358. nastavak - prijatelji

13 0 0
                                    

-Pitam se da li ću imati taj isti osećaj kad budem sama sa svojim momkom i dok se budemo ljubili kao što mi je kad smo sve troje.

-Drago mi je i da Spike uživa, jer sam uzimala u obzir da bi on mogao odbiti da te ljubi da mene ne povredi. Situacija jeste malo delikatna, ali smatram da mi našom inteligencijom možemo sve lepo da kontrolišemo i u svemu tome da uživamo. Kod Spikea nisam primetila strast dok te ljubi već nežnost i umerenost. To znači da i on sve ovo drži pod kontrolom kao i ti pa kao i ja, pa tu neće doći do neke nekontrolisane eskalacije ponašanja. Ti Arijana idi sada odnesi sendviče našim momcima. 

-Gde ćeš ti?

-Ja odoh do skladišta da vidim šta rade devojke i Vi. Da ima snega mogla bih napraviti sanke pa da me Sakuze vuku kojekuda.

-Napravi sanke sa točkovima?

-Ne može se to usporediti.

***

-Donela sam ti sendvič, – Arijana priđe Suluu, zagrli ga i poljubi u obraze ali se i zadržala u njegovom zagrljaju.

-Hvala, – rekao je ali mu je bilo neobično da je drži u zagrljaju, – mogu li da te uhvatim za dupe?

-Ako hoćeš da završiš na zemlji onda možeš, uzmi u obzir da sam jača od tebe.

-Onda mi je bolje da ga izbegavam.

-Ni to nije rešenje. Ako me smatraš prijateljicom i imaš takve namere onda mi dupe slobodno proveravaj. Hajde uradi to odmah, nemoj se ustručavati.

Sulu je malo oklevao a onda je rukama lagano prešao preko njenog dupeta jer mu je Arijana i dalje bila u zagrljaju.

-Hoćeš li mi objasniti o čemu se ovde radi?

-Naravno Sulu. Upoznata sam sa detaljima ponašanja originalne Moirine grupe. Takođe znam kako se Kodara ponaša prema vama muškarcima ali i prema devojkama. Ona mi je savetovala da se ne bojim prijateljske intimnosti. Svesna sam da ja nisam i ne mogu da budem Kodara, ali bih htela da me smatrate svojom, bar koliko je to moguće. 

Znam da je sve ovo što radim veoma nezgrapno, a možda čak i neprirodno, pa ne bih odbila pomoć po tom pitanju. Zaključila sam da ste ti i Kodara veoma intimni kao prijatelji. Ona je od tebe tažila savete kako da poboljša odnos sa Spikeom. Pa bih mogla i ja tražiti od tebe nešto slično.

-Shvatam situaciju. Razgovaraću sa momcima i pokušati im objasniti da te se ne boje ali i da ne budu bezobrazni. A za intimne savete ti uvek stojim na raspolaganju.

-Što se tiče prijateljstva sa Sauronom sam već obezbedila takvu komunikaciju, sa ostalima nisam, jer nisam htela da pomisle da im se namećem.

-Ništa ti ne brini, na dobrom si putu. Sendvić i zagrljaj ni jedan muškarac neće odbiti. Mi nemamo isti stav prema Moiri kao prema Kodari, zato što ni mi nismo više isti. Moiru smo voleli kao stariju sestru, a Kodaru, iako ima svog momka, kao naše mezimče. Svi je momci na taj način obožavaju. Od prvog dana smo je kao klinku ljubili i grlili jer je to njoj trebalo a mi se na to navikli. Ona to nama uzvraća na sve moguće načine, preko naših devojaka, a evo sad vidim i preko tebe. Tvoj zagrljaj je u stvari i njen. To je više nego očigledno.

-Kako ti se dopada moje dupe? Nisi ga pohvalio a svaka devojka to voli da čuje.

-Ha, ha, ha, baš si smešna. Dopada mi se tvoj smisao za humor. Najbitnije je da se ono dopada Spikeu, koji ga koliko sam video baš svojski obrađuje. Čekaj da ga još jednom pomazim. Lepo je. Krivina od struka do dupeta ti je veoma privlačna. Siguran sam da Spike uživa u tebi. Ipak tebe ne bih mogao zamisliti pored moje Gele.

Solaria 3Where stories live. Discover now