432. nastavak - Sonja na muci

29 3 5
                                    

-Mogla si pitati, sigurno bih ti rekla. Dakle, ja sam mu dala da zahvati koliko mu je trebalo pa mi je on namazao dupe, a ja sam maslacem namazala njegov da bude dovoljno klizav. Veoma je neobičan osećaj kad ti neko maslacem maže dupe. On mi je to radio tako nežno, kao kad mi decu mažemo kremom pre oblačenja čistih pelena. Uzbuđenje se pojačava i time što sam znala šta će se desiti i unapred uživala u tome, jer će time moj Nebojša biti srećan.

Nebojša je znao šta treba i kako je najbolje da se vrše pripreme. A kad sam ja njegovog namazala, a to sam radila tako nežno kao da ga mazim od čega je on postao baš tvrd, došlo mi je da mu ga progutam zajedno sa maslacem. Ne bi se on naljutio, ali bih time pokvarila njegov plan, a ja sam htela da vidim zadovoljstvo na njegovom licu.

Kad smo završili sa mazanjem, poljubili smo se kao potvrdu da smo prvu fazu dobro uradili, pa sam se ja okrenula na stomak a ispod njega stavila jastuk da mi dupe bude izdignuto jer će Nebojša sve vreme biti na kolenima, držati me za struk i privlačiti k sebi. Kad se namestio, sve vreme mi je govorio nežne reči, kao ljubavi moja, volim te i slično da su meni od njegovih reči suze dolazile na oči.

Rukama mi je samo malo razmakao guzove da bi stavio svog popreko da bi proverio da li dobro klizi. Kad se uverio da je sve u redu još više mi je rukama razmakao guzove pa je svoj vrh namestio na otvor. Pitala sam da li trebam nešto da radim ali je on samo rekao da sačekam. Nije ga celog ugurao unutra već je primenio drugu tehniku.

Stavio bi vrh koliko je mogao da uđe do prvog otpora. To je ulazni odnosno izlazni okrugli mišić, da ne spominjem njegov stručni naziv. On izgleda otprilike ovako. - Miranda sastavi kažiprst i palac na jednoj ruci. A palcem druge ruke je pokazivala ulaženje. - Cilj Nebojše je bio da moj mišić registruje njegov vrh, ili drugim rečima da se upoznaju. Možda to zvuči smešno ali nemate pojma koliko u tome ima istine.

To znači da je taj mišić veoma inteligentan i prilagodljiv. Nebojša je biolog i on to odlično zna. Pomalo mi je svoj vrh uguravao a onda ga opet izvlačio. Napredovao je milimetar po milimetar, a moj mišić je počeo da smanjuje otpor navikavajući se na njegovog. Sigurno je pomislio da mu je Nebojšov prijatelj kojeg ne mora da se plaši.

Ja se na primer Nebojše nikad nisam plašila, bilo šta da mi je prvi put radio. Da je Nebojša hteo mogao je on svog da ugura do kraja u jednom potezu jer je sve bilo klizavo, a to nije uradio jer je imao obzira prema meni. Nije hteo da me išta zaboli. Nikad i nije. Kako onda Nebojšu ne voleti? Sve drugo bi bilo silovanje.

U jednom trenutku sam osetila da moj mišić više ne pruža nikakav otpor, potpuno se opustio. Nebojšin penis je počeo slobodno i bez otpora da ulazi i ne samo to, delovalo mi je kao da mu je moj mišić objavio dobrodošlicu, pa da ga stimuliše i uvlači unutra. Kad ga je Nebojša ugurao do kraja počela je žurka.

-Žurka? - žene se iščuđavale.

-Pa da. Kako ga je Nebojša uvlačio i izvlačio svi mišići unutar mene su počeli poskakivati i plesati. Bilo je to neverovatno iskustvo. Kad ga je on uguravao nisam ni ja sedela skršenih ruku, kako se to kaže, nego sam počela da vrtim dupetom najviše što sam mogla prateći Nebojšine kretnje. Tada sam spreda počela da vlažim i to obilno. Nebošine ruke su bile zauzete stezanjam mog dupeta da bi održavao potreban pravac, pa sam se ja počela rukom nadraživati. 

Oboje smo eksplodirali kao atomska bomba. On je u meni toliko snažno pulsirao da sam se uplašila da nije preterano. Pusirala sam i ja i to izuzetno snažno. Moj mišič mu ga je stegnuo u njegovom korenu pa je to izazvalo da njegov još više nabrekne, a već je bio na maksimumu. Možda je to Nebojšu i bolelo ali to nije hteo reći. Baš dugo nam je trebalo da dođemo k sebi. 

Srca su nam lupala kao luda i jedva smo disali. Kad smo se smirili Nebojša me je počeo ljubiti i nežno maziti. Ono pre je bilo bombastično, ali ovo posle je bilo nezaboravno, nikad pre se tako nisam topila. Bila sam ipak zabrinuta pa sam mu ga posle detaljno proveravala da nema kakvih povreda. Videlo se da je pretrpeo velike napore. 

Solaria 3Where stories live. Discover now