem prepuštam Spikeu kad je to moguće. Ne stavljam sebe u prvi plan, ali ako Spike želi da me poljubi zašto to ne bih prihvatila i uzvratila mu najviše što mogu? U psihičkom smislu se prepuštam Kodari, prihvatam sve što mi ona savetuje. Spike je ipak prvenstveno njen. Kad budem sebi našla momka, sve će biti drugačije.

Solaria 3Where stories live. Discover now