331. nastavak - princ

11 1 0
                                    

-Ne znam ni ja kako da to definišem. Ona je sve to uvila u jednu posebnu konstruktivnu celinu u kojoj je bilo puno provokatvnih detalja ali ni jedan se nije posebno isticao. Tražila je da joj Spike pomogne da ustane samo da bi mu se privila i poljubila ga a on ju je sa svojim ukrućenim gurkao u predelu dlačica. Taj položaj deluje relativno naivno, a ista vrsta dodirivanje bila bi da su ležali a Spike bio iznad nje.

-Dora nije glupa ali nije ni filozof. Otvorena je i iskrena osoba i ja je veoma volim, znam da i ona voli mene. Što se tiče pustog ostrva, sigurna sam da bi se Spikeu prve večeri dala, ne bi uopšte komplikovala kao Admenta. To davanje treba shvatiti na poseban način, ne bi se ona dala bilo kome, to važi samo za članove grupe. Sigurna sam da se, recimo, Haronu ne bi tako brzo dala, prilično vremena bi ga pre toga merkala i procenjivala. 

To što je Spikeovog držala u ruci pred nama, je bila vrsta provokacije da vidi kako ćemo mi na to reagovati. Dakle ona je u samom početku rekla da je došla da se mazi s nama. To nije bila provokacija, ali sam se pitala šta stoji iza toga. Zato sam jednostavno pristala. Da li bi ti pristala u tom trenutku?

-Hm, nisam baš sigurna, morala bih razmisliti.

-Nema uvek vremena za razmišljanje, nekad moraš reagovati instiktivno. Ono što je Dora podrazumevala pod maženjem nije isto kao što podrazumevamo mi. Kad je legla i tražila da je dirate po stomaku, to je za mene porodična bliskost a ne erotska, pa čak i njen zahtev da joj Spike dira dlačice i ispita grudi. To nije bio nikakav poziv na seks. 

Vi ste je dirali, ali ne samo nju već indirektno i njeno dete, a to je neka vrsta svetinje za ženu, daleko od bilo kakve seksualne strasti. Čak i njen zahtev da joj Spike dira dlačice pa čak i ono konkretno mesto nije bio erotski čin niti želja za orgazmom. Sve je to bilo povezano sa detetom, kroz ono mesto će dete izaći. Sa grudima je ista stvar, kad dete izađe ono će da sisa.

-Tako sam ja to i doživela.

-Videla sam. Dora je htela da nas troje što više potakne da razmišljamo o trudnoći i u vezi s tim, deci. Njena poseta je imala nekoliko sadržaja. Na prvom mestu je htela da nam da podršku za naše druženje, to je otvoreno i rekla. Na drugom mestu je htela da napakosti Admenti, odnosno da joj ukaže da ona ne pripada grupi i da će se grupa odupreti svakom ugrožavanju sa strane. Na kraju, bar što se tiče glavnih razloga, Dori je s nama bilo lepo i to nije htela da taji, a dobila je i Sauronovu podršku. On je sjajan momak i mnogo voli Doru.

Biće zanimljivo da ti ispričam kako su se oni zavoleli. Kad je Moira izašla sa Rowanom iz grupe muškarci su ostali sami i sigurno im nije bilo lako. Moira ih nije zaboravila pa se prihvatila posla. Pozvala je Doru i detaljno joj je opisala šta želi od nje. A to je da Dora preuzme njenu ulogu brige o grupi. Dora je pristala. Sledeće je bilo to da je pitala Doru da li ima momka, nakon što je ona odgovorila da nema, Moira je rekla da ima idealnog za nju. 

Moira je smatrala da će Dora bolje brinuti o grupi ako joj je i momak iz te grupe. Dora se i sa tim složila. Problem je bio utome što Saurona nije bilo u grupi. Radio je na terenu. Tri dana ga je ona nestrpljivo čekala. Kad se sa terena vratio skinuo se i otišao da se tušira. Tada je naišla Dora i gledala ga šta radi. On je nije odmah primetio pa se iznenadio kad ju je video i zapitao ko je ona.

-Ja sam tvoja devojka, - jednostavno mu je odgovorila. Sauron je bio potpuno šokiran, ali je bila činjenica da mu se Dora dopala.

-Neobična i lepa priča, – Arijana je klimala glavom.

-Dora se ozbiljno prihvatila brige o grupi i već se prve noći pridružila Sauronu u vreći u spavaoni u kojoj su bili i ostali momci. Ujutro bi im kuvala kafu i spremala doručak, brinula o njihovom vešu i o svim drugim stvarima. Dora ih je iznenadila kad im se pridružila dok su se svi muškarci kupali. Skinula se i ona i tuširala ne obraćajući pažnju na njih. 

Solaria 3Where stories live. Discover now